Logotip USB-C priključka

  USB-C priključak

  Vrlo moćni


  Pozdravite se s punjačima i kabelima za napajanje. Jedan USB-C priključak daje do 90 W za prijenosno računalo ili uređaje, uvodeći red i praktičnost na digitalno radno mjesto. Monitori Philips testirani su kako bi se osigurala kompatibilnost sa širokim rasponom marki i modela prijenosnih računala i telefona.

  Podatkovni logotip

  Podaci

  Nevjerojatna brzina


  Najnoviji standard USB 3.2 omogućuje 20 puta veću brzinu od USB 2.0, što vas čini produktivnijima jer se prijenosi podataka dovršavaju u djeliću uobičajeno potrebnog vremena. Film u punoj razlučivosti 4K, primjerice, moguće je prenijeti za manje od 60 sekundi.

  Logotip za ethernet

  Ethernet

  Ethernet RJ45


  Na gornjoj strani USB čvorišta s više izlaza izvanredno smo postavili priključak za ethernet (RJ45) kako bismo povećali praktičnost.

  Inovativno povezivanje s USB priključkom

  Inovativno povezivanje s USB priključkom
  USB-C banner

  USB-C


  Jedan USB-C zaista može promijeniti korisničko iskustvo i način rada. Nema više kabela punjača, napajanja i signalnih kabela, s jednim sveobuhvatnim rješenjem osiguravate do 90 W za vaše prijenosno računalo ili pametne uređaje i uređujete digitalno radno mjesto.

  USB-C proizvodi

  USB Docking banner

  USB priključak


  Najbolje rješenje, dizajnirano za korporacijska i uredska okruženja, je jedinstveni USB-C priključak koji kombinira USB-C, RJ45 i DP izlaz za veću praktičnost. Tako savršeno zamjenjujete vanjske, glomazne samostojeće priključke i uklanjate neuredne kabele sa stola, no osiguravate veliku povezivost.

  Proizvodi s USB priključcima

  USB Docking Pro banner

  Profesionalni USB priključak


  Za profesionalne korisnike koji trebaju najnaprednija i najopsežnija vertikalna rješenja, tvrtka Philips dizajnirala je monitore koji omogućuju još svestranije povezivanje s univerzalnim repliciranjem izlaza te osiguravaju višu kvalitetu napajanja i prijenosa podataka i audio/videozapisa. Osim toga, naši profesionalni monitori isporučuju se s tehnikom HDR, naprednim panelima, visokom razlučivosti i većim dimenzijama zaslona za povećanu produktivnost. 

  Profesionalni USB priključak

  Hibridna veza


  Kao dio naše linije Pro Docking, monitori tvrtke Philips također pružaju rješenja za korisnike prijenosnih računala koje je moguće povezati samo klasičnim USB-A. Hibridni monitori odlikuju se ugrađenom USB priključnom stanicom, opremljenom s tehnologijom DisplayLink s univerzalnim repliciranjem izlaza, tako da korisnici putem jednog dvostrukog USB kabela s priključkom tipa C i tipa A mogu pristupiti perifernim uređajima u uredu, uključujući tipkovnicu, miš i kabel za ethernet RJ-45.

  Hibridna veza

  Proizvodi s hibridnom vezom

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrirajte monitor

  Izradite besplatni My Philips račun kako biste registrirali novi monitor. Nakon registracije obavijestit ćemo vas kada nova ažuriranja budu dostupna.

  Ažuriranja softvera

  Održavajte najbolje radne značajke monitora tvrtke Philips. Ako je dostupno novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovdje. Ako izgubite upravljačke programe, ovdje ih možete preuzeti besplatno.

  Platforma za podršku

  Najbrži način rješavanja bilo kakvih tehničkih poteškoća i postavki je provjera vodiča za rješavanje problema za monitor tvrtke Philips. Pomoću ovih praktičnih savjeta i trikova riješit ćete poteškoće s monitorom u tren oka.

  Kontaktirajte nas

  Tu smo da pomognemo. Bilo da trebate savjet za kupnju monitora tvrtke Philips ili podršku za postavljanje, možete nas kontaktirati putem telefona, e-pošte ili razgovora na mreži.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.