1
  Aplikacija za slušalice tvrtke Philips

  Aplikacija za slušalice tvrtke Philips

  Za iOS i Android

  Lako uspostavite vezu

  Bolje iskoristite slušalice

  Značajke aplikacije

  Kliknite za više

  Isključite zvuk svijeta oko sebe. Poništavanje buke možete uključiti na slušalicama ili u aplikaciji. Ako ne želite filtrirati sve vanjske zvukove, u aplikaciji možete primijeniti otvoreni način rada kako biste smanjili razinu funkcije ANC.

  Ako želite razgovarati, slušati objave ili čuti zvukove s ulice, uključite otvoreni način rada na slušalicama ili u aplikaciji. U aplikaciji možete odrediti koliko šuma propuštaju vaše slušalice.

  Po odabiru prilagodljivog poništavanja šuma aplikacija će filtrirati vanjsku buku ovisno o onom što radite. Bez obzira odmarate li, hodate, trčite ili putujete na posao, aplikacija automatski odabire zadanu postavu prikladnu za vaše okruženje.

  Što god voljeli, volite na svoj način! Zvuk svojih slušalica onom što slušate možete prilagođavati sa šest zadanih postava. Ili ekvalizatorom u aplikaciji možete prilagoditi zvuk te prilagođene postavke spremiti za buduću upotrebu.

  Prelistavate zapise na popisu za reprodukciju? Izravno u aplikaciji možete reproducirati, pauzirati, preskakati i prilagođavati jačinu zvuka. Također se prikazuju ključne informacije o zapisu, omot albuma i pojedinosti o izvođaču.

  U aplikaciji na telefonu možete u bilo kojem trenutku u stvarnom vremenu provjeriti svoj puls, neovisno o tome nosite li Philips slušalice. Savršeno za praćenje napora tijekom treninga ili praćenje oporavka nakon trčanja.

   

  Sa Philips slušalicama želite upotrebljavati određenog glasovnog pomoćnika? Jednostavno preuzmite glasovnog pomoćnika na telefon te ga odaberite u aplikaciji. Tada se odabranom glasovnom pomoćniku možete obraćati putem slušalica.

  Aplikacija olakšava održavanje slušalica ažuriranima. Jednostavno preuzmite najnovije programske datoteke na telefon. Nakon dovršetka preuzimanja vaše će se Philips slušalice automatski ažurirati putem aplikacije.

  Nema više pretraživanja na stranicama za podršku — aplikacija vas izravno usmjerava na ispravan korisnički priručnik za vaše slušalice! Ostvarite trenutačan pristup savjetima za rješavanje problema i općim preporukama i zabranama za upotrebu slušalica.

  Jesu li moje slušalice kompatibilne?


  Aplikacija za Philips slušalice kompatibilna je s većinom naših novijih slušalica. Dostupna je na 23 jezika, uključujući nizozemski, engleski, francuski, španjolski, ruski, arapski, hebrejski, korejski, japanski i mandarinski.

  Aplikacija za Philips slušalice

  Brzo pokretanje

  Započnite rad s aplikacijom za Philips slušalice.

  Više o zvuku tvrtke Philips

  Slušalice
  Nosite glazbu sa sobom

  Soundbar zvučnici
  Za svaki uzbudljivi trenutak

  Bežični zvučnici
  Vaša glazba. Jasna i glasna.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.