Izuzetno tanki Smart LED TV

  CI Plus

  Izuzetno tanki Smart LED TV

  Prijeđite granicu pukog gledanja

  Jednostavno se povežite sa svijetom zabave na mreži uz Smart LED TV serije 4208 tvrtke Philips s integriranom funkcijom Wi-Fi. Uživajte u izuzetno oštroj, živopisnoj slici iz bilo kojeg izvora zahvaljujući tehnologiji Digital Crystal Clear. Osjetite se povezanima sa svijetom zabave. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

4000 series Izuzetno tanki Smart LED TV

81 cm (32"), HDTV, DVB-T/C 32PFL4208H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Prijeđite granicu pukog gledanja

Uz izuzetno tanki Smart LED TV

 • Skype™ za jednostavno uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva na televizoru

  Skype™ za jednostavno uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva na televizoru

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalazite. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka. Jednostavno priključite dodatnu TV kameru tvrtke Philips (PTA317) na televizor i uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti kauča.

 • Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi na Smart TV televizoru tvrtke Philips povezivanje s kućnom mrežom čini brzim i jednostavnim, omogućavajući vam bežični pristup svijetu sadržaja ili dijeljenje kod kuće.

 • Smart TV – svijet zabave na mreži

  Smart TV – svijet zabave na mreži

  Istražujte izvan granica standardnih televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise, igre i mnoge druge sadržaje, izravno na televizor iz internetskih trgovina videosadržaja. Gledajte propuštene televizijske sadržaje (catch-up TV) s omiljenih kanala i uživajte u bogatom izboru internetskih aplikacija uz Smart TV. Povežite se s obitelji i prijateljima uz Skype™ ili neku od društvenih mreža. Ili... jednostavno pretražujte internet!

 • Jednostavno dijelite fotografije, glazbu i filmove putem DLNA mreže

  Jednostavno dijelite fotografije, glazbu i filmove putem DLNA mreže

  Dijelite fotografije, glazbu, videozapise i filmove koristeći DLNA s pametnog telefona, tabletnog uređaja ili računala te uživajte u njima na velikom zaslonu. Dijeljenje je pojednostavljeno.

 • LED TV za sliku nevjerojatnog kontrasta

  LED TV za sliku nevjerojatnog kontrasta

  Uz LED pozadinsko osvjetljenje možete uživati u niskoj potrošnji energije i predivnim linijama u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i živopisnim bojama. Povrh toga, tehnologija LED osvjetljenja ne sadrži nikakve opasne materijale, što je čini i ekološkim izborom.

 • 200Hz Perfect Motion Rate (PMR) za oštrinu prikaza pokreta

  200Hz Perfect Motion Rate (PMR) za oštrinu prikaza pokreta

  Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – naš standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat naše jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

 • Dva utora za USB za bolji pristup multimedijskim sadržajima

  Dva utora za USB za bolji pristup multimedijskim sadržajima

  Uz dva utora za USB možete priključiti tvrdi disk u jedan utor te ga ondje ostaviti radi snimanja na USB i pauziranja televizijskog sadržaja kako biste uvijek mogli upravljati osobnim postavkama programiranja. Uz praktični dodatni utor za USB moći ćete priključiti kameru za Skype™ i pristupiti svim fotografijama jpeg formata, mp3 glazbi ili video datotekama koje se nalaze na USB uređajima za pohranu bez ometanja snimanja.

 • Tri HDMI ulaza i Easylink za integriranu povezivost

  Tri HDMI ulaza i Easylink za integriranu povezivost

  Izbjegnite neuredne kabele uz samo jedan kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor. HDMI upotrebljava nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za TV, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sustav kućnog kina.

 • Digital Crystal Clear poboljšava kvalitetu slike

  Uživajte u izuzetno čistoj slici iz bilo kojeg izvora. Ovaj paket inovacija za sliku digitalno prilagođava i optimizira kvalitetu slike radi postizanja optimalnih razina kontrasta, boje i oštrine.

 • Osjetite snagu 20 W RMS i Incredible Surround

  Stvorite realističnu prostornu sliku zvuka. Snažna pojačala i Incredible Surround omogućuju vam doživljaj potpunog surround zvuka uz veću dubinu i širinu zvuka, čime se upotpunjuje bogati doživljaj gledanja.

 • Aplikacija MyRemote – upravljajte televizorom pomoću telefona ili tableta

  Upravljajte svojim televizorom i snimajte dok ste u pokretu bez daljinskog upravljača koristeći jednu jednostavnu aplikaciju. Pretvorite svoj tablet ili pametni telefon u univerzalni daljinski upravljač sa svim mogućnostima originalnog daljinskog upravljača i nekim dodatnim značajkama kao što je unos teksta. Funkcija SimplyShare omogućava prijenos sadržaja na televizor. Budite u tijeku zahvaljujući mogućnosti snimanja omiljenih programa dok ste u pokretu koristeći MyRemote snimanje. Jednostavno pregledavajte sadržaj u TV vodiču kroz programe kako biste odabrali emisije koje želite snimiti i naknadno pogledati. Smart TV zaslužuje doista inteligentnu aplikaciju.

Prikaz svih specifikacija

Eco passport

Tvrtka Philips brine o okolišu i društvu u cjelini te pruža veliku podršku ekološkom dizajnu proizvoda.

 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kompatibilnost ovisi o wifi miracast certifikatu za Android 4.2 ili noviju verziju. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • TV kamera tvrtke Philips (PTA317) prodaje se zasebno.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: