1

Izuzetno učinkoviti monitori

Izuzetno učinkoviti monitori

Monitori tvrtke Philips  preporuke

Odaberite veličinu koja  vam najbolje odgovara

monitor size
34''- 43"
monitor size
23" - 27" 
monitor size
17'' - 22" 
Momentum 4K HDR zaslon s tehnologijom Ambiglow

Momentum 4K HDR zaslon s tehnologijom Ambiglow

Momentum, 43 (dijagonala 42,51" / 108 cm), 3840 x 2160 (4K UHD)

  • C
436M6VBPAB/00

Ultra Wide-Color 

Ultra Wide Desaturated Ultra Wide Saturated
Tehnologija Ultra Wide-Color pruža širi spektar boja za živopisnu, realističnu sliku. Zahvaljujući inovativnim prilagodbama kemijskog sastava čipova za boje i LED pozadinskog osvjetljenja, monitori s ovom tehnologijom prikazuju ljestvicu boja koja je mnogo šira od uobičajene. Stoga je slika realističnija, s prirodnim zelenim, živim crvenim i dubokim plavim bojama.

Održivost

EPEAT


Alat za ocjenu utjecaja elektroničkih proizvoda na okoliš (EPEAT) sustav je utemeljen na standardu ekološke učinkovitosti IEEE 1680 (2006.) koji procjenjuje ekološku učinkovitost elektroničkih proizvoda. Trenutno, EPEAT pokriva stolna i prijenosna računala te monitore.

 

Uzimajući u obzir da utjecaj na okoliš postaje sve važniji, kupci i proizvođači traže standardna ekološka pravila za definiranje ekološkog proizvoda. EPEAT zadovoljava potrebe obje strane. Uz njegove standardne kriterije, kupci mogu uspoređivati proizvode, dok proizvođači znaju kako osigurati ekološki dizajn proizvoda. Proizvodi s EPEAT logotipom smatraju se ekološkim proizvodima koji smanjuju negativan utjecaj na okoliš.

 

Kao dio standarda EPEAT Gold, osigurava se besplatno recikliranje kartona i unutarnje pjenaste ambalaže monitora tvrtke Philips. Informacije o načinu recikliranja ambalaže zatražite u lokalnom servisnom centru.

Recikliranje


Želimo poboljšati kvalitetu života ljudi kroz smislenu inovaciju, a cilj nam je to postići koristeći ograničene resurse našeg planeta na održiv način. To zahtijeva kontinuiran rad na ekološkoj učinkovitosti naših proizvoda. Iskorišteni monitori tvrtke Philips i njihova ambalaža recikliraju se sukladno svim zakonima o zaštiti okoliša. Kako bismo to postigli, surađujemo s raznim organizacijama.