Philips

vas nagrađuju

Kupnja, registracija i recenzija = Philips poklon

PROMOCIJA ZAVRŠENA


  Promocija Philips steamer glačala
   

  Kupite bilo koje Philips steamer glačalo, registrirajte, napišite recenziju i osigurajte Philips poklon!    

   

   

  Pripreme za posao, važan sastanka ili najbitniji dan u životu mogu biti stresne. Kako bi upravo ti trenuci bili barem malo lakši, Philips je proizveo steamer glačala. Jednostavno i kompaktno rješenje koje vam omogućava da se riješite nabora bilo kada, bilo gdje. I ono što je najbitnije nema straha od progorijevanja ili tragova na vašoj odjeći. Zar to nije sjajno?

   

  Kako bi ti trenuci bili još jednostvniji odlučili smo svima koji registriraju svoje steamer glačalo i napišu recenziju pokloniti uređaj za ulanjanje vlakna s odjeće. Sve što trebate napraviti je slijediti 3 jednostavna koraka i uživati u odjeći bez nabora i savršenog izgleda.

   

  Promocija traje od 10.6.2019 do 31.7.2019. U navedenom periodu potrebno je napraviti sva tri koraka promocije kako bi poklon bio poslan na vašu adresu.

  Koraci potrebni za uspješnu registraciju:

   

  1.     Kupite bilo koje Philips steamer glačalo

  2.     Posjetite philips.hr stranicu - REGISTRACIJA

  3.     Nakon registracije napišite recenziju* za kupljeni proizvod

   

  i Philips poklon dolazi na vašu adresu**.  

  Proizvodi na promociji  

  Koraci za registraciju

  Za jednostavnu registraciju pratite sljedeće korake.

   

  1. Na linku za registraciju kreirajte svoj profil ukoliko ga već nemate na philips.hr stranici. Ukoliko već posjedujete profil na našim stranicama molimo vas da se prijavite
  2. Nakon prijave, s liste proizvoda odaberite proizvod koji ste kupili.
  3. Nakon odabira proizvoda, upišite datum kupnje i dodajte sliku računa za navedeni proizvod. Ukoliko želite sudjelovati u promociju isupunite i dio koji je vezan uz podatke o dostavi.Kliknite za registraciju.
  4. Nakon uspješne registracije na vaš mail doći će vam mail potvrde koji je poželjno sačuvati. U mailu možete pronaći link za recenziju koja je i posljedni korak kako bi ste osigurali svoj poklon. Kliknite na poveznicu i napišite svoje iskreno mišljenje o proizvodu.
   
   
  Za sve proizvode koji će u periodu od 10.6. do 31.7. biti registirani, popunjenji podaci za dostavu i napisane recenzije, osigurali smo poklon* - Philips uređaj za ukljanjanje vlakna s odjeće.

   

   
  *svi pokloni šalju se unutar 3 tjedna od datuma recenzije. Ukoliko ne primite obavjest u tom periodu, molimo vas da nas kontaktirate putem naše korisničke službe.

   

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.