Slatka strana piletine i jabuke

Pružamo savjete za odvikavanje od dojenja, kao i ukusne, svježe kuhane recepte i prijedloge za obroke kako bismo vam pomogli da svojoj bebi osigurate zdrav početak života.

Porcije Dovoljno za približno 350 ml, odnosno 3 porcije (125 g po porciji), Vrijeme kuhanja: Vrijeme kuhanja na pari: približno 20 minuta
0-30 minuta

Sastojci

  • Pileća prsa: 1⁄2 filea (pribl. 80 g)
  • Slatki krumpir: 2 mala (pribl. 225 g)
  • Jabuka (zrela): 1⁄2 male (pribl. 70 g)

Upute za kuhanje

    1
  • Ogulite i operite jabuku te joj izvadite jezgru, a zatim ogulite i operite slatki krumpir. Uklonite svu kožu i masnoću s pilećih prsa. Izrežite sve sastojke na kockice veličine približno 1 cm.
  • 2
  • Skinite poklopac s vrča i sve sastojke stavite u vrč. Vratite poklopac i fiksirajte ga u odgovarajući položaj.
  • 3
  • Skinite poklopac sa spremnika za vodu i ulijevajte vodu u spremnik dok ne dosegne oznaku razine od "20 min".
  • 4
  • Vratite poklopac i fiksirajte ga u odgovarajući položaj. Pritisnite kako biste fiksirali vrč u položaj za kuhanje na pari.
  • 5
  • Postavite vrijeme kuhanja na pari na 20 minuta. Kuhanje na pari će započeti i automatski će se zaustaviti nakon 20 minuta.
  • 6
  • Vratite regulator za kuhanje na pari na položaj "OFF" (isključivanje).
  • 7
  • Okrenite vrč naopako.
  • 8
  • Stavite ga na glavnu jedinicu, a zatim ga zakrenite u smjeru kazaljke na satu i fiksirajte u položaj za miješanje.
  • 9
  • Miješajte 3 ili 5 puta po 15 sekundi, sve dok ne postignete željenu gustoću.
  • 10
  • Prebacite u zdjelu i ostavite da se ohladi prije posluživanja jedne porcije.
  • Savjet kuhara: Spremanje: pogodno za zamrzavanje
1. faza

1. faza

2. faza

2. faza

3. faza

3. faza

4. faza

4. faza

5. faza

5. faza

6. faza

6. faza

7. faza

7. faza

8. faza

8. faza

9. faza

9. faza

10. faza

10. faza

Slatka strana piletine i jabuke

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.