Bežični zvučnik SoundRing

  Bežični zvučnik SoundRing

  Okružite se prirodnim zvukom koji će vas prožeti

  Ispunite prostoriju predivnim prirodnim, prožimajućim zvukom. Bežični zvučnik SB3700/10 SoundRing tvrtke Philips omogućava bežičnu reprodukciju zvuka s iPod Touch, iPhone i iPad uređaja te s računala (putem usluge iTunes) i njime ispunjava cijelu prostoriju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bežični zvučnik SoundRing

Bluetooth®, Ugrađeni mikrofon za pozive, Punjiva baterija, 16 W SB3700/10 Pronađi slične proizvode

Okružite se prirodnim zvukom koji će vas prožeti

Opsesija zvukom

 • SoundRing za okružujući zvuk iz kompaktnog uređaja

  SoundRing za okružujući zvuk iz kompaktnog uređaja

  Doista je prepoznatljivog dizajna i napravljen za pružanje zvuka koji ispunjava prostoriju. Sastoji se od središnjeg bas kanala i četiri pogonske jedinice visoke rezolucije – dvije koje zvuk usmjeravaju prema naprijed i dvije prema bočnim stranama – s neodimijskim magnetima, tako da se zvuk širi posvuda i jasan je u cijeloj prostoriji.

 • Tehnologija FullSound povećava detaljnost za bogat i snažan zvuk

  Tehnologija FullSound povećava detaljnost za bogat i snažan zvuk

  Tehnologija FullSound tvrtke Philips koristi digitalnu obradu signala najnovije generacije za vjerno poboljšanje glazbe. Sadržaj glazbe dinamički se analizira i optimizira zahvaljujući čemu možete doživjeti detaljniju i topliju glazbu.

 • Audio ulaz za jednostavnu reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Audio ulaz za jednostavnu reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Uspostavite jednu jednostavnu vezu i uživajte u cijeloj glazbenoj kolekciji s prijenosnih uređaja i računala. Jednostavno priključite prijenosni uređaj u audio ulaz (3,5 mm) na uređaju tvrtke Philips. Kod računala, veza se obično uspostavlja putem priključnice za slušalice. Nakon povezivanja možete uživati u cijeloj glazbenoj kolekciji izravno preko superiornih zvučnika. Philips jednostavno pruža bolji zvuk.

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Vaš zvučnik podržava usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze. Omogućava vam uživanje u omiljenoj glazbi uz visoku kvalitetu zvuka bežičnim putem s uređaja koji imaju omogućen Bluetooth.

 • Ugrađena punjiva baterija za još bolju prenosivost

  Kako bi se osigurala veća praktičnost i zadržala jednaka razina elegancije, ovaj SoundRing može se puniti na isporučenom postolju. Jednostavno priključite zvučnik i uživajte u satima slušanja.

 • Ugrađeni mikrofon za hands-free telefonske pozive

  Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu, ovaj zvučnik možete koristiti za komunikaciju. Nakon što primite poziv, glazba će se pauzirati te možete razgovarati koristeći zvučnik. Obavite poslovni razgovor ili nazovite prijatelja sa zabave. U svakom slučaju, radi izvrsno.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: