Philips Avent | Share the Care

Najbolje brinemo o bebi kada brinemo i o sebi. Naši proizvodi dizajnirani su da pomognu roditeljima da podijele brigu o bebi s voljenima.

Podijelite brigu uz osnovne proizvode

   

U Philips Aventu vjerujemo da, da bismo se najbolje brinuli o našim bebama, moramo također brinuti i o sebi. 72% mama kaže da ima manje od jednog sata dnevno, samo za sebe*. Kao roditelj, uzimanje vremena za sebe nije sebično, to je neophodno za vaše fizičko i psihičko zdravlje. Želimo osigurati da brinete o sebi tako da angažirate i ostale voljene osobe da vam pomognu u brizi o bebi. Naš asortiman proizvoda i rješenja za njegu beba omogućava svim ostalim članovima obitelji da se uključe i podijele brigu o bebi.
Philips Avent. Podijelimo brigu.

Prijavite se na naš newsletter

* Polje je obavezno

Ekskluzivne promocije i kuponi

Predstavljanja proizvoda

Savjeti i trikovi

*

Želio bih primati promotivne komunikacije o Philips proizvodima, uslugama, događajima i promocijama, na temelju svojih preferencija i ponašanja. Mogu se jednostavno odjaviti u bilo kojem trenutku!

Aplikacija Pregnancy+

Upoznajte aplikaciju Pregnancy+

Želite gledati predivne, interaktivne slike za svaki tjedan trudnoće? Pridružite se zajednici sa više od 50 milijuna korisnika koji već koriste aplikaciju za trudnoću kako bi pratili napredak iz tjedan u tjedan.

Icon of FAQ, Manual and assistance

Imate li pitanje?
Tu smo da vam pomognemo

Icon of Healthcare Professional

D​a li ste medicinski stručnjak?​

*O istraživanju
Međunarodno istraživanje provedeno je od strane OnePoll u ime Philipsa u studenom 2023. s 12,000 mama s djecom uzrasta 0-3 godine u svakoj od sljedećih zemalja: SAD, Francuska, Indija, Indonezija, Poljska, Turska, Brazil, Njemačka (ukupno 12,000 mama ispitanica). Istraživanje također uključuje pitanja postavljena 2,000 članova opće populacije (ponderirano da bude Nacionalno reprezentativno na osnovu starosti/spol/regiju) u svakoj od gore navedenih zemalja (ukupno 16,000 ispitanika opće populacije).

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.