DVD playback

  Prijenosni DVD repr.

  Duže uživanje u filmovima u pokretu

  Uživajte u filmovima bilo kada, bilo gdje! Prijenosni DVD reproduktor PD7040 ima zakretni LCD zaslon od 7 inča / 18 cm za izvrstan doživljaj gledanja. Možete uživati u do 5 sati DVD/DivX®/MPEG filmova, MP3-CD/CD glazbi i JPEG fotografijama u pokretu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni DVD repr.

LCD od 18 cm / 7 inča, 5 sati reprodukcije PD7040/12 Pronađi slične proizvode

Duže uživanje u filmovima u pokretu

uz USB za digitalnu multimedijsku reprodukciju

 • Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Prijenosni DVD repr. tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD - svi se mogu reproducirati na DVD repr. DVD+/-R je skraćeni termin za DVD pogon koji prihvaća oba uobičajena formata DVD diskova. Analogno tome, DVD+/-RW se odnosi na oba uobičajena formata diskova s mogućnošću presnimavanja.

 • Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  MP3 je revolucionarna tehnologija kompresije kojom se velike datoteke s glazbom mogu smanjiti do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. Na jednom CD mediju može se pohraniti do 10 sati glazbe.

 • Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Reproducirajte fotografije u formatu JPEG spremljene na vašim diskovima. Ponovo proživite najdraže trenutke s obitelj i prijateljima kad god poželite!

 • Do 5 sati reprodukcije uz ugrađenu bateriju*

  Do 5 sati reprodukcije uz ugrađenu bateriju*

  Ovaj repr. tvrtke Philips isporučuje se s kompaktnom ugrađenom baterijom s mogućnošću punjenja za dugotrajno napajanje. Jednim punjenjem može se postići do 5 sata neprekidnog uživanja u reprodukciji filmova, fotografija ili glazbe. Jednostavno priključite kabel za napajanje za ponovno punjenje reproduktora - tako je jednostavno.

 • U kompletu su AC adapter, adapter za automobil i AV kabel

  U kompletu su AC adapter, adapter za automobil i AV kabel

  Ovaj reproduktor Philips isporučuje se s AC adapterom, adapterom za automobil i AV kabelom koji pružaju veću praktičnost.

 • Ugrađeni stereo zvučnici

  Ugrađeni stereo zvučnici

  Stereo zvučnici stvaraju kvalitetan zvuk i omogućavaju njegovo slobodno slušanje. Uživajte u glazbu bilo kada i bilo gdje pomoću ugrađenih stereo zvučnika koji donose praktičnost i uživanje u reprodukciji glazbe jednostavnim isključivanjem slušalica.

 • Torbica koja se može montirati u aut. za lako korištenje.

  Torbica koja se može montirati u aut. za lako korištenje.

  Jednostavno montirajte svoj DVD reproduktor na naslon za glavu u automobilu. Možete uživati u DVD filmovima dok putujete.

 • Uživajte u filmovima u formatu 16:9

  Uživajte u filmovima u formatu 16:9

  Prikazujte i dijelite svoje filmove i digitalne fotografije s prijateljima i obitelji. Omjer širokog formata 16:9 predstavlja standard za univerzalne digitalne televizore i one visoke rezolucije. Izvorni omjer 16:9 znači da videozapisi neće imati crne trake na vrhu i dnu te da se kvaliteta neće narušiti promjenom veličine slike radi prilagodbe zaslonima raznih veličina.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe i fotografija

  USB Direct za reprodukciju glazbe i fotografija

  Jednostavno priključite svoj USB uređaj na sustav i podijelite spremljenu digitalnu glazbu i fotografije s obitelji i prijateljima.

 • Zakretni LCD zaslon u boji dijagonale 7 " za veću prilagodbu gledanja

  Zakretni LCD zaslon u boji dijagonale 7 " za veću prilagodbu gledanja
 • DivX Certified za reprodukciju standardnih DivX videozapisa

  Zahvaljujući podršci za DivX® moći ćete uživati u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske filmove. Medijski format DivX je tehn.kompresije utemeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja, USB memorije i druge memorijske kartice čiji ćete sadržaj reproducirati na DivX Certified® uređaju tvrtke Philips.

 • Nastavak nakon prekida napajanja

  DVD-Video reproduktor pamti gdje ste prošli put stali s gledanjem sadržaja prilikom izravnog isključenja ili prekida napajanja. Ako niste prešli na reprodukciju drugog diska, reproduktor će nastaviti reprodukciju od scene na kojoj se prekinula jednostavnim ponovnim učitavanjem diska. To vam uvelike olakšava život!

Prikaz svih specifikacija
 • DivX, DivX Certified i povezani logotipi trgovačke su marke tvrtke DivXNetworks, Inc. i koriste se u skladu s licencom.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja kod reprodukcije je približan i može ovisiti o uvjetima korištenja. Kako biste optimizirali vijek trajanja baterije, LCD pozadinsko osvjetljenje trebate postaviti na minimalnu razinu, priključiti slušalice (ne ugrađene zvučnike) i jačinu zvuka postaviti na srednju razinu te koristiti uređaj na sobnoj temp.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: