Philips slušalice

Nosite glazbu sa sobom


Bez obzira na to što volite slušati, voljet ćete vrhunski zvuk i udobnost naših slušalica. Istražite sportske modele za aktivan stil života. Elegantne potpuno bežične slušalice koje se umeću u uši. Ili vrhunske bežične i žične slušalice Fidelio, prilagođene ljubiteljima glazbe.

Žena upotrebljava potpuno bežične slušalice na moru

Pronaći ćete par za sebe

Od kuće do ureda. Od teretane do ulice. Bilo da slušate radi motivacije, opuštanja ili fokusa.

Otvorene bežične sportske Philips slušalice A6606 


S tehnologijom prijenosa preko kostiju

Oslobodite svoje uši. Ne propustite nijedan zvuk.

Philips Fidelio L3

Bežične slušalice koje se stavljaju preko ušiju

Philips A7306

Potpuno bežične bluetooth sportske slušalice

Philips K4607

Bežične slušalice otvorenog dizajna za djecu

Nagrade za naše slušalice

Nagrada EISA za Fidelio L3
Nagrada Stuff za Fidelio L3
Nagrada Reddot
Nagrade IF
Prepoznatljivi zvuk tvrtke Philips

Philips zvuk


Naš zvučni potpis leži u srcu onoga što čujete kad slušate s Philips slušalicama. Topao i prirodan, odlično je izveden u našim vrhunskim modelima Fidelio i prenosi se sve do naših cijenom najpristupačnijih slušalica.

Žena uživa u udobnosti slušalica Fidelio tvrtke Philips na otvorenom

Uvijek udobno


Od vrhunske udobnosti koju pruža Fidelio do izuzetno sigurnog dizajna koji je otporan na vremenske uvjete naših sportskih modela – slušalice tvrtke Philips i modeli koji se umeću u uši napravljeni su da pružaju odličan osjećaj. Opustite se i slušajte, idite u šetnju ili trčite satima. Jedva ćete primijetiti da ih nosite.

Značajke tvrtke Philips za blokiranje buke

Blokiranje buke


Ozbiljno vas zanima glazba i ne želite da vas išta ometa u slušanju? Ili možda jednostavno želite utišati svoju okolinu. Naš asortiman slušalica s funkcijom blokiranja buke pruža vam mnogo izbora kad je riječ o uranjanju ili uživanju u tišini.

Žena uživa u značajci kristalno čistih poziva slušalica tvrtke Philips koje zvuk prenose preko kostiju

Kristalno čisti pozivi


Uvijek budite sigurni da vas osoba koju zovete može dobro čuti! Philips slušalice koje imaju kombinaciju AI mikrofona i mikrofona koji prenose zvuke preko kostiju jasno će prenositi zvuk vašeg glasa, čak i ako je vjetrovito. Možete biti u pokretu i na telefonu.

Značajke slušalica otvorenog dizajna tvrtke Philips

Slušalice otvorenog dizajna 


Volite vježbati jogu, ili trčati, uz glazbu ili podcastove? Volite slušati, ali mrzite osjećaj nečega u ušnom kanalu? Bežične Philips slušalice otvorenog dizajna omogućuju vam da čujete svoje zvukove, kao i sve ostalo, bez potrebe za slušalicama u ušima ili na njima.

Slušalice za svako uho

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Izrađeni za one koji slušaju

headphones app

Aplikacija Philips Headphones


Za iOS i Android

Ikona čestih pitanja

Odgovori na vaša pitanja

Kako povezati ili upariti Bluetooth / potpuno bežične slušalice tvrtke Philips?

Upute za specifične slušalice tvrtke Philips potražite u priručniku. Ako više nemate priručnik, možete preuzeti aplikaciju Philips Headphones i pronaći ih tamo.

Što je blokiranje buke? Kako funkcionira blokiranje buke?

Naše slušalice s funkcijom blokiranja buke imaju sićušne mikrofone koji prepoznaju buku u vašem okruženju. Zatim ugrađena elektronika stvara val za blokiranje buke, što je potpuno suprotno od buke iz okruženja. Taj val kao da briše buku, blokirajući neželjene zvukova bez vidljivog smanjenja kvalitete glazbe. 

Kako funkcioniraju slušalice koje zvuk prenose preko kostiju?

Standardne slušalice šalju zvučne valove na vaše bubnjiće koji vibriraju sukladno zvuku koji čujete. Slušalice koje zvuk prenose preko kostiju vibriraju jagodične kosti i pužnicu (kost u unutarnjem uhu), potpuno zaobilazeći bubnjić.

 

To vam omogućuje slušanje bez nošenja slušalica u uhu ili na njemu. Slušalice koje prenose zvuk preko kostiju odlične su za povećanje svijesti o okruženju tijekom sporta ili hodanja. Mogu i pružiti rješenje za slušatelje koji imaju neke probleme u vanjskom uhu, srednjem uhu ili bubnjiću.

Koja je razlika između slušalica koje se stavljaju na uši i slušalica koje se stavljaju preko ušiju?

Slušalice koje se stavljaju na uši sjede na uhu, a da ne prekrivaju vanjske rubove uha. Taj dizajn idealan je ako ne želite da vam se uši zagrijavaju tijekom dugih sesija slušanja, ali može vas ostaviti izloženim vanjskoj buci. Slušalice koje se stavljaju preko ušiju potpuno prekrivaju uši, okružuju vanjske rubove uha i prianjaju uz glavu uz dizajn koji pruža mnogo bolju izolaciju od vanjske buke.

Koja je razlika između bežičnih i potpuno bežičnih slušalica?

Bežične slušalice bežično se povezuju s audiouređajem. Dostupni su modeli s trakom za glavu i oni koji se umeću u uši. Iako nije potreban kabel za povezivanje slušalica s uređajem, uvijek postoji kabel koji povezuje slušalice (kabel je možda skriven u traci za glavu ili traci koja se nosi oko vrata).

 

Potpuno bežične slušalice su slušalice koje se umeću u uho, bilo da su položene na njega ili u njemu. Nemaju nikakve kabele: svaka slušalica bežično se povezuje s uređajem putem Bluetooth veze.

Kako se sportske slušalice razlikuju od ostalih slušalica tvrtke Philips?

Sportske slušalice dizajnirane su za aktivan stil života. IP oznaka na našim sportskim slušalicama naznačuje razinu zaštite od vode, znoja i prašine. Mnoge naše sportske slušalice imaju i značajke koje vam pomažu u treniranju: primjerice praćenje otkucaja srca, UV čišćenje ili rashladni jastučići. 

Zašto preuzeti aplikaciju Philips Headphones?

Preuzimanje aplikacije Philips Headphones omogućuje vam otključavanje punog potencijala slušalica. Određene značajke slušalica možete uključiti ili isključiti u aplikaciji, podesiti postavke funkcija kao što su blokiranje buke ili ekvilizatori te provjeriti status baterije. Aplikacija vam omogućuje i ažuriranje slušalica najnovijim softverom te vam pruža pristup korisničkom priručniku. 

Kakve slušalice mogu upotrebljavati s televizorom?

Upotrebljavajte namjenske slušalice za televizor tvrtke Philips kako biste dobili najbolji doživljaj slušanja sadržaja na televizoru! Naše slušalice za televizor dramatično smanjuju kašnjenje pa ćete uvijek čuti dijaloge i zvučne efekte sukladno onome što se događa na zaslonu. 

Philips support is here, contact

Trebate podršku za starije modele

Pomozite mi pronaći broj
Pronalaženje broja proizvoda
Gdje mogu pronaći broj svog proizvoda?

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.