četkice za električne zube

Održan je prvi Journal beauty day powered by Philips SenseIQ

Philips Hrvatska i časopis Journal na jedan su dan transformirali galeriju Kranjčar u ultimativnu beauty oazu, u kojoj je po prvi puta održan JOURNAL BEAUTY DAY POWERED BY PHILIPS SENSEIQ.


Cilj je bio okupiti istinske beauty entuzijastice i predstaviti im novitete koji u stvarnom vremenu stižu izravno sa svjetskih i domaćih tržišta, a novitet koji je privukao najviše pažnje bila je Philipsova SenseIQ tehnologija. SenseIQ tehnologija radi na principu umjetne inteligencije te nudi eksluzivno i personalizirano iskustvo sušenja i stiliziranja vaše jedinstvene kose, izvanrednu njegu zubi prilagođenu samo vama te glatku kožu i do 6 mjeseci uz uređaje prilagođene samo vama.

Električne četkice

Lumea IPL serije 9000

Svima prisutnima predstavili smo našu najnoviju Lumeu,  Lumeu IPL serije 9000. S Lumeom IPL serije 9000 odstranjivanje dlačica s tijela je efikasno, bezbolno i, što je najvažnije, dugotrajno. Ovaj uređaj ima čak 450.000 bljeskova, prilagođava se vašoj koži, pruža 100% personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija.
 
Naše su beauty entuzijastice mogle saznati na koji način Lumea funkcionira i isprobati je na licu mjesta.

Električne četkice

Anamarija Asanović i Maja Kovačević

Lumeine karakteristike predstavio je dr. sc. Mladen Duduković, specijalist plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije. 
 

SenseIQ tehnologija odgovorna je za potpuno personalizirani pristup. Ona osjeća ton vaše kože te se postavke jačine i intervala svjestlosti potpuno prilagođavaju vašoj koži. Lumea IPL potpuno je medicinski siguran proizvod; najbolji dermatolozi na svijetu bili su uključeni u studije u kojima je sudjelovalo preko 2000 ljudi te su dokazali da je Lumea IPL sigurna za kućnu upotrebu. Za bezbrižno uklanjanje dlačica i 6 mjeseci glatke kože Philips Lumea je odličan izbor. 

dr. sc. Mladen Duduković

Specijalist plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije

lumea

Mladen Duduković

SenseIQ linija za kosu

Predstavili smo i našu SenseIQ liniju za kosu koja se sastoji od sušila za kosu, uređaja za ravnanje kose i autocurlera.

 

Philips sušilo za kosu s tehnologijom SenseIQ posjeduje inteligentni mikroprocesor koji prati temperaturu vaše kose i automatski prilagođava temperaturu sušila, čak 12.000 puta tijekom prosječnog sušenja. Njeguje kosu i čuva do 95% prirodne vlage u kosi pri svakom sušenju kako bi ona uvijek bila zdrava i blistava.

beauty-day

Teuta Mesaroš

SenseIQ uređaj za ravnanje kose omogućuje jednostavnu upotrebu uz 3 načina rada te omogućava brže oblikovanje zahvaljujući 20% većim pločama. Osim već spomenutih inteligentni mikroprocesora, uređaj za ravnanje kose posjeduje i ionski sustav Tetra – patentirani dizajn kroz četiri posebne mlaznice s obje strane uređaja za ravnanje kose koji otpušta milijune iona koji uklanjaju statički elektricitet i kosi daju blistav i sjajan izgled.

beauty-day

Philips Prestige autocurler savršen je za kreiranje kovrči bez oštećenja. On osjeća, prilagođava i njeguje kosu za čvrste i predivne kovrče. Uz to, on je dizajniran sa zaštitom od topline te čuva kosu i vlasište. Njegov aktivni digitalni senzor mjeri temperaturu kose više od 36.000 puta tijekom oblikovanja kako bi pružio personalizirano iskustvo svaki put kad stilizirate kosu.

beauty-day

Teuta Mesaroš, vlasnica frizerskog salona "Teuta", pobliže nam je objasnila na koji se način SenseIQ tehnologija prilagođava vašem tipu kose, sprječava ispucale vrhove i zadržava prirodnu vlažnost kose. Također, dr.med., spec. dermatologije i venerologije Maja Kovačević pričala je o problemima gubitka kose i zaključila kako su uređaji za oblikovanje kose SenseIQ dovoljno nježni prema vašoj kosi čak i kod navedene problematike. 

beauty-day

Maja Kovačević i Teuta mesaroš

Brojne ljepotice s domaće scene imale su priliku isprobati i naš SenseIQ uređaj za ravnanje kose i Auto Curler, liniju za njegu kose čija se SenseIQ tehnologija kontinuirano prilagođava vašoj kosi. 

beauty-day

Teuta Mesaroš, Tatjana Dragović i Iris Cekuš

Sonicare Prestige s tehnologijom SenseIQ

Philips Sonicare Prestige s tehnologijom SenseIQ je električna četkica za zube koja osjeća. Ona upotrebljava senzore koji prepoznaju pritisak koji primjenjujete prilikom četkanja, kao i pokrete i pokrivenost – i to do 100 puta u sekundi. 

 

Senzori prate i koliko dugo te koliko često četkate svoje zube. Philips Sonicare Prestige električna četkica za zube automatski podešava intenzitet u slučaju da prejako pritišćete, a besplatna Philips Sonicare aplikacija nudi personalizirane savjete i preporuke kako biste svoje četkanje podigli na jednu višu razinu. Philips Sonicare 9900 Prestige brine o vašem kompletnom oralnom zdravlju tako što čisti, izbjeljuje zube, njeguje desni i svakome pomaže da s vremenom unaprijedi svoju oralnu higijenu. 

sonicare

Iva Radić

Dr. Med. dent. Elena Štimac predstavila je Sonicare liniju za njegu zuba i najnoviju prestige četkicu sa SenseIQ tehnologijom.

Moram reći da je većina nas nedovoljno angažmana i koncentracije posvećuje četkanju zuba. Tu nam Sonicare SenseIQ tehnologija definitivno pomaže zato što ispravlja naše greške koje svi imamo kod četkanja zuba. Sonicare Prestige četkica pomaže nam kod pritiska koji trebamo upotrijebiti i mjesta koje nismo dovoljno četkali te nam pomaže kako bi naša higijena četkanja zubi bila kompletnija i potpuna.

Dr. Med. dent. Elena Štimac

sonicare

Elena Štimac

Saznajte tko je sve posjetio naš prvi Journal beauty day powered by Philips SenseIQ u velikoj Journalovoj galeriji.

 

Zahvaljujemo svima koji su bili dio ovoj događaja te se nadamo ponovnom susretu iduće godine.

Moglo bi vas interesirati

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.