Philips PerfectCare Serija 8000, PSG8130

Parne postaje

Savršeno jednostavno glačanje

Parna postaja PerfectCare 8000 s funkcijom Speed Mode

PSG8140/80

Parne postaje tvrtke Philips, 8000 Series

Zajamčeno bez progorijevanja

Tlak pare do 8,5 bara

Prilagođava količinu pare brzini glačanja

Vertikalno glačanje

Snažna para za najtvrdokornije nabore

Lagano glačalo od samo 850 g

Spremnik za vodu od 1,8 l

Grijaća ploča otporna na grebanje

PerfectCare 8000 Series

Završite u tren oka

Funkcija Speed mode automatski prilagođava količinu pare brzini glačanja kako biste brže završili s glačanjem.

Tehnologija OptimalTEMP, zajamčeno bez progorijevanja

 

Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP, jamčimo da ovo glačalo nikad neće uzrokovati progorijevanje nijedne tkanine koja se može glačati. Možete ga sigurno ostaviti na odjeći ili dasci za glačanje.

Automatski okomiti mlaz pare i lagano glačalo 

 

Naš napredni senzor pokreta prepoznaje pokrete u svim smjerovima pa haljine, jakne i zavjese može lako osvježavati i glačati i okomito.

Snažna para za najtvrdokornije nabore

 

Snažan, neprekidan mlaz pare za učinkovito uklanjanje najtvrdokornijih nabora na najdebljim tkaninama.

Vrhunski dizajn i veliki spremnik za vodu

 

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, parna postaja može se smjestiti u svaki prostor.Veliki spremnik za vodu omogućava duže glačanje bez dolijevanja vode.

Pogledajte PerfectCare 8000 na djelu

Sličica videozapisa o glačalu s parnom postajom tvrtke Philips, videozapis o proizvodu
Euro monitor
Red Dot Winner Award

Što drugi kažu o PerfectCare 8000

Jeste li ikada zaspali na posao? Eh, kada si isplaniraš jutro, dogovoriš probu, pakiranje, slanje, a ugasiš alarm i zaspiš. 😛 Sve spašava @philipshomeliving_hr parna postaja. S ovom peglom doslovno štediš vrijeme. U Rentu je koristimo već osam mjeseci i dalje tvrdim da bolje parne postaje nema (PerfectCare 8000). Upališ peglu, pomogneš curi odabrati haljinu, a u međuvremenu peglanje.Za naše haljine češće koristimo okomito peglanje, a u tren oka srede se i one najzahtjevnije haljine od osjetljive svile.

 

#savršenojednostavnoglačanjee  #bezprogorijevanjaa

U zadnje vrijeme sam promijenila ritam.Ujutro prvo odradim higijenu i malo se dovedem u red 🙈 nakon toga uz kavu surfam 10-ak minuta, a onda se primim posla. Peglanje je posao koji nije najbitniji, ali meni je jako bitan. Volim da mi je sva odjeća ispeglana i lijepo složena u ormaru, a uz moju @philipshomeliving_hr Perfect Care 8000 parnu postaju taj posao obavim unutar 15-ak minuta. Uvijek koristim SpeedMode jer s tom opcijom parna postaja sama ispušta paru ovisno o tome koliko je brzo pomičem po odjeći. A ti - #PeglajPoSvom jer uz ovo čudo ne moraš brinuti ni o temperaturi jer parna postaja ima jednu temperaturu kojom može peglati bilo koju tkaninu 🙌🏻​

“ KAKO PEGLANJE IZGLEDA U MOJOJ GLAVI VS. ZAPRAVO”​ Uz djecu i obaveze vrlo je lako prekinuti ono što radimo i zaboraviti stvari, a srećom za sve nas Philips parna postaja će se, osim što sama prilagođava količinu pare brzini glačanja i pegla brutalno, pobrinuti i za to da nema više “JESMO LI UGASILI PEGLU “ jer zajamčeno nema progorijevanja, a i sama će se ugasiti 😆​ #peglajposvom i ti, kad stigneš i gdje stigneš i ne brini o detaljima jer više ne moraš (a možeš i vertikalno peglati)🤭​

Parne postaje tvrtke Philips, 8000 Series

PerfectCare 8000 Series, PSG8140/80, ima Speed Mode funkciju i inteligentnu tehnologiju senzora pokreta. Speed Mode funkcija prilagođava paru brzini glačanja, a senzor pokreta točno zna kad se glačalo kreće po odjevnom predmetu te automatski ispušta snažnu paru kako bi se postiglo glačanje bez napora i brži rezultati.

Česta pitanja

Kako da postavim parnu postaju tvrtke Philips na dasku za glačanje?


Parnu postaju tvrtke Philips trebate smjestiti na odgovarajuću dasku za glačanje. Ako pokušavate postaviti parnu postaju tvrtke Philips na svoju standardnu dasku za parno glačanje, moguće je da ćete uvidjeti da ona nije pogodna jer nema odgovarajuću bočnu platformu za podnožje parne postaje.

 

U takvoj vam situaciji preporučujemo sljedeće opcije:

 

  • Nabavite dasku za glačanje pogodnu za parnu postaju
  • Smjestite podnožje parne postaje na kraj daske, a ne na bočnu platformu
  • Smjestite podnožje parne postaje na pod ili na stol.

 

Smijem li ostaviti parnu postaju tvrtke Philips na dasci za glačanje tijekom intervala?

 

Budući da je parna postaja tvrtke Philips opremljena tehnologijom OptimalTemp, slobodno može ostati na dasci za glačanje cijelo vrijeme. Neće oštetiti navlaku za dasku za glačanje.

 

Koju vrstu vode mogu upotrebljavati u parnoj postaji tvrtke Philips?

 

Parna postaja ili glačalo na paru tvrtke Philips osmišljeni su za uporabu s vodom iz slavine. Međutim, ako stanujete u području s tvrdom vodom, može doći do brzog nakupljanja kamenca.

 

Zato, da biste produljili životni vijek parne postaje ili glačala na paru tvrtke Philips, preporučuje se uporaba destilirane ili demineralizirane vode (a možete upotrijebiti i 50 % demineralizirane vode pomiješane s vodom iz slavine).

 

Nemojte upotrebljavati vodu s parfemom, vodu iz sušilice, ocat, izbjeljivač, sredstva protiv kamenca, sredstva za olakšavanje glačanja, vodu koja je kemijski očišćena od kamenca ili druge kemikalije jer mogu uzrokovati naglo izbacivanje vode, smeđe mrlje ili oštećenje parne postaje tvrtke Philips.

Smijem li nadolijevati vodu u spremnik parne postaje tvrtke Philips tijekom uporabe?

 

U spremnik parne postaje tvrtke Philips smijete nadolijevati vodu u bilo kojem trenutku, čak i tijekom glačanja, osim kod sljedećih serija:

 

  • GC6300
  • GC6400
  • GC6500 

Tražite neku drugu Philips parnu postaju?

Usporedite parne postaje pronađite model koji vam odgovara

Prijavite se na naš newsletter

* Polje je obavezno

Ekskluzivne promocije i kuponi

Predstavljanja proizvoda

Savjeti i trikovi

*

Želio bih primati promotivne komunikacije o Philips proizvodima, uslugama, događajima i promocijama, na temelju svojih preferencija i ponašanja. Mogu se jednostavno odjaviti u bilo kojem trenutku!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.