1
Airfryer

Airfryer tvrtke Philips s jedinstvenom Tehnologijom Rapid Air

alt. tekst

Zdravije prženje zrakom  

Krumpirići odličnog okusa s do 80 % manje masnoće!* i jednostavno čišćenje

 

•Do 80 % manje masnoće*

•Jednostavno čišćenje

•Bez mirisa prženog ulja u usporedbi sa standardnom fritezom  

 

Želite li pržiti hranu kod kuće, ali ne možete zanemariti mane friteza? Nezdrave su, neugodno mirišu, teško se čiste... Philips Airfryer idealno je rješenje! Philips Airfryer omogućava zdravije prženje... zrakom!

U usporedbi sa standardnom fritezom, krumpirići iz aparata Philips Airfryer sadrže do 80 % manje masnoće* i sjajnog su okusa! Osim toga, Philips Airfryer lako se čisti budući da su košara za hranu i nastavci 100 % perivi u perilici posuđa te ne uzrokuje neugodne mirise u domu dok pržite hranu.

Unfortunately this product is no longer available

Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 2.189

 

* U usporedbi sa svježim krumpirićima pripremljenima u konvencionalnoj fritezi tvrtke Philips

Airfryer omogućava prženje i razne vrste pečenja

Prženje

Airfryer omogućava zdravo prženje. U usporedbi sa standardnom fritezom, krumpirići iz aparata Philips Airfryer sadrže do 80 % manje masnoće* i sjajnog su okusa!

 

* U usporedbi sa svježim krumpirićima pripremljenima u konvencionalnoj fritezi tvrtke Philips

Prženje

Airfryer omogućava i prženje rebara i drugih komada mesa. Jeste li znali da Airfryer omogućava i pečenje odrezaka? Airfryer uistinu omogućava pripremu raznih vrsta hrane!

Pečenje

Želite li pojesti nešto slatko? Ili ispeći kolače kojima ćete ostaviti dojam? Airfryer omogućava i to! Možete pripremati deserte kao što su crème brûlée, ukusne pite od jabuka, čak i kolačići

Roštilj

Airfryer omogućava i pečenje mesa i ribe, npr. ukusnih pilećih štapića. Brzo ispecite meso na visokoj temperaturi i uživajte u sočnom, mekom mesu.

Rapid Air za zdravo prženje

 

Jedinstvena tehnologija Rapid Air tvrtke Philips omogućava prženje pomoću zraka kako bi hrana bila hrskava izvana, a meka iznutra. Sve to uz do 80 % manje masnoće*.

 

Kako to radi?

Jedinstvena tehnologija Rapid Air tvrtke Philips omogućava pripremu hrane isključivo pomoću zraka. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji brzog i preciznog cirkuliranja vrućeg zraka, optimalnoj ravnoteži temperature i elementu roštilja, omogućava prženje i pečenje raznovrsne hrane. Budući da se za prženje koristi isključivo zrak, postupak je mnogo sigurniji i za razliku od standardne friteze, dom vam neće smrdjeti po ulju. Zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u stroju Airfryer se lako čisti!

 

* U usporedbi s krumpirićima prženima u standardnoj fritezi tvrtke Philips za prženje u dubokom ulju.

Što ljudi govore o aparatu Airfryer?

 

Jako mi se sviđa Facebook stranica I love my Airfryer

 

Dable Kwan i tisuće Facebook obožavatelja okupljaju se na stranici "I love my Airfryer" – pridružite im se.

Dobitnik više nagrada      

 

Airfryer se našao na vodećim mjestima neovisnih testiranja i osvojio je nagrade diljem svijeta. Koja je tajna njegova uspjeha? Jednostavna priprema ukusnih, zdravih obroka.

 

7

Kako se koristi Airfryer?

Nakon postizanja odgovarajuće temperature, otvorite ladicu i ubacite hranu. To je sve! Pogledajte videozapis u nastavku i pogledajte kako radi

aplikacija Airfryer

Zahvaljujući preko 200 recepata, aplikacija Philips Airfryer svakodnevno je nadahnuće kuharima za pripremu ukusnog, zdravog obroka.

 

Možete preuzeti aplikaciju za iOS ili Android.

Recepti za Philips Airfryer

 

Pregledajte 8 najpopularnijih recepata i saznajte više o receptima za Airfryer pomoću gumba za preuzimanje u nastavku!

Česta pitanja

Svi aparati Airfryer i dodaci za Airfryer

Koji vam Airfryer najbolje odgovara?