Pravila o kolačićima

Obavijest o kolačićima tvrtke Philips

 

Obavijest o kolačićima stupa na snagu

u travnju 2017.

Više informacija o kolačićima

Tvrtka Philips nastoji vaš doživljaj na mreži i interakciju učiniti što je moguće informativnijima i bolje prilagođenima. Kako bismo to postigli, koristimo kolačiće ili slične tehnike. Smatramo da je važno da znate koje kolačiće koristi naše web-mjesto i u koje svrhe. To će pomoći u zaštiti vaše privatnosti, istovremeno osiguravajući što bolju prilagođenost našeg web-mjesta korisnicima.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstne datoteke koje se spremaju na terminalnu opremu (računalo ili mobilni uređaj) kada posjetite određena web-mjesta. Tvrtka Philips može koristiti slične tehnike, kao što su pikseli, web-pratilice, otisci prsta za uređaj itd. U svrhu dosljednosti, sve te tehnike zajedno zvat će se "kolačići".

Zašto se kolačići koriste?

Kolačići se mogu koristiti u razne svrhe. Prije svega, kolačići mogu biti potrebni za pravilno funkcioniranje web-mjesta. Na primjer, bez kolačića bi web-mjestu bilo teško memorirati da ste se prijavili ili koje ste proizvode stavili u košaricu. Ti se kolačići zovu obavezni kolačići.

 

Kolačići se mogu koristiti i za analiziranje načina upotrebe web-mjesta, brojanje broja posjetitelja, dobivanje informacija o načinu poboljšanja web-mjesta. Statističke podatke o uporabi web-mjesta i druga izvješća ne povezujemo s pojedincima. Ti kolačići zovu se analitički kolačići.

 

Treće, kolačići za društvene mreže koriste se za omogućavanje integracije društvenih mreža u web-mjesto, tako da odmah možete označiti da vam se stranica ili proizvod sviđa te ga podijeliti na omiljenoj društvenoj mreži.

 

Četvrta važna uporaba kolačića je omogućavanje oglašavanja na mreži koje se može prilagoditi osobnim preferencama tako da se prikazuju reklame koje su vama bitne i zanimljive, kako unutar web-mjesta tvrtke Philips, tako i izvan njega. To se postiže kolačićima za (ciljano) oglašavanje

Kako mogu birati postavke za kolačiće i privatnost na web-mjestima tvrtke Philips?

Web-mjesta tvrtke Philips nude mogućnost postavljanja preferenci za kolačiće. Pritiskom na "Kolačići", možete birati koje vrste kolačića želite da naše web-mjesto koristi. Preference možete promijeniti u bilo koje vrijeme. U Postavkama kolačića pronaći ćete i popis svih kolačića unutar svake kategorije (obavezni, analitički, za društvene mreže, za ciljano oglašavanje).

 

Imajte na umu da se upotrebom Postavki kolačića na našem web-mjestu možda neće izbrisati kolačići koji su već postavljeni. To možete učiniti putem postavki svog web-preglednika na način opisan u nastavku, nakon što promijenite Postavke kolačića na web-mjestu.

 

Ako posjećujete web-mjesto tvrtke Philips čiji su ciljni korisnici izvan Europske unije, postavke za kolačiće i privatnost možete birati pomoću postavki web-preglednika. 

Način upravljanja kolačićima ili njihovog onemogućavanja u pregledniku

Napominjemo da Philips trenutno ne koristi tehničko rješenje koje bi nam omogućilo da odgovorimo na zahtjeve vašeg internetskog preglednika za prekid praćenja. Osim u odjeljku Postavke kolačića na našem web-mjestu, postavkama kolačića možete upravljati i u postavkama preglednika u bilo koje vrijeme. Imajte na umu da postavke preglednika možda neće pružati lakoću uporabe koju pruža odjeljak Postavke kolačića na našem web-mjestu. Ako jednostavno onemogućite sve kolačiće ili sve naše kolačiće u postavkama svog preglednika, možda ćete primijetiti da određeni dijelovi ili značajke naših web-mjesta neće raditi jer preglednik može spriječiti postavljanje kolačića potrebnih za funkcioniranje web-mjesta. Stoga se preporučuje uporaba Postavki kolačića na web-mjestu umjesto onemogućavanja svih kolačića u web-pregledniku. 

Na popisu u nastavku možete pronaći dodatne informacije o načinu onemogućavanja kolačića ili upravljanja postavkama kolačića u pregledniku koji koristite:

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.