Naši trimeri za dlačice na tijelu, nježni na koži i jednostavni za potrebu


Philips Bodygroom serija obuhvaća širok raspon trimera za tijelo i za brzo i ugodno brijanje, stiliziranje i njegu dlačica na tijelu. Odaberite svestran trimer za tijelo, s dodatnim nastavcima ili bez njih, kako biste podrezali dlačice bilo gdje na tijelu - od brijanja dlaka na prsima do uređivanja intimnih područja. Podrezuje dlačice bilo gdje na tijelu s potpunim samopouzdanjem, Philips trimeri za tijelo omogućuju vam upravo to. 

Serija 7000

Potpuno brijanje i podrezivanje svih dijelova tijela. Trimer za tijelo glatko brije dlačice bilo gdje na tijelu i ima 5 prilagodljivih postavki duljine.

Serija 5000

Glatko brijanje tijela s dugim nastavkom za teško dostupna mjesta. Trimer za tijelo koji omogućava podrezivanje kratkih, dugih i gustih dlačica na 3 različite duljine.

Serija 3000

Podrezivanje dlačica uz veliku snagu, ali bez kompromisa po pitanju ugodnosti. Tehnologija 2D koja prati konture tijela s tehnologijom za zaštitu kože

The torso of a man using a Philips Bodygroom as a body shaver to shave his chest hair.

Ugodno na svim dijelovima tijela

 

Naši trimeri za tijelo su nježni na koži te podrezuju dlačice različitih duljina. To znači da možete udobno podrezivati dlačice na pazusima, prsima i trbuhu, preponama i nogama. Bez potrebe za više alata, naši najbolji trimeri za tijelo imaju rješenje za svaku potrebu za njegom dlačica na tijelu. 

The clean-shaven torso of a man using a Philips Bodygroom body shaver to shave his underarms

Nježna njega tijela

 

Jedna od najvažnijih karakteristika trimera za dlačice na tijelu, posebno za osjetljiva područja, je zaštita kože. Bez obzira koje područje brijete, naši trimeri za tijelo pružaju prioritetnu njegu vaše kože. Philips trimeri za tijelo imaju sustav za udobnost s hipoalergenskim folijama i zaobljenim vrhovima koji štite vašu kožu tijekom brijanja, što znači da možete koristiti svoj trimer za tijelo s potpunim samopouzdanjem. 

A hand holding a Philips body groomer under a running tap, rinsing it with water.

Jednostavno čišćenje

 

Obavite više zadataka ujutro i uštedite vrijeme bez zapostavljanja njege tijela. Philips trimeri za tijelo su 100% vodootporni, što znači da ih možete koristiti pod tušem za brzo podrezivanje ili brijanje cijelog tijela te ih jednostavno isprati nakon završetka. 

 

Bilo da odaberete lagano podrezivanje ili glatko brijanje, pronalaženje najboljeg muškog uređaja za njegu tijela može revolucionirati vašu rutinu. Sa 100% vodootpornim trimerom ili brijačem za tijelo koji možete koristiti pod tušem, možete obavljati vlastitu njegu s minimalnim trudom. Naši inovativni trimeri za tijelo izgrađeni su kako bi zaštitili vašu kožu od posjekotina ili iritacija, sa zaobljenim vrhovima i hipoalergenskim folijama za maksimalnu udobnost. 


Imate li problema s brijanjem ili podrezivanjem teško dostupnih područja? Odaberite uređaj s nastavkom za leđa, poput trimera za tijelo serije 5000 i bez napora ćete dosegnuti zahtjevna područja. Ili možda tražite fleksibilni raspon mogućnosti za podšišavanje i brijanje koji dobivate s našim dvostranim trimerom za tijelo serije 7000. Pregledajte našu ponudu proizvoda i pronađite onaj koji odgovara vašim potrebama. 

Koji trimer za dlačice na tijelu najbolje odgovara vama?

Philips support is here, contact

Trebate li podršku za
starije modele?

Pomozite mi pronaći ovaj broj
Pronalaženje broja proizvoda
Gdje mogu pronaći broj svog proizvoda?

* Izvor: Euromonitor International Limited, maloprodajna vrijednost, prema definiciji kategorije aparata za brijanje tijela, podaci iz 2019., istraživanje provedeno u siječnju 2020. 

Prijavite se na naš newsletter

Ekskluzivne ponude, 
samo za vas 

Prijavite se na naš newsletter

* Polje je obavezno

Ekskluzivne promocije i kuponi

Predstavljanja proizvoda

Savjeti i trikovi

*

Želio bih primati promotivne komunikacije o Philips proizvodima, uslugama, događajima i promocijama, na temelju svojih preferencija i ponašanja. Mogu se jednostavno odjaviti u bilo kojem trenutku!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.