Proizvodi za kućanstvo
Philips kuhar

Recepti.

Nadahnuće i savjeti

 

Za kuhinjske aparate tvrtke Philips

tajlandski-riblji-kolač

Snaga domaće hrane

 

U odjelu tvrtke Philips za kuhinjske aparate smatramo kako je hrana i način njezine pripreme od ključne važnosti za zdravlje, blagostanje i užitak ljudi.

 

Odlučni smo u namjeri da pomognemo ljudima diljem svijeta da češće uživaju u boljoj domaćoj hrani uz svježa i nadahnuta praktična rješenja.

 

Dopustite nam da vas nadahnemo za zdravije, ukusnije i učinkovite načine pripreme hrane!

Najnoviji Philips recepti  

Moji omiljeni proizvodi  

Aparat za juhe

 

"Stvarno volim juhu jer u nju možete staviti puno povrća. Philips SoupMaker dodatno olakšava pripremu juhe jer možete pripremiti omiljenu juhu prepunu povrća i drugih zdravih sastojaka u roku od 20 minuta. Osim juha, Philips SoupMaker omogućava i pripremu ukusnih sladoleda (jogurta) i frapea."

Kuhinjski aparat

 

"Kuhinjski aparat tvrtke Philips u kuhinji znači 2 dodatna para ruku. Pomoću kuhinjskog aparata možete razvlačiti tijesto i miješati slatko vrhnje ili bjelanjke. Ako ste kao ja i volite peći, nećete moći zamisliti život bez kuhinjskog aparata! Osim miješanja i razvlačenja, moći ćete i rezati sastojke za zdravu salatu, pripremati frapee, čak i mljeti meso!"

Airfryer

 

"Želite li pržiti hranu kod kuće, ali ne možete zanemariti mane friteza? Nezdrave su, neugodno mirišu, teško se čiste… Philips Airfryer idealno je rješenje! Philips Airfryer omogućava zdravije prženje… zrakom! Znate li za što još možete koristiti Airfryer? Pečenje i prženje. Jedan Airfryer omogućava pripremu čitavog obroka! Iznenadit ću vas najukusnijim Airfryer receptima."

Registrirajte svoj kuhinjski aparat

 

Budite među prvima koji će saznati više o našim najnovijim proizvodima i posebnim ponudama i dobiti priliku za testiranje i pregled naših najnovijih proizvoda, prije no što postanu tržišno dostupni.

 

Registriraj moj proizvod tvrtke Philips sada

Philips Airfryer

Facebook

Philips Chef Facebook
Označite da vam se sviđa Philips Chef na mreži Facebook i otkrijte dodatne savjete i recepte.

aplikacija Airfryer

aplikacija Philips Airfryer

Zahvaljujući preko 200 recepata, aplikacija Philips Airfryer svakodnevno je nadahnuće kuharima za pripremu ukusnog, zdravog obroka.

 

Možete preuzeti aplikaciju za iOS ili Android.