Reprodukt. Blu-ray

  Reprodukt. Blu-ray

  Stvarnost je srela para

  Ozbiljno se prepustite čistoj i potpunoj audiovizualnoj zabavi ravnoj stvarnosti. Doživite žive, kristalno jasne slike i detaljan kvalitetan zvuku uz ovaj elegantni i zadivljujući reproduktor Blu-ray diskova. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

9000 series Reprodukt. Blu-ray

Qdeo procesor slike, TI Burr-Brown DAC BDP9500/12 Pronađi slične proizvode

Stvarnost je srela para

 • Qdeo™ obrada videozapisa za filmove u najčišćem obliku

  Qdeo™ obrada videozapisa za filmove u najčišćem obliku

  Qdeo™ tehnologija za obradu videozapisa omogućava tihe i realistične videozapise. Većina videozapisa sadrži šumove i smetnje koji odvlače pažnju prilikom gledanja na televizoru visoke rezolucije. Qdeo™ obrada proizvodi sliku smanjene razine šuma, unaprijeđene boje, poboljšanog kontrasta, izraženih detalja i poboljšanog osjećaja dubine, a rezultat je tih i ugodan doživljaj gledanja koji će vas prožeti. Osim toga, Qdeo™ radi s raznim vrstama video izvora, uključujući Blu-ray, DVD pa čak i internetske videozapise lošije kvalitete.

 • Subtitle Shift (Pomak titlova) za široki format bez gubitka titlova

  Subtitle Shift (Pomak titlova) za široki format bez gubitka titlova

  Subtitle Shift (Pomak titlova) je napredna značajka koja korisnicima omogućava ručno podešavanje položaja filmskih titlova na zaslonu televizora ili računala. Koristeći daljinski upravljač, korisnici mogu pomicati titlove gore i dolje po zaslonu. Kod širokih prikaza, kao što su Cinema 21:9 i oni s projektora, zna se dogoditi da se ne vidi dio titlova. Kako bi titlove u potpunosti vidio, korisnik mora promijeniti omjer zaslona, čime se narušava sama svrha širokog prikaza. Uz značajku Subtitle Shift (Pomak titlova), korisnik može zadržati odgovarajući omjer zaslona, a titlove smjestiti na najbolje mjesto na zaslonu.

 • Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Uz podršku za DivX možete uživati u videozapisima kodiranima za DivX u udobnosti svog dnevnog boravka. Multimedijski format DivX je tehnologija kompresije zasnovana na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, filmskih najava ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja. DivX Ultra reprodukciju u formatu DivX kombinira s odličnim značajkama kao što su integrirani titlovi, veći broj jezika za audio te više zapisa i izbornika u jednom praktičnom formatu datoteke.

 • Pozlaćeni AV priključci za najbolje slike i zvuk

  Pozlaćeni AV priključci za najbolje slike i zvuk

  Pozlaćeni AV priključci osiguravaju bolji prijenos audio signala u usporedbi s tradicionalnim priključcima za jednostavno povezivanje. Osim toga, gubitak električnog signala od pojačala do zvučnika svode na najmanju moguću mjeru, čime se omogućava reprodukcija najprirodnijeg mogućeg zvuka.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD MA za HD 7.1-kanalni surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD MA za HD 7.1-kanalni surround zvuk

  DTS-HD Master Audio i Dolby TrueHD pružaju 7.1 kanala najboljeg zvuka s Blu-ray Disc medija. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, što znači da ćete čuti upravo ono što trebate. DTS-HD Master Audio i Dolby TrueHD upotpunjuju vaš doživljaj zabave visoke rezolucije.

 • TI Burr-Brown DAC za izuzetno preciznu reprodukciju zvuka

  TI Burr-Brown DAC za izuzetno preciznu reprodukciju zvuka

  TI Burr-Brown je vrlo poznata marka koja je sinonim za odlične radne značajke i kvalitetu, a specijalizirana je za proizvodnju Hi-Fi komponenti profesionalne kvalitete, kao što su pretvarači digitalnih signala u analogne (DAC). Philips bira i pouzdaje se u TI Burr-Brown DAC pretvarače koji pretvaraju digitalne audio signale u analogne koristeći frekvenciju uzorkovanja 192 KHz uz 24-bitnu rezoluciju. Tako se koristi više informacija iz analognog zvučnog vala, a rezultat je bogatiji zvuk.

 • Zaseban toroidni izvor napajanja za čist zvuk bez šuma

  Zaseban toroidni izvor napajanja za čist zvuk bez šuma

  Toroidni izvor napajanja je jezgreni transformator snage koji ima oblik prstena. Koristi zaseban toroidni transformator i linearni izvor napajanja kako bi se osigurao stabilan izvor napajanja bez buke namijenjen analognim audio signalima. Ovim dizajnom izbjegava se dodavanje neželjenih digitalnih signala u usporedbi s uobičajenim dizajnom kod kojega i digitalni video i analogni audio signali dijele isti izvor napajanja. Rezultat je čist zvuk gotovo bez smetnji.

 • Čvrsto 3-milimetarsko aluminijsko kućište osigurava optimalne radne značajke

  Čvrsto 3-milimetarsko aluminijsko kućište osigurava optimalne radne značajke

  Čvrsto 3-milimetarsko gornje aluminijsko kućište osigurava optimalne radne značajke. Budući da prelazi industrijske norme vezane uz debljinu, ovo kućište dovoljno je izdržljivo da može spriječiti vibracije ili smetnje koje uzrokuje druga električna oprema, a ipak vašem Blu-ray uređaju za reprodukciju pruža elegantan izgled i dojam.

 • BD-Live (Profile 2.0) za uživanje u dodatnom Blu-ray sadržaju na mreži

  BD-Live (Profile 2.0) za uživanje u dodatnom Blu-ray sadržaju na mreži

  BD-Live dodatno obogaćuje vaš svijet visoke rezolucije. Primajte najnoviji sadržaj jednostavnim povezivanjem Blu-ray Disc reproduktora s internetom. Čekaju vas uzbudljivi noviteti, kao što su ekskluzivni sadržaji za preuzimanje, događaji uživo, razgovori uživo, igre i kupnja na mreži. Uhvatite val visoke rezolucije uz Blu-ray Disc reprodukciju i BD-Live

 • Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Brzi USB uređaji imaju brzinu prijenosa do 480 Mb/s, u usporedbi s 12 Mb/s kod originalnih USB uređaja. Uz brzu USB 2.0 vezu trebate samo priključiti svoj USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Kontrole osjetljive na dodir za uglađen i lak pristup

  Uz tipke osjetljive na dodir, lagani dodir tipke dovoljan je za prepoznavanje unosa Više nema potrebe za snažnim pritiskanjem tipki na uređaju!

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: