Naši favoriti

  499P9H/00

  Naš nagrađivani zaobljeni 32:9 SuperWide zaslon od 49" doima se poput dva vrhunska monitora pune veličine u jednom. Značajke za veću produktivnost kao što su USB-C i skočna web-kamera sa značajkom Windows Hello donose radne značajke i praktičnost kakve očekujete.

  Logotip nagrade iF Design Award 2018.
  Logotip osvajača nagrade reddot u 2018.

  Philips 499P9H


  Priznata produktivnost i performanse

  Logotip Hexus
  Logotip nagrade iF Design Award 2018.
  Logotip za dobru kupnju Kitguru
  Logotip Februari 2019.
  Logotip izvrsnosti doživljaja igranja
  Logotip osvajača nagrade Reddot u 2018.

  Širok raspon rješenja za profesionalce

  • Zelena

   Zelena

   Ekološki monitori tvrtke Philips odlikuju se inovativnim i ekološkim tehnologijama za zeleniju budućnost: energetska učinkovitost, ambalaža koja se potpuno može reciklirati, usklađenost sa strogim međunarodnim ekološkim standardima te nekorištenje štetnih tvari poput olova, žive i PVC-a/BFR-a.

   Otkrijte više
  • Dodirnite

   Dodirnite

   Dodirni monitori tvrtke Philips donose inovativna, praktična rješenja za širok raspon primjena i profesija. Opremljeni projiciranim kapacitivnim dodirnim zaslonom (Projected-Capacitive, P-Cap) i pisaljkom za jednostavnu, intuitivnu upotrebu, ovi interaktivni zaslonu podržavaju do 10 točaka i odlikuju se razredom IP65 za zaštitu od kontakta, vode i prašine.

   Otkrijte više
  • Video konferencije

   Video konferencije

   Monitori tvrtke Philips nude sveobuhvatno rješenje uz ugrađenu kameru za video konferencije.

   Otkrijte više
  • Priključne stanice

   Priključne stanice

   S tankim, reverzibilnim USB-C priključkom i vrlo brzom tehnologijom USB 3.1, ovo prilagodljivo rješenje omogućuje savladavanje širokog raspona zadataka sa samo jednim kabelom. Od sigurnog i brzog prijenosa podataka do punjenja prijenosnih računala i pametnih telefona, kao i priključivanja perifernih uređaja izravno na monitor.

   Otkrijte više

  Monitori tvrtke Philips  preporuke

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrirajte monitor

  Izradite besplatni My Philips račun kako biste registrirali novi monitor. Nakon registracije obavijestit ćemo vas kada nova ažuriranja budu dostupna.

  Ažuriranja softvera

  Održavajte najbolje radne značajke monitora tvrtke Philips. Ako je dostupno novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovdje. Ako izgubite upravljačke programe, ovdje ih možete preuzeti besplatno.

  Platforma za podršku

  Najbrži način rješavanja bilo kakvih tehničkih poteškoća i postavki je provjera vodiča za rješavanje problema za monitor tvrtke Philips. Pomoću ovih praktičnih savjeta i trikova riješit ćete poteškoće s monitorom u tren oka.

  Kontaktirajte nas

  Tu smo da pomognemo. Bilo da trebate savjet za kupnju monitora tvrtke Philips ili podršku za postavljanje, možete nas kontaktirati putem telefona, e-pošte ili razgovora na mreži.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.