LCD monitor s funkcijom SmartImage

  LCD monitor s funkcijom SmartImage

  Elegantan zaslon odličnih radnih značajki

  Poboljšajte svoje iskustvo igranja uz ovaj elegantan 3D zaslon Philips Gioco. Uz vrhunski dizajn s iznimno tankim rubom, briljantnim bojama i superiornim 3D radnim značajkama bez podrhtavanja, Philips Gioco omogućava vam da zaronite u igru! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor s funkcijom SmartImage

Gioco, 23 inča/58, 4 cm, 3D, FPR naočale 238G4DHSD/00 Pronađi slične proizvode

Elegantan zaslon odličnih radnih značajki

za prožimajući doživljaj 3D igranja

 • AH-IPS LED jamči briljantne slike živopisnih boja

  AH-IPS LED jamči briljantne slike živopisnih boja

  Ovaj najnoviji zaslon tvrtke Philips koristi napredne AH-IPS matrice s poboljšanom strukturom koje u usporedbi s drugim širokokutnim zaslonima osiguravaju vrhunsku reprodukciju boja, vrijeme odziva i potrošnju energije. Za razliku od standardnih TN matrica, kod AH-IPS matrica manje je izraženo variranje gama vrijednosti i stoga mogu prikazivati dosljedne boje čak i pri 178/178 stupnjeva i u načinu rada sa zakrenutim zaslonom. Zahvaljujući izvanrednim radnim značajkama, najprikladniji je za aplikacije koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu te za primjene kao što su retuširanje fotografija, grafička obrada i pretraživanje interneta.

 • SmartImage način rada za igre prilagođen igračima

  SmartImage način rada za igre prilagođen igračima

  Novi zaslon tvrtke Philips za igrače ima brzi OSD prilagođen igračima koji nudi brojne opcije. Način rada "FPS" (prilagođen pucačinama) poboljšava tamne prikaze u igrama, omogućavajući prikaz skrivenih predmeta u tamnim prostorima. U trkaćem načinu rada "Racing" zaslon će odlikovati najkraće vrijeme odziva, bogate boje i mogućnost podešavanje parametara slike. Način rada "RTS" (za strateške igre) nudi poseban način rada SmartFrame koji omogućava isticanje određene površine i podešavanje njene veličine i izgleda. Načini rada Gamer 1 i Gamer 2 omogućavaju spremanje osobno prilagođenih postavki za različite igre, osiguravajući najbolje radne značajke.

 • Podrška za HDMI osigurava Full HD zabavu

  Podrška za HDMI osigurava Full HD zabavu

  Uređaj s podrškom za HDMI ima sav potreban hardver za prihvaćanje HDMI (High-Definition Multimedia Interface – multimedijsko sučelje visoke rezolucije) ulaznih signala, vrlo kvalitetnih digitalnih video i audio signala koji se zajedno prenose jednim kabelom s računala ili bilo kojeg AV izvora – set-top box uređaja, DVD reproduktora te A/V prijemnika i kamkordera.

 • Iznimno tanak rub za minimalistički izgled

  Uz najnovije matrice, novi zasloni tvrtke Philips dizajnirani su minimalistički, a debljina vanjskog ruba ograničena je na otprilike 2,5 mm. U kombinaciji s ugrađenom crnom matričnom trakicom debljine otprilike 9 mm, ukupna debljina ruba značajno je smanjena, osiguravajući minimalnu površinu neiskorištene površine i maksimalnu veličinu prikaza. Naročito su pogodni za vodoravno kombiniranje više zaslona ili formiranje velikih komponentnih zaslona za igre, grafički dizajn i profesionalne aplikacije; uz zaslone s iznimno tankim rubom imat ćete osjećaj kao da koristite jedan veliki zaslon.

 • 3D prikaz bez treperenja

  3D prikaz bez treperenja jamči mnoge sate ugodne zabave. Za ove cijenom pristupačne, lagane naočale koje jamče rad bez treperenja nisu potrebne baterije niti kabelske veze. Sada napokon možete bez gnjavaže uživati u 3D prikazu s obitelji!

 • Automatski 3D za najnovije Blu-ray naslove i igraće konzole uz HDMI

  Uz Blu-ray igraće konzole i uređaje za reprodukciju filmova koji podržavaju HDMI 1.4a vezu, Philips 3D zaslon automatski će se prebaciti u 3D način rada i odmah započeti s prikazom fantastičnih slika. Zaboravite na zamorna podešavanja!

 • Pretvorite 2D u 3D pomoću tipke za izravan pristup

  Pretvorite svoju zbirku iz 2D u 3D pritiskom gumba! Putem tipke za brzi pristup koja se nalazi na maski, ova će značajka u novo ruho odjenuti vašu zbirku omiljenih 2D igara, filmova i videozapisa i preobraziti ih u 3D.

 • SmartControl: za jednostavno ugađanje prikaza

  Računalni softver za fino ugađanje performansi i postavki zaslona. Philips korisnicima nudi dvije mogućnosti za podešavanje postavki zaslona. Krećite se po višejezičnom izborniku na zaslonu pomoću gumba na samom zaslonu ili pomoću softvera SmartControl tvrtke Philips jednostavno podesite različite postavke zaslona na uobičajen način

Prikaz svih specifikacija
 • Ako osjetite nelagodu kao što je vrtoglavica, glavobolja ili dezorijentiranost, preporučujemo vam da 3D sadržaje ne gledate duže vrijeme.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina.
 • Pažljivo pročitajte upute i saznajte više o 3D prikazu i utjecaju na zdravlje
 • Dodatne pojedinosti o VGA kartici i ostalim zahtjevima za 3D rad potražite na web-stranici www.philips.com/support.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: