1

  Philips Avance Collection kuhinjski stroj nudi rezultate zahvaljujući višesmjernoj Planetary MixingAction tehnologiji miksanja. Praktični i inovativni nastavci nude izvrsne rezultate za izradu tijesta, miksanje i mućenje i omogućavaju Vam homogeno tijesto, bez grudanja, za kruh, kekse, pizzu i ostale pekarske poslastice, lakše nego što možete zamisliti.

  Ovaj proizvod više nije dostupan

  Planetary mixing action tehnologija

   

  Zahvaljujući višesmjernoj Planetary MixingAction tehnologiji miksanja, nastavci za izradu tijesta, miksanje i/ili mućenje se kreću u jedinstvenom naprijed-nazad pokretu i tako dosežu svaki kutak zdjele te temeljito obrađuju sastojke.

  Samo zakrenite i pričvrstite

   

  Zahvaljujući nenadmašnoj svestranosti Avance Collection kuhinjskog aparata veoma jednostavno možete dodavati i skidati razne nastavke. Samo odaberite željeni nastavak te ga zakretanjem pričvrstite za uređaj.

  Jedinstveno jednostavan pristup zdjeli uz pomični krak

   

  Jedinstveni pomični krak može se podignuti prema gore u praktičan položaj pa lako možete postavljati i mijenjati željene nastavke. Može se ponovo spustiti jednostavnim pokretom ruke. Pomični krak omogućava i pristup zdjeli, što je praktično kada trebate provjeriti gustoću sastojaka ili ih dodati.

  7 brzina i pulsiranje za maksimalnu kontrolu

  Više brzina i pulsiranje pružaju maksimalnu kontrolu za neograničenu raznovrsnost recepata.

  Zaštitni poklopac

  Kako biste izbjegli nered u kuhinji možete postavit zaštitni poklopac na zdjelu. Isto tako, nije potrebno sklanjat poklopac kad dodajete druge sastojke.

  Moćni nastavci

  Metalni spiralni nastavak za tijesto, nastavak za miksanje i metlica za mućenje lako se mogu fiksirati jednostavnim zakretanjem.

  Naše promocije

  Registriraj svoj kuhinjski uređaj na www.philips.com/welcome i primi 5 ekskluzivnih recepata od našeg Philips šefa kuhinje.

   

  Registrirajte svoj proizvod

  Inspirirajte se kroz naše video recepte

  Tijesto za pizzu

  Čokoladni Kuglof

  Slasne puslice

  Uključeni nastavci*

  Metalna zdjela

  U velikoj metalnoj zdjeli kapaciteta 4l možete bez problema zamijesiti i do 1300 grama tijesta, a s praktičnom metalnom drškom možete lakše i efikasnije prenositi zdjelu i prelijevati iz nje.

  Posuda ze blendanje

  Zvjezdasti nož s 4 oštrice blenda voće, pravi pire od povrća i drobi led bez muke.

  Nastavak za obradu hrane 1,5l

  Nastavak za obradu hrane koja se lako postavlja s namjenskim diskovima za rezanje, sjeckanje, usitnjavanje ili granuliranje raznih sastojaka, od povrća preko orašastih plodova do sira.

  Mlinac za mljevenje

  Uz ovaj praktični mlinac lako meljite kavu, čokoladu, orašaste plodoe i druge sastojke.

  Nastavak za mljevenje mesa sa samostalnim punjenjem

  Metalni nastavak za mljevenje mesa sa samostalnim punjenjem melje meso i spaja sastojke u samo nekoliko sekundi . Tu je i poseban alat za lako i temeljito čišćenje diska za mljevenje.

  Cjediljka za agrume

  Praktična dodatna cjediljka za agrume omogućava svježi sok u roku od nekoliko minuta.

  *Nastavci mogu varirati ovisno o modelu

  Otkrijte cijeli asortiman

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.