Philips Android TV™

Moćni Smart TV

Pogledajte videoisječak o značajkama modela Android TV

Beskrajna zabava na jednostavan način

 

Više filmova. Više emisija. Više igara. I sve veći popis aplikacija. Philips Android TV donosi vam sve to i još mnogo više.

Vaš ukus

Philips Android TV dovoljno je pametan da zna što volite, a što ne. Stoga će svaka preporuka koju dobijete biti upravo ona kojoj ste se nadali.

Vaš ritam

Gledajte zabavne sadržaje na svoj način. Uz pametnije načine pretraživanja i reprodukcije te brži rad, vaš Smart TV tvrtke Philips spreman je kad i vi.

Vaše aplikacije

Uz Google Play pripremite se za sve veću kolekciju aplikacija, igara, usluga usmjeravanja i još mnogo toga.

Vaš način

Uz Android TV tvrtke Philips dijeljenje sadržaja i kontroliranje akcije ne može biti lakše. Koristite daljinski upravljač ili sinkronizirajte telefon kako biste postigli vrhunsku prilagodljivost.
Philips Android TV – vaš ukus

Vaš ukus 

Android pojednostavljuje Smart TV

 

Brzo ćete i lako doći do željenog sadržaja. Jednostavni izbornici prikazuju korisne preporuke, omiljene popularne serije, najbolje pjesme i vodeće igre. Uz toliko sadržaja nadohvat ruci, svaki je izbornik pametno osmišljen kako biste manje vremena provodili pretražujući, a više gledajući.

Philips Android TV – vaš ritam

Vaš ritam

Philips Android TV – moćne radne značajke

Snažna izvedba

 

Vaš televizor i vaš doživljaj oživljavaju uz naše najnovije procesore. Povećali smo snagu u cijelom asortimanu, uz izuzetno brzu četverojezgrenu i šestojezgrenu obradu kod asortimana Smart TV.

Philips Android TV – igranje

Android igranje uz Ambilight

 

Google Play omogućava vam da uživate u stotinama igara na televizoru. Preuzmite ih ili trenutačno usmjerite te uživajte u satima zabavnih sadržaja na zahtjev. Uz Ambilight način rada igranja, vaša prostorija pretvorit će se u fantaziju svakog ljubitelja igara.

Philips Android TV – daljinski upravljač s glasovnom kontrolom

Pretraga glasom

 

Ne da vam se tipkati? Samo izgovorite u pametni daljinski upravljač i rezultati će se prikazati na zaslonu televizora. Na taj način možete kontrolirati televizor glasom kako biste otvarali aplikacije i činili još mnogo toga. Čak možete koristiti Voice Search¹ s telefona ili tableta uz Philips TV Remote App².

Philips Android TV daljinski upravljač s tipkovnicom

Pretraga tekstom

 

Upoznajte novi dizajn daljinskog upravljača s tipkovnicom tvrtke Philips. Zahvaljujući glatkom ergonomskom kućištu i velikim, na dodir mekim tipkama, ugodno se drži i nevjerojatno lako koristi. Tipkovnica pune veličine na stražnjoj strani omogućuje vam unos naredbi za Smart TV brže nego ikada prije.

¹ Dostupnost jezika podložna je podršci za Google Voice Search.
² Philips TV Remote App i povezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android TV – vaše aplikacije

Vaše aplikacije

Cijeli svijet sadržaja
Google Play Store

Dodirom gumba prenosit ćete najnovije filmove ili serije s Netflixa, brzo prelaziti kroz filmove ili osvajati svjetove u igrama. Sav sadržaj koji želite, kada želite. Tu je i Ambilight koji cijeli doživljaj čini živopisnijim i uzbudljivijim.

Galerija aplikacija tvrtke Philips

Osim nevjerojatnih aplikacija koje nudi Google Play, izradili smo i odlične aplikacije koje će život učiniti ugodnijim. Među njima su aplikacije za propuštene televizijske sadržaje, vijesti, obrazovanje, usmjeravanje sadržaja i vremensku prognozu.
Philips Android TV – dijeljenje sadržaja

Vaš način

To je jedna velika povezana obitelj

 

Uz Google Cast doista je jednostavno dijeliti sadržaj između uređaja. Sve je besprijekorno povezano ako želite dijeliti sadržaj s telefona na televizoru. Odmah je tu. Želite pokrenuti film na tabletu i odgledati ga do kraja na televizoru? Nema problema. Svi uređaji savršeno se slažu jedan s drugim.

Philips TV Remote App

Philips TV Remote App

 

Pretvorite svoj iPhone, iPad, Android telefon ili tablet u daljinski upravljač za televizor tvrtke Philips. Uz Philips TV Remote App možete kontrolirati televizor, prikazivati informacije o programu i postavljati podsjetnike na prijenosnim uređajima. Uživat ćete u dodatnim opcijama za kontrolu funkcije Ambilight. Osim toga, određeni televizijski programi mogu se usmjeravati s televizora na prijenosni uređaj kako nikada ništa ne biste propustili.

Philips Android TV – Google Cast

Google Cast

 

Google Cast omogućava bežično usmjeravanje filmova, emisija i aplikacija s telefona, tableta ili prijenosnog računala na televizor tvrtke Philips – bez ikakvih dodatnih uređaja. Upoznajte sve veći broj aplikacija koje podržavaju Cast, a među kojima su sada i servisi Netflix, YouTube i mnoge druge.

Idemo se družiti

Facebook

 

Označite da vam se sviđa naša službena Facebook stranica za televizore tvrtke Philips kako biste dobivali najnovije vijesti, savjete i ažuriranja.

YouTube

 

Odmah pogledajte naše najnovije kratke videozapise, suradnje i službene obavijesti.

Instagram

 

Podijelite svoj Ambilight doživljaj s nama (#Ambilight @philipstelevision)

*Prikazani modeli i specifikacije televizora ovise o državi i mogu se razlikovati

**Android™, Google™, Google Play™, Youtube™ i drugi znakovi zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.