Philips Ambilight TV

Televizor sa slikom većom od njegovog zaslona

Savršeno okolno osvjetljenje

 

Ambilight tvrtke Philips daje novu dimenziju vašem televizoru. Emitirajući svjetlost sa strana televizora na zid iza njega, prenosi akciju izvan zaslona i ispunjava prostoriju savršenim ugođajem. Koristeći inteligentno LED osvjetljenje, sve što se događa na zaslonu usklađeno je sa stvarnim osvjetljenjem. Tako ćete se uvijek osjećati kao da ste sa zvijezdama, bez obzira na postavku.

Philips TV Ambilightplayer

Asortiman Ambilight

Ambilight s dvije strane

 

Uz Ambilight s dvije strane televizora, ovi modeli idealni su za prostorije male do srednje veličine.

Ambilight s tri strane

 

Uz Ambilight s gornje, lijeve i desne strane televizora, ovi modeli idealni su za veće prostorije u kojima je televizor postavljen na postolje.

Ambilight s četiri strane

 

Uz Ambilight sa sve četiri strane televizora, ovi modeli savršeni su za veće prostorije u kojima je televizor postavljen na postolje ili montiran na zid.

Ambilight Projection

 

Naš televizor AmbiLux pruža vrhunski Ambilight doživljaj. Zamjenom malih LED dioda mikroprojektorima, projicirani krug Ambilight svjetlosti najveći je, najsvjetliji i najnapredniji dosad.

Philips AmbiLux

 

AmbiLux tvrtke Philips čini svaki aspekt gledanja televizije intenzivnijim. Svaki put kada se na zaslonu nešto kreće, to se besprijekorno projicira na zid iza zaslona, stvarajući krug živopisnog svjetla oko televizora. Time se akcija širi na način koji oduzima dah pa je doživljaj intenzivniji i nevjerojatno detaljan.

Ambilight koji prati vaše raspoloženje

Televizor tvrtke Philips – Ambilight klasični način rada

Klasični Ambilight
 
 

 

Philips Ambilight klasični način rada precizno prati televizijski sadržaj na zaslonu i reflektira ga na zid iza televizora. Samo odaberite neki od načina rada i bit ćete spremni.

Televizor tvrtke Philips – Ambilight glazbeni način rada

Ambilight glazbeni način rada

 

Ambilight glazbeni način rada precizno prati i reagira na dinamiku glazbe koju reproducirate na televizoru tvrtke Philips. Odaberite neku od živopisnih prethodnih postavki ili samo odaberite nasumični način rada za zabavu.

Televizor tvrtke Philips – Ambilight način rada igranja

Ambilight način rada igranja

 

Uz Ambilight način rada igranja vaša prostorija postaje dio vašeg svijeta igranja s bogatim, živopisnim bojama dinamično usklađenima s akcijom na zaslonu. Odmah prijeđite na sljedeću razinu i uživajte u doživljaju igranja koji vas još više uvlači u akciju.

Ambilight televizor voli hue

 

Proširite ljepotu i eleganciju osvjetljenja Ambilight cijelim domom. Philips hue predstavlja opcionalne žarulje koje se bežično povezuju s Ambilight televizorom. Samo povežite žarulje s televizorom i u tren oka imat ćete Ambilight sa svih strana.

Philips TV Ambilight & hue

Idemo se družiti

Facebook

 

Označite da vam se sviđa naša službena Facebook stranica za televizore tvrtke Philips kako biste dobivali najnovije vijesti, savjete i ažuriranja.

YouTube

 

Odmah pogledajte naše najnovije kratke videozapise, suradnje i službene obavijesti.

Instagram

 

Podijelite svoj Ambilight doživljaj s nama (#Ambilight @philipstelevision)

*Prikazani modeli i specifikacije televizora ovise o državi i mogu se razlikovati

**Android™, Google™, Google Play™, Youtube™ i drugi znakovi zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.