Tanki Full HD LED televizor

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/22pfk4209_12/22pfk4209_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Tanki Full HD LED televizor

  Tanki Full HD LED televizor

  Bilo da ste na kampiranju, vožnji brodom ili cesti, osjećat ćete se kao kod kuće uz Full HD LED mobilni televizor malog zaslona serije 4200 tvrtke Philips. Izuzetno tanki dizajn može se savršeno smjestiti u bilo koju prostoriju i idealan je upotrebu u pokretu zahvaljujući kabelu za napajanje od 12 V. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

4000 series Tanki Full HD LED televizor

56 cm (22"), Full HD LED TV, DVB-T/C/S/S2 22PFK4209/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Tanki Full HD LED televizor

S tehnologijom Digital Crystal Clear

 • Tanki profil uljepšava interijer

  Tanki profil uljepšava interijer

  Televizor tvrtke Philips tankog profila odražava stil svojim elegantnim, profinjenim dimenzijama. Naposljetku, zašto vaš televizor ne bi bio jednako lijep i funkcionalan?

 • 100Hz PMR za glatke slike pokreta

  100Hz PMR za glatke slike pokreta

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina koju pruža igranje, brza sportska akcija ili akcijski filmovi. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima tehnologiju 100Hz Perfect Motion Rate koja omogućava uživanje u glatkom prikazu pokreta. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • Jedan HDMI ulaz i EasyLink za integriranu povezivost

  Jedan HDMI ulaz i EasyLink za integriranu povezivost

  Izbjegnite neuredne kabele uz samo jedan kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor. HDMI upotrebljava nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za TV, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sustav kućnog kina.

 • USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  Dijelite zabavu. Povežite USB memoriju, digitalni fotoaparat, mp3 reproduktor ili drugi multimedijski uređaj na USB priključnicu na televizoru kako biste uživali u fotografijama, videozapisima i glazbi uz pomoć jednostavnog preglednika sadržaja na zaslonu.

 • Kompaktni prijenosni televizor: dizajniran da bude tamo gdje je zabava

  Moderan, kompaktan i lagan. Vaš televizor malog zaslona omogućava vam da omiljene programe pratite dok ste u kuhinji, budete u tijeku s vijestima dok prtljate po garaži i ne propustite najnovije sportske rezultate dok roštiljate. Televizor koji je u ovoj mjeri prijenosan voli biti tamo gdje je zabava!

 • Kabel od 12 V povezuje televizor s mobilnim izvorom napajanja

  Jednostavno povežite televizor kada ste na putu pomoću kabela od 12 V priključenog na napajanje u automobilu, kamionu, kamp-kućici, brodu ili na bilo koji drugi izvor napajanja od 12 V.

 • Digital Crystal Clear: preciznost koju ćete željeti podijeliti

  Za prirodnu sliku iz bilo kojeg izvora tvrtka Philips osmislila je tehnologiju Digital Crystal Clear. Bilo da uživate u omiljenoj sapunici, vijestima ili ste pozvali prijatelje da gledate film, uživat ćete u svim sadržajima uz optimalan kontrast, boju i oštrinu.

 • Full HD LED TV – briljantna LED slika nevjerojatnog kontrasta

  Kvaliteta slike je važna. Obični HD televizori pružaju kvalitetu, ali očekujete više. Zamislite oštre detalje u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnom bojom koji daju vjernu sliku.

 • PC ulaz omogućava vam upotrebu televizora kao računalnog monitora

  Koristite televizor kao monitor. Jednostavno uspostavite vezu pomoću VGA kabela i bit ćete spremni.

Prikaz svih specifikacija
 • Nadogradnja softvera potrebna je za Pause TV i USB snimanje. Kako biste pronašli više pojedinosti o ažuriranju softvera, posjetite www.philips.com/TV i odaberite podršku.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: