Vaš aparat za brijanje, vaša pravila.
Sve se vrti oko modela Series 7000 i vas.

Vaš aparat za brijanje, vaša pravila.
Sve se vrti oko modela Series 7000 i vas.

Brijanje jedinstveno poput vaše kože img

Brijanje jedinstveno poput vaše kože

 
Brijte se na način koji najbolje odgovara vašoj koži. Upoznajte najvažnije značajke svog aparata za brijanje i pristupite sadržaju o postizanju najboljeg iskustva brijanja. Pretražite stranicu kako biste pronašli savjete za održavanje aparata za brijanje, registrirali proizvod i pronašli potrebnu podršku – sve na jednom mjestu

Brijanje jedinstveno poput vaše kože img

Kreirajte osobni plan brijanja

 
Pronađite prilagodljive individualne savjete za rješavanje specifičnih problema s kožom, bilo da se radi o crvenilu, iritaciji kože ili uraslim dlačicama. Preuzmite i spojite aplikaciju GroomTribe za iOS i Android kako bi ste započeli s najboljim brijanjem.

Preuzimanje. Uparivanje. Brijanje.

 
Ne može biti jednostavnije. Preuzmite aplikaciju GroomTribe iz trgovine aplikacijama za svoj pametni telefon.

Uključite aparat za brijanje i uz uključenu funkciju Bluetooth na pametnom telefonu, otvorite aplikaciju i slijedite upute kako biste započeli uparivanje. Nakon početnog uparivanja aparat za brijanje i aplikacija GroomTribe će se automatski povezati svaki put kada otvorite aplikaciju.

Držite telefon i aparat za brijanje blizu jedan drugome kako bi ostali povezani i sinkronizirali se. Kad odaberete postavku za brijanje osjetljive kože, bit ćete spremni za brijanje!

Preuzimanje-Uparivanje-Brijanje img

Brijanje je upravo postalo osobno

 

Serija 7000 predstavlja prvo personalizirano rješenje za brijanje na svijetu namjenjeno osjetljivoj koži. Aparat za brijanje i povezana aplikacija GroomTribe puni su značajki koji će vam pomoći da se brijete na način koji vama najviše odgovara. Jer svaka koža je drugačija.

Zaslon

 

Najbolje iskoristite aparat za brijanje uz intuitivne indikatore koji prikazuju obavijesti u aplikaciji, preostalu razinu baterije, podsjetnike za čišćenje i još mnogo toga.

Postignite savršeno glatko brijanje u tri koraka img

Postignite savršeno glatko brijanje u tri koraka

 

Glatko brijanje može biti izazov, naročito za muškarce s osjetljivom kožom sklonom crvenilu, iritaciji ili neizbježnoj prijetnji uraslih dlačica. No, ako se izvrši na pravilan način, glatko brijanje aparatom Series 7000 ne mora nadražiti kožu.

 


Što znači biti glatko obrijan?

Prije nego što započnemo, tu je cilj. Glatko obrijan znači biti bez brade: i bez trodnevne brade i bez trodnevne brade: glatka, čista koža koja otkriva vaš privlačni izgled. Spremni? Evo kako ćete postići glatko brijanje u nekoliko minuta.

 

Mokro ili suho?

Kad se brije aparatom za brijanje, suho brijanje ugodnije je za kožu i manja je vjerojatnost da će uzrokovati porezotine. Mokro brijanje osvježavajuće je i glatko, sve dok ne zaboravite upotrijebiti pjenu za brijanje. U početku možda nećete biti sigurni koje brijanje odabrati, naročito ako imate osjetljivu kožu, ali srećom pomoć je nadohvat ruke.
 

Savjet za brijanje

Osobni plan brijanja u aplikaciji GroomTribe sadrži prilagođene savjete za postizanje najboljeg brijanja.

Vođeno brijanje unaprjeđuje doživljaj brijanja u stvarnom vremenu, dok sinkronizirano brijanje upotrebljava dugoročne podatke brijanja za individualno prilagođene savjete kreirane samo za vas.
 

Korak 1. Ohladite se

Prije nego što posegnete za aparatom za brijanje operite lice tako da bude stvarno čisto. No prije brijanja nemojte se tuširati vrućom vodom jer će vam koža tada biti prevruća, podbuhla i znojna pa će brijanje biti teško. Pazite da koža bude suha prije nego što prijeđete na sljedeći korak.

 

Korak 2. Odaberite najbolje brijanje

Series 7000 može brijati sve do trodnevne brade. Ako na licu imate dulje dlačice, najprije ih podrežite. Ako želite mokro glatko brijanje (uključujući ono pod tušem), najprije nanesite malo pjene ili gela za brijanje i počnite brijanje kružnim pokretima.

U prvom prolasku brijte u smjeru rasta dlačica na licu, a zatim u smjeru suprotnom od smjera rasta dlačica kako biste postigli glađe brijanje. Ako vam je koža naročito osjetljiva, zadržite se u smjeru rasta dlačica.

Nježno zategnite kožu slobodnom rukom kako biste olakšali brijanje, ali nemojte je pretjerano zategnuti. Za glatko brijanje ne treba vam jak pritisak pa aparat za brijanje nemojte previše jako pritiskati na kožu.

Aparat za brijanje odradit će svoj dio posla, prepoznajući gustoću brade i automatski prilagođavajući snagu radi učinkovitijeg brijanja gustih područja brade. Tako nećete morati uvijek iznova prelaziti preko istih područja, čime smanjujete šanse za iritaciju kože.

Ako je u pitanju mokro brijanje, glavu za brijanje isperite svakih 10 do 15 sekundi kako biste oprali nakupine pjene ili gela te mrtve stanice, dlake i prljavštinu koja može smetati.

Korak 3. Briga nakon brijanja
Prelazimo na oporavak nakon brijanja. Poprskajte lice toplom vodom, nježno ga posušite tapkanjem i po potrebi nanesite losion za upotrebu nakon brijanja ili hidratantnu kremu. Isperite mokru glavu aparata za brijanje i ostavite je da se osuši na zraku.

To je to. Slijedite ove korake i moći ćete izaći iz kuće najglađe obrijani. Onih dana kad niste raspoloženi pratiti rutinu, uvijek možete odabrati savršenu jednodnevnu bradu. 

Još nemate osobni plan brijanja?

Pronađite prilagodljive savjete za rješavanje specifičnih problema s kožom, bilo da se radi o crvenilu, iritaciji kože ili uraslim dlačicama. Povezana aplikacija, razvijena u suradnji s dermatolozima, prati vašu tehniku brijanja i napredak na koži brijanje po brijanje.

Kako biste započeli, preuzmite i uparite aplikaciju GroomTribe za iOS i Android.

Preuzmite u trgovini App Store
Nabavite u trgovini Google Play

1. Mokro ili suho?

Kad se brije aparatom za brijanje, suho brijanje ugodnije je za kožu i manja je vjerojatnost da će uzrokovati porezotine. Mokro brijanje osvježavajuće je i glatko, sve dok ne zaboravite upotrijebiti pjenu za brijanje. U početku možda nećete biti sigurni u ono što je ispravno za učiniti, naročito ako imate osjetljivu kožu, ali srećom pomoć je nadohvat ruke.

Više tekstaManje teksta

Mokro ili suho brijanje img

Mokro ili suho brijanje? Evo kako možete oboje

 

Osobni plan brijanja najbolji je način da provjerite odgovara li vašoj jedinstvenoj koži brijanje s pjenom ili suho brijanje. No bez obzira na to što otkrijete da vam odgovara, dajemo vam svoje savjete za glatko brijanje- mokro ili suho- bez kompromisa po pitanju ugode na koži.

 


1. Prethodno podrezivanje

Kad se brije aparatom za brijanje, suho brijanje ugodnije je za kožu i manja je vjerojatnost da će uzrokovati porezotine. Mokro brijanje osvježavajuće je i glatko, sve dok ne zaboravite upotrijebiti pjenu za brijanje. U početku možda nećete biti sigurni u ono što je ispravno za učiniti, naročito ako imate osjetljivu kožu, ali srećom pomoć je nadohvat ruke.

 

2. Pripremite kožu

Ako se brijete bez kreme, važno je da koža bude pravilno suha prije početka jer vlažna koža može otežavati glatko pomicanje aparata za brijanje po licu. Ako se istuširate ili umijete, pričekajte barem 5 minuta da se koža potpuno osuši.

 

Ako primjenjujete mokro brijanje, i dalje je najbolje započeti s čistom kožom, ali pazite da se ne tuširate vrućom vodom jer će koža postati vruća, podbuhla i znojna, a time će i brijanje biti otežano. Samo nanesite malo pjene ili gela za brijanje prije početka brijanja.

 

3. Osigurajte ugodno brijanje

Bilo da se radi o mokrom ili suhom brijanju, senzor za prilagođavanje bradi modela Series 7000 provjerit će gustoću brade i automatski odabrati najbolju postavku ugodnosti. Ako želite, postavku možete odabrati ručno, ali aparat za brijanje i aplikacija GroomTribe dizajnirani su da se brinu o tome.

 

4. Brijte se kružnim pokretima

Primjenjujući samo blagi pritisak (previše jako pritiskanje dovest će do većeg trenja, a to može uzrokovati veću iritaciju), brijte se malim, kružnim pokretima. Usporite i budite pažljivi na osjetljivim područjima.

5. Konačni prolazak
Nakon što ste jednom prošli cijelo lice, vrijeme je da se više približite. Sad konačno prođite, primjenjujući malo jači pritisak i pomičući aparat u smjeru suprotnom od smjera rasta dlačica. Kao i prije, trebate biti oprezniji na osjetljivim područjima.

6. Ustrajne dlačice

Prilikom brijanja bez kreme lakše je uočiti dlačice koje su izbjegle aparat za brijanje. No ako se brijete s kremom, i dalje možete svladati ustrajne dlačice i teško dostupna područja. Nježno malo više zategnite kožu kako biste podigli dlačice.


7. Zalisci
Duljina i stil vaših zalizaka vaša je stvar, ali sada je definitivno vrijeme da se pobrinete za njih podrezivačem ili nastavkom za oblikovanje kod modela Series 7000.

 

8. Losion za upotrebu nakon brijanja

Vrijeme je za njegu poslije brijanja. Postignite onaj osjećaj svježe obrijanog lica tako da brijanje dovršite losionom ili balzamom za upotrebu nakon brijanja. To je to: spremni ste suočiti se sa svakodnevnim aktivnostima.

Ne zaboravite: Redovita rutina brijanja može pomoći koži da se navikne na električni aparat za brijanje, što znači da ćete dobiti bolje rezultate. Ne zaboravite na vrlo važnu higijenu nakon brijanja. Isperite aparat za brijanje velikom količinom mlake vode, otresite ga i ostavite da se osuši na zraku.


Još nemate osobni plan brijanja?

Pronađite prilagodljiv savjet za rješavanje specifičnih problema s kožom, bilo da se radi o crvenilu, iritaciji kože ili uraslim dlačicama. Povezana aplikacija, razvijena u suradnji s dermatolozima, prati vašu tehniku brijanja i napredak na koži brijanje po brijanje.

Kako biste započeli, preuzmite i uparite aplikaciju GroomTribe za iOS i Android.

Preuzmite u trgovini App Store
Nabavite u trgovini Google Play

Više tekstaManje teksta

Više od aparata za brijanje

 
Aparat za brijanje lako pretvorite u aparat za oblikovanje brade, precizni podrezivač ili četku za čišćenje uz sustav SmartClick za postavljanje nastavaka. 

Neka vaš aparat za brijanje bude kao nov

 
Vodite brigu o aparatu za brijanje i nastavcima kako bi bili jednako učinkoviti kao prvog dana.

Čišćenje aparata za brijanje img

Čišćenje aparata za brijanje

Aparat za brijanje očistite nakon upotrebe kako biste osigurali optimalne radne značajke i higijenu.
 

  1. Uključite aparat za brijanje i isperite jedinicu za brijanje mlazom tople vode.
  2. Isključite ga, povucite držač glave za brijanje s donjeg dijela jedinice za brijanje i oba dijela isperite pod mlazom vode.
  3. Pažljivo otresite višak vode i ostavite držač glave za brijanje da se osuši na zraku prije nego što ga vratite na glavu za brijanje.

Način zamjene glave za brijanje img

Način zamjene glave za brijanje

Kako biste osigurali maksimalnu učinkovitost, glave za brijanje mijenjajte svake dvije godine. 

 

  1. Isključite aparat za brijanje. Jedinicu za brijanje koja se postavlja pritiskom povucite s drške.
  2. Bacite staru jedinicu za brijanje koja se postavlja pritiskom i postavite novu jedinicu za brijanje na dršku. (‘click’).
  3. Nakon zamjene jedinice za brijanje koja se postavlja pritiskom, u aplikaciji možete postaviti podsjetnik za zamjenu.

Česta pitanja

Trebam li telefon uvijek donijeti u kupaonicu?

Ne. To je korisno učiniti na početku radi primanja povratne informacije u stvarnom vremenu o načinu brijanja koji je najbolji za kožu. Jednom kad steknete iskustvo moći ćete jednostavno sinkronizirati informacije o brijanju s aplikacijom te primati osobnu povratnu informaciju i upute. Aparat za brijanje i aplikacija automatski će se sinkronizirati svaki put kad dođu u neposrednu međusobnu blizinu.

Aparat za brijanje može spremiti do 20 brijanja pa se pobrinite da ga sinkronizirate barem jednom svaka 2-3 tjedna putem Bluetooth veze. Kako biste sinkronizirali brijanja - 1 Otvorite aplikaciju i provjerite jeste li blizu aparatu za brijanje. 2 Aplikacija će se automatski povezati i sinkronizirati posljednja brijanja.

Kako preuzeti aplikaciju?

Aplikaciju GroomTribe možete preuzeti na web-mjestu App Store ili Play Store, ili možete skenirati QR kod na pakiranju aparata za brijanje.

U Kini, za podršku za Android prodavaonicu posjetite www.mylife.philips.com.cn/appdownload/.

S kojim je telefonima kompatibilna aplikacija?

Kompatibilnost s uređajima iPhone:

· iPhone 6S i noviji

· iOS 11 i noviji

Kompatibilnost sa sustavom Android:

· Samo telefoni veličine >4,5 inča

· OS verzija > 6.0, BLE verzija > 4.1

Kako povezati aplikaciju GroomTribe tvrtke Philips s telefonom?

· Preuzmite aplikaciju GroomTribe u internetskoj prodavaonici App store.

Provjerite je li uključen Bluetooth na pametnom telefonu.

· Otvorite aplikaciju na pametnom telefonu.

· Slijedite upute u aplikaciji kako biste uspostavili vezu.

Napomena: Pazite da imate dobru Bluetooth i internetsku vezu kako biste iskoristili sve prednosti aplikacije.

Što učiniti u slučaju problema s povezivanjem?

Moguće je nekoliko razloga zašto telefon ne možete povezati s aparatom za brijanje Series 7000 tvrtke Philips. U nastavku su navedeni najčešći uzroci i njihova rješenja.

 

· Upotreba neodgovarajuće verzije za Bluetooth
Aparat za brijanje Series 7000 tvrtke Philips upotrebljava verziju Bluetooth 4.1 ili noviju. Provjerite podržava li vaš telefon tu verziju (ili noviju) kako biste uspostavili vezu s aparatom za brijanje. Osim toga, prije uparivanja s aparatom provjerite jeste li uključili funkciju Bluetooth na telefonu.

 

· Telefon nije kompatibilan
Provjerite je li mobilni telefon kompatibilan s aplikacijom GroomTribe prije nego što je preuzmete. Aplikacija radi samo na modelu iPhone 5S (ili novijem) koji upotrebljava softver iOS10 ili noviji.

Za korisnike sustava Android aplikacija radi samo s verzijom Android 6 (Marshmallow) ili novijom. Samo s telefonima veličine > 4,5 inča​

 

· Telefon je previše udaljen od aparata za brijanje
Telefon mora biti u neposrednoj blizini kako bi se mogao upariti s aparatom za brijanje Series 7000 tvrtke Philips. Pazite da telefon ne bude dalje od 3 metra od aparata za brijanje.

· Ponovo postavite vezu između aparata za brijanje i aplikacije
Ako ste slijedili navedene savjete, ali i dalje ne možete povezati aplikaciju s telefonom, možete pokušati ponovo postaviti vezu prateći korake u nastavku: 1. Poništite uparivanje aparata za brijanje: pritisnite tipku ON/OFF na aparatu za brijanje i zadržite 10 sekundi kako biste prekinuli vezu aparata s aplikacijom. Simbol obavijesti u korisničkom sučelju počinje sporo bljeskati. 2. Poništite uparivanje telefona: otvorite postavke na telefonu i odaberite Bluetooth. Zatim odaberite Shaver S79XX i pritisnite 'forget' (zaboravi) ili 'unpair' (poništi uparivanje).

Napomena: Ove se upute mogu razlikovati ovisno o pametnom telefonu. Više informacija potražite u priručniku za telefon. Ako ste primijenili navedene savjete, ali i dalje ne možete riješiti problem, kontaktirajte korisničku službu u svojoj državi kako biste dobili dodatnu pomoć.

Bljeska simbol obavijesti na mom aparatu za brijanje Series 7000 tvrtke Philips. Što trebam učiniti?

Kad simbol obavijesti bljeska na dršci aparata za brijanje, otvorite aplikaciju jer će vas čekati ažuriranje/obavijest.

Mogu li promijeniti postavku brijanja za osjetljivu kožu bez aplikacije?

Ne, postavke za brijanja za osjetljivu kožu personalizirane su sukladno vašim potrebama koje određuje aplikacija. Zadana postavka aparata za brijanje je S.

Koji su simboli u korisničkom sučelju?

Na zaslonu aparata za brijanje prikazuju se sljedeći simboli:

Simbol obavijesti

· Postavke brijanja za osjetljivu kožu – XS

· Postavke brijanja za osjetljivu kožu – S

Podsjetnik za čišćenje

Simbol putnog zaključavanja

Podsjetnik za iskopčavanje kabela

Indikator punjenja baterije

Koliko dugo treba puniti aparat prvi put?

Preporučujemo da se aparat za brijanje potpuno napuni prije prve uporabe. Punjenje će trajati približno sat vremena i osigurat će 50 minuta brijanja.

Koje su prednosti brijanja električnim aparatom za brijanje?

Brijanje električnim aparatom za brijanje ne zahtijeva kompromis: dobivate oboje – glatko brijanje i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, električni aparati za brijanje praktični su za uporabu: mnogi aparati za brijanje mogu se upotrebljavati vlažno i suho te pod tušem.

Koje su prednosti brijanja rotacijskim aparatom za brijanje?

Rotirajuće glave za brijanje poznate su po svojoj fleksibilnosti. Kao rezultat toga, glatko brijanje postići ćete i na teško dostupnim područjima. Brijanje možete dovršiti uz manje prolazaka i manji pritisak. Rezultat je glatko brijanje i velika razina ugode na koži.

Mogu li aparat za brijanje upotrebljavati pod tušem?

Aparati za brijanje Series 7000 vodootporni su. Vi odlučujete kakvo vam se brijanje sviđa: suho, s gelom ili pjenom i čak pod tušem.

* Apple, logotip Apple, iPad i iPhone zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim državama. App Store oznaka je usluge tvrtke Apple Inc.

* Android je zaštitni znak tvrtke Google Inc.

* Google Play i logotip Google Play zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.

* Riječ Bluetooth® i logotipovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka je uporaba tih znakova od strane tvrtke Koninklijke Philips N.V. licencirana.

Prijavite se na naš newsletter

* Polje je obavezno

Ekskluzivne promocije i kuponi

Predstavljanja proizvoda

Savjeti i trikovi

*

Želio bih primati promotivne komunikacije o Philips proizvodima, uslugama, događajima i promocijama, na temelju svojih preferencija i ponašanja. Mogu se jednostavno odjaviti u bilo kojem trenutku!

Proizvod za predbilježbu img

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.