Izuzetno tanki Smart 4K Ultra HD LED televizor

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55puk7809_12/55puk7809_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki Smart 4K Ultra HD LED televizor

  Izuzetno tanki Smart 4K Ultra HD LED televizor

  Tehnologija Ultra HD s gledateljem u centru: 4K Ultra HD televizor tvrtke Philips iz serije 7800. Opremljen brojnim značajkama, užitak je za osjetila. Kombinirajući zapanjujuću 4K rezoluciju, Ambilight, 3D i izuzetno tanke dimenzije, oduzima dah. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

7800 series Izuzetno tanki Smart 4K Ultra HD LED televizor

139 cm (55"), 4K Ultra HD LED televizor, Četverojezgreni procesor, DVB-T/C/S/S2 55PUK7809/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki Smart 4K Ultra HD LED televizor

S tehnologijom Ambilight s 2 strane

 • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Jedinstvena tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini vaš zaslon mnogo širim, a doživljaj gledanja uzbudljivijim projicirajući izuzetno širok sjaj s dvije strane zaslona televizora na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, unoseći uzbudljiviji, intenzivniji i prožimajući doživljaj gledanja.

 • 4K Ultra HD: rezolucija kakvu do sada niste vidjeli

  Gledajte televiziju kao nikada prije zahvaljujući rezoluciji četiri puta većoj od one konvencionalnih Full HD televizora. 3840 x 2160 piksela pruža sliku tako profinjenu, tako realističnu, poput prozora u novi svijet.

 • Pixel Precise Ultra HD: upoznajte živopisnu sliku

  Ljepota 4K Ultra HD televizora je u mogućnosti uživanja u svakom detalju. Algoritmi za obradu slike naše tehnologije Pixel Precise Ultra HD pretvaraju bilo koju ulaznu sliku u UHD rezoluciju na zaslonu. Rezultat? Bilo da gledate videozapise na mreži ili sadržaj izvorne 4K Ultra HD rezolucije, iskusit ćete izvanrednu oštrinu, prikaz pokreta, jasnoću, boju i kontrast tvrtke Philips.

 • Izuzetno tanke linije za profinjen profil

  Izuzetno tanke linije za profinjen profil

  Elegantan. Moderan. Profinjen. Precizan. Izuzetno tanka silueta tvrtke Philips. Ne iznenađuje činjenica da nešto tako tanko može pobuditi veliki interes ako se uzme u obzir doza profinjenosti koju unosi u interijer.

 • 600Hz PMR Ultra HD za besprijekoran prikaz pokreta

  600Hz PMR Ultra HD za besprijekoran prikaz pokreta

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina tijekom igranja, gledanja brze sportske akcije ili akcijskih filmova na Ultra HD televizoru. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima 600Hz Perfect Motion Rate Ultra koji vam omogućava besprijekoran prikaz pokreta u Ultra HD rezoluciji. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • Wi-Fi Miracast™ – zrcalno prikažite zaslon s pametnog telefona na televizoru

  Wi-Fi Miracast™ – zrcalno prikažite zaslon s pametnog telefona na televizoru

  Zrcalno prikažite sadržaj koji vidite na pametnom uređaju te ga podijelite s prijateljima i obitelji na televizoru. Od fotografija do videozapisa, igara i drugih sadržaja, zrcalno prikažite bilo što s pametnog telefona i tableta na velikom zaslonu koristeći jednostavnu naredbu.

 • Multiroom TV – dijelite televizijski sadržaj uživo i snimke između televizora

  Multiroom TV – dijelite televizijski sadržaj uživo i snimke između televizora

  Oslobodite se ograničenja tradicionalnog emitiranja. Djelujući kao poslužitelj, vaš Smart TV tvrtke Philips ima moć povezivanja s drugim televizorom na istoj Wi-Fi mreži. Nakon povezivanja možete dijeliti digitalno emitiranje i snimke s ovog televizora s klijentskim televizorom, sve to bez polaganja novih kabela ili trošenja novca na više pretplata.

 • Daljinski upravljač s tipkovnicom olakšava sastavljanje tekstnih poruka

  Daljinski upravljač s tipkovnicom olakšava sastavljanje tekstnih poruka
 • Dizajn bez okvira: bez okvira ćete imati više televizijskog sadržaja u kojem ćete uživati

  Elegantan. Minimalistički. Diskretan. Naša prednja ploča bez okvira predivno je izrađena od vrlo kvalitetnog stakla i obrubljena izuzetno tankim aluminijem, maksimalno smanjujući okvir i povećavajući zaslon.

 • Završna obrada: televizor koji izgleda jednako dobro kao što i radi

  Vaš dom predstavlja vaš stil. Naši su dizajneri odabrali suptilne, sofisticirane boje i završne obrade, kombinirajući ih s autentičnim, kvalitetnim materijalima kao što je aluminij, što je rezultiralo dizajnom televizora koji će se savršeno uklopiti u vaš interijer.

 • Aplikacije i Cloud TV: više mrežne zabave nego ikad dosad

  Zamislite rastući portfelj pametnih aplikacija na svom televizoru. Tu su YouTube, glazba, video na zahtjev i brojne druge opcije – možete birati aplikacije koje želite dodati na upravljačku ploču. Želite li više? Istražite Cloud TV. Nudi stotine vrhunskih međunarodnih kanala i predstavlja sjajan način za gledanje omiljenih emisija i otkrivanje sadržaja popularnih na drugom kraju svijeta. Cloud Explorer omogućuje Dropbox™ pristup kako biste mogli pregledati (i dijeliti) svoje omiljene fotografije i videozapise na velikom zaslonu.

Prikaz svih specifikacija
 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • Cloud TV ponuda ovisi o dostupnosti i propisima u državi
 • Kompatibilnost ovisi o Wifi Miracast certifikatu i sustavu Android 4.2 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • TV kamera tvrtke Philips (PTA317) prodaje se zasebno.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: