1
Za utjehu i udobnost
u svakom trenutku

Dude varalice

Robna marka br. 1 prema preporukama majki

Ukratko o našim dudama varalicama

Orthodontic for healthy oral development

Ortodontske za zdrav oralni razvoj

High teat acceptance icon

Odlično prihvaćanje dude

Philips Avent Pacifier BPA Free

Ne sadrže
BPA

Najmekša duda za nježnu kožu vaše bebe***

ultra soft

Veličine za bebe od 0 – 18 mjeseci 
Naš izuzetno meki, fleksibilni štitnik prati oblik bebinih obraza, ostavljajući manje tragova i uzrokujući manje iritacije kože**. Kutija za nošenje omogućuje sterilizaciju bebine dude u mikrovalnoj pećnici i higijensko spremanje dok ste u pokretu.

Soothie

0-3, 3+ mjeseci
 • Soothie je naša jednodijelna duda napravljena od silikona medicinske klase. Otvor u obliku prsta na prednjoj strani omogućuje bebi da istovremeno uživa u prirodnoj ugodi koju pruža vaš prst.

Classic

0-6, 6-18 mjeseci
 • Odlična praktičnost za svakodnevno umirivanje. Zahvaljujući dizajnu koji svijetli u mraku, Classic je uvijek lako pronaći noću.

ultra air

Veličine za bebe od 0 – 18 mjeseci
 • Lagani štitnik ima 4 izuzetno velika otvora za zrak i dizajniran je za maksimalni protok zraka kako bi osjetljiva koža vaše bebe ostala suša tijekom umirivanja. Isporučuje se s kutijom za nošenje koja omogućuje sterilizaciju u mikrovalnoj pećnici i higijensko spremanje.

FreeFlow

18+ mjeseci
 • Ortodonska duda koja je otporna na zagriz te prati razvoj zuba i desni. Dostupna je u asortimanu privlačnih dizajna i boja.  

Duda varalica za noć  

0-6, 6-18 mjeseci
Ortodonska duda koja prati oralni razvoj bebine šupljine. Prsten dude svijetli u mraku te olakšava pronalaženje tijekom noći.  

Savjet iz prve ruke koji će vam olakšati odabir

 • Savršen par: kako odabrati najbolju dudu za svoje dijete

  Dude varalice

  Savršen par: kako odabrati najbolju dudu za svoje dijete

  Saznajte više
 • Zašto je zdravo koristiti dudu

  Dude varalice

  Zašto je zdravo koristiti dudu

  Saznajte više
Ponekad je umirivanje sve što je potrebno. I to odmah. Kako bismo vam pomogli da bebu brzo i nježno umirite, dizajnirali smo Soothie: dudu koja vam omogućuje da istovremeno bebi pružite i prirodnu ugodu svog prsta."

Dizajnerski tim tvrtke Philips

Srodni proizvodi

Budite spremni u svakom trenutku.

Bočice za bebe i sisači

Bočice za bebe i sisači ›

Robna marka br. 1 prema preporukama majki

Dude varalice


Malo umirivanja vrlo je korisno kada tek upoznajete svijet. Naš asortiman ortodontskih duda dizajniran je za prirodno umirivanje bebe – na svakom koraku puta. Naravno, ugoda je osobna, pa ćete pronaći širok raspon duda sukladno jedinstvenim potrebama vaše bebe. Od duda za novorođenče do onih za malo dijete, od duda koje svijetle u mraku do onih s dodatnim protokom zraka, i onih s beskonačno slatkim uzorcima, Philips Avent umirit će svaku bebu bez obzira na njezine potrebe. 

 

1 Na temelju internetske ankete o zadovoljstvu potrošača koju je provela tvrtka GemSeek u prosincu 2015., a kojom je obuhvaćeno više od 9000 korisnica robnih marki i proizvoda za njegu djece.

**Prema rezultatima istraživanja potrošača u SAD-u 2016. na 112 majki.

*** 85 % ispitanih majki smatra ovu dudu mekšom od osam usporedivih modela drugih vodećih robnih marki, prema neovisnom istraživanju, SAD, veljača 2017.

Česta pitanja, priručnik i pomoć – ikona

Imate li pitanje?
Tu smo da pomognemo

Medicinski stručnjak – ikona

Jeste li medicinski stručnjak?