Kuhinjski aparati

za kuhanje i pečenje

 

Kuhanje

*Preporučena maloprodajna cijena
**Prikazane specifikacije ne vrijede za sve proizvode unutar pojedinog asortimana.

kuhinjski stroj

Philips Roštilj. Sezona roštilja cijele godine.

Philips stolni električni roštilj idealno je i efikasno riješenje za termičku obradu mesa i ostalih namirnica tijekom cijele godine.

 

Uživajte u mirisu, dimu i prirodnim okusima pravog roštilja.  Roštiljajte bez dodatka ulja i bez hrane koja se lijepi.


Kombinacija rebrastih i glatkih površina omogućava prženje uz miješanje, roštiljanje i druge načine pripreme dok nagnuto kućište omogućuje cijeđenje suvišne masnoće.

 

Otkrijte Philips Airfryer

 

*Isprobajte Philips prirodnu aromu roštilja još danas i uživajte u sezoni roštilja cijele godine

Pripremite kod kuće svoja omiljena jela, bez napora

 

Novi Philips Multicooker omogućuje vam izbor od između 22 prethodno postavljenih programa za jednostavno pripremanje hrane bez nadzora.

 

Otkrijte Philips Multicooker

Philips recepti

 

Jednostavni su za uporabu, nude mnoge opcije i raznovrsne recepte; kuhinjski aparati tvrtke Philips omogućavaju savršeno poslužena jela svakoga dana. Tražite li nadahnuće kojim ćete iznenaditi prijatelje? Pogledajte stranicu s Philips receptima. Primjerice, za početak u aparatu za juhu možete pripremiti ukusnu juhu od leće, za glavno jelo možete odabrati janjetinu s povrćem u čijoj pripremi će vam pomoći Airfryer, a večer možete zatvoriti uz tiramisu pripremljen kuhinjskim aparatom.

Rižoto pripremljen s Philips Multicooker aparatom. Pročitajte cijeli recept ovdje.
Tjestenina Bolognese pripremljena s Philips štapnim mikserom. Pročitajte cijeli recept ovdje.
Juha od rajčice s mesom pripremljena s Philips Multicooker aparatom. Pročitajte cijeli recept ovdje.
Gulaš pripremljen s Philips Multicooker aparatom. Pročitajte cijeli recept ovdje.

Kuhinjski aparati tvrtke Philips

 

Dobra oprema od presudne je važnosti u svakoj kuhinji. Puno je lakše pripremiti ukusne recepte uz pomoć alata kao što su aparati za obradu hrane, mikseri i štapni mikseri. Većina je uređaja višenamjensko, zbog čega su višestruko upotrebljivi. Primjerice, pomoću aparata za juhu možete pripremiti ukusnu juhu od bundeve s chorizo kobasicom, a ujutro možete pripremiti ukusan smoothie od banane.

 

I Airfryer je savršen primjer prilagodljivog kuhanja. Jednu večer možete upotrijebiti Airfryer za pripremu ukusnih krumpirića, a sljedeće večeri možete pripremiti slasne lazanje. Što god poželite skuhati, pripremiti, ispržiti ili ispeći, uvijek na raspolaganju imate kuhinjski aparat koji vam može pomoći u tome.

Priprema hrane

Kuhala za vodu i aparati za čaj