LED rješenja tvrtke Philips


  Montiranje običnog zaslona na zid relativno je jednostavno. Međutim, za instalaciju LED proizvoda potrebno je poduzeti posebne korake. Tvrtka Philips u obzir uzima veličinu zaslona i kompleksnost dizajna te vam omogućuje optimiziranu instalaciju i konfiguraciju koje se jednostavno izvode. Sa svakim prilagođenim rješenjem možete očekivati tanku ploču zaslona, stručno izveden odvod topline, pristup prednjoj ploči i elegantan dizajn bez okvira.

  Povežite ih


  Bilo da upravljate hotelom ili konferencijskim centrom, ugrađeni Chromecast i lak pristup trgovini Google Play Store mogu vam pružiti prednost koja vam je potrebna da zabavite goste. Naposljetku, njihov bi doživljaj u vašoj ustanovi trebao biti što lagodniji, zar ne?

  Philips Bedside TV


  Prilikom dizajniranja Bedside TV televizora za bolničke sobe, klinička higijena bila je stavka od najveće je važnosti. Njegovo antimikrobno kućište sukladno standardu JIS Z2801 funkcionira kao zaštitni štit koji sprječava razvoj najčešćih mikroorganizama kao što su zlatni stafilokok, Escherichia coli i klebsijela.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.