Biofilm

Pomozite pacijentima

uspješno ga ukloniti

Motivating patients

Motivacija pacijenata

 

Bakterije iz zubnog plaka uzročnici su preko 90% problema u dentalnoj medicini. Adekvatna oralna higijena najbolji je način prevencije većine bolesti usne šupljine. Stoga je bitno pri svakoj posjeti pacijenata naglasiti važnost redovitog četkanja zubi i korištenja zubnog konca.

Create compliance

    Provođenje pravilne               oralne higijene

 
Poznato je da prilikom četkanja neka područja zubi mogu ostati neočišćena. Također je poznato da čišćenje zubnim koncem mnogi smatraju kompliciranom i dugotrajnom metodom.
 
Sonične četkice čine proces četkanja jednostavnijim i efikasnijim od onog tradicionalnog. Njihovo dinamično fluidno djelovanje osigurati će brže i lakše čišćenje teže dostupnih mjesta gdje se bakterije najviše talože. Uz to, za potpunu oralnu higijenu, Sonicare je uveo inovacije u segmentu interdentalnog čišćenja.
 
Brojne kliničke i laboratorijske studije iz Philipsa potvrdile su superioran efekt Sonicare tehnologije u čišćenju teško dostupnih područja, kao i lakoću upotrebe.

Dokazani rezultati


Philips Sonicare motivira pacijente da četkaju zube češće: rezultati se mogu brzo vidjeti i osjetiti. Za one pacijente koji ne koriste redovito zubni konac, Philips Sonicare Airfloss Ultra učiniti ce proces interdentalnog čišćenja lakšim, bržim te jednako efikasnim. U kliničkoj studiji, čak 86 % pacijenata ocijenilo je uporabu Philips Sonicare Airfloss Ultre znatno jednostavnijom od zubnog konca.

Preporučeni proizvodi

FlexCare Platinum

Flex Care Platinum

 

Nadilazi tradicionalno čišćenje te donosi izvanredne rezultate kod uklanjanja plaka i poboljšanja zdravlja desni.

AirFloss

Airfloss Ultra

 

 

Nježno raspršuje naslage koje su promaknule četkanju te sprječava formiranje karijesa na interdentalnim područjima.

Philips Sonicare DiamondClean

DiamondClean

 

 

Philips Sonicare Diamond Clean Uklanja do 7 X više naslaga od manualne četkice i poboljšava zdravlje desi u samo dva tjedna.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.