1

Briga o zubima nikad nije bila jednostavnija!      

Philips Sonicare u samo dvije minute,
nježno, ali dubinski čisti i najosjetljivije zube.
 

Neusporedivo bolja od obične četkice.

Jednim pranjem postiže što obična četkica ne uspijeva u mjesec dana.  


 
checkbox

Uklanja 7x više naslaga i na teško dostupnim mjestima
checkbox

Izbjeljuje zube u tjedan dana
checkbox

Nježno masira desni
checkbox

Pogodna za osjetljive zube
checkbox

62.000 pokreta u minuti  
checkbox

Brzo i jednostavno čišćenje
checkbox

Razne boje
Sonicare 100 dana povrat novca

Jamstvo povrata novca

Philips Sonicare dolazi uz 100 dana jamstva povrata novca.  


 

Napredna
sonična tehnologija

Zahvaljujući soničnim vibracijama koje stvaraju i usmjeravaju mikro mjehuriće duboko između zubi i uzduž linije desni, Philips Sonicare četkice omogućavaju učinkovitije uklanjanje zubnih naslaga u usporedbi s običnom četkicom za zube.


 
Film pokazujący działanie technologii sonicznej

Sve naše četkice čiste vaše zube

jednako brzo, jednostavno i učinkovito.


Odaberite najbolju za sebe iz naših linija četkica.

Philips Sonicare asortiman dostupan je na sljedećim prodajnim mjestima: Sancta domenica, Svijet medija, Elipso i eKupi.

Sonicare Protective Clean

Protective Clean


Ova linija četkica nudi do tri načina rada. Clean za superiorno čišćenje, White za uklanjanje površinskih mrlja i Gum Care za zdravije desni na nježan način.
 

Diamond Clean
& Diamond Clean Smart


DiamondClean, sa svojih 5 načina rada pokriva sve vaše potrebe. Clean za izvanredno svakodnevno čišćenje, Gum Care - za nježno masiranje desni, Polish za bjelji osmijeh, Sensitive za nježno, ali učinkovito čišćenje osjetljivih desni i White za uklanjanje površinskih mrlja.  
Philips Sonicare Diamond clean
Sonicare Kids

Sonicare kids


Četkica za djecu od 4 i više godina. Osim nježnog, ali temeljitog pranja, pruža prilagodljive naljepnice i edukacijske alate koji pomažu djeci u usvajanju navike zabavnog četkanja zubi.

Preporučili stomatolozi

Hrvatsko Parodontološko Društvo preporučuje
svakodnevno pranje zubi Philips Sonicare četkicom.
Hrvatsko Parodontološko društvo

Doc. dr. sc. Ana Badovinac

Philips Sonicare
Stomatologica Danijela Glavosek Kovačić dr.med.dent.


Danijela Glavosek Kovačić dr.med.dent.

 

Nedavno sam dobila priliku testirati Philips Sonicare  Protective Clean 5100 električnu četkicu. Dugi niz godina koristim električne četkice koje i sama preporučujem svojim pacijentima. Do sada nisam imala iskustvo sa soničnom tehnologijom, no moram iskreno priznati da me ova četkica oduševila. Model četkice koji sam isprobala ima 3 funkcije ili programa: čišćenje, izbjeljivanje i njegu desni.

Već nakon prvog korištenja osjetila sam da su moji zubi izuzetno glatki. Kako bih provjerila I čistoću zubi, upotrijebila sam plak detektor kojim sam se uvjerila da nije bilo tragova plaka na njima, što je samo dokaz  učinkovitosti ove četkice.

Osim programa čišćenja  oduševio me i program White koji izbjeljuje zube. Smatram da je ovaj program odličan za osobe koje žele produljiti efekt izbjeljivanja zubi, a nakon profesionalnog ili kućnog izbjeljivanja.  Vlakna Philips Sonicare četkice srednje su mekoće,  te efikasno otklanjaju mrlje odnosno nečistoće sa površine zubi, a istovremeno djeluju nježno na zubno meso što je posebno bitno osobama koje imaju probleme sa osjetljivim zubima i desnima.

Philips Sonicare  radi jako puno pokreta u minuti što standardne četkicama ne mogu u tako kratkom vremenu. Vlakna četkice masiraju desne zbog čega su oni zdraviji. Posebno me dojmilo što sonična tehnologija pridonosi boljem čišćenju interdentalnih prostora što kod običnih četkica nije slučaj, te skoro da uz ovu četkicu nije potrebna upotreba zubnog konca.

#BrigaMe za zube