Inspirativni recepti i zdravstveni savjeti nadohvat ruke

Preuzmite odmah i svi recepti za sokove i smoothije koji će vas nadahnuti, kao i zdravstveni savjeti, naći će vam se nadohvat ruke

aplikacija s receptima za zdrava pića

Dobro došli u aplikaciju Zdrava pića tvrtke Philips koju vam pruža globalni predvodnik za zdravlje i osobnu dobrobit usredotočen na poboljšanje života ljudi kroz smislene inovacije.


Uz svoje blendere, sokovnike i ovu aplikaciju pomoći ćemo vam da usvojite zdravu rutinu. Nadamo se da ćemo vam pomoći da povećate unos vitamina i drugih ključnih nutrijenata iz svježeg voća i povrća kroz zdrave i ukusne sokove i smoothije.

Zdrava pića

Zdravi sokovi i smoothiji

 

Upoznajte novi svijet svježih, zdravih i jednostavnih sokova i smoothija. Od nutricionističkih informacija o vašim omiljenim zdravim pićima do pojedinosti o njihovim prednostima za zdravlje, od jednokratnih recepata do punih tjednih programa na temelju vaših osobnih ciljeva. Sada imate sve te mogućnosti na jednom mjestu, uvijek dostupne.

Izazovi sa sokovnicima

Zadajte si izazov

 

Naši izazovi za zdrava pića osmišljeni su da vam pomognu da postignete osobne zdravstvene ciljeve. Lako možete odabrati specifičan program recepata kako biste poboljšali zdravlje na temelju svojih potreba (npr. program za izazov detoksikacije ili dobrog sna). Možete čak i pozvati prijatelje i obitelj u aplikaciju Zdrava pića tvrtke Philips kako bi vam pomogli u ovom izazovu.

Izazovi sa sokovnicima

Praćenje uz Apple Health

 

Pratite dnevni unos kroz integraciju s aplikacijom Apple Health. Pružit će vam informacije o načinu dnevnog praćenja unosa nutrijenata i pripreme najboljeg soka u svrhu postizanja željenog rezultata.

Zdrava pića

Pametna kupnja

 

Naš pametni popis za kupnju pomoći će vam u planiranju rasporeda za sokove i smoothije, tako da nikada nećete propustiti sok. Lako možete izraditi vlastiti popis za kupnju tako da odaberete svoj sok i dodate sve sastojke na popis za kupnju te počnete planirati tjednu pripremu sokova.

Zdrava pića

Preuzmite odmah i svi inspirativni recepti i zdravstveni savjeti naći će vam se nadohvat ruke

 

O informacija o nutrijentima u omiljenim zdravim pićima do detalja o njihovim zdravstvenim prednostima; sada sve na jednom mjestu.

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.