1
Oznaka sisača Natural Response

Sisač koji funkcionira kao dojka

Naš novi sisač Natural Response omogućava protok mlijeka samo dok beba aktivno pije. Može piti, gutati i disati – baš kao kod dojenja.

*NOVO* Natural Response

Funkcionira u skladu s prirodnim ritmom vaše bebe

Beba pije, guta i diše u svom prirodnom ritmu, kao na dojci. Novi sisači Natural Response razlikuju se od sisača sa slobodnim protokom. Baš kao i kod dojenja, potrebno je nekoliko pokušaja da sve bude kako treba. To je posve prirodno.

Brzina protoka

Treba li mi drugačiji sisač?

Ako ste bezuspješno ili s ograničenim uspjehom isprobali isti sisač nekoliko puta, to bi moglo značiti kako vaša beba zahtijeva drugačiji protok kroz sisač. Protok mlijeka povezan je s time koliko će entuzijastično ili redovito piti tijekom svog razvoja, bez obzira na dob.

Kako odabrati

Pratite reakcije svoje bebe

Čini li vam se beba frustriranom ili pada u san tijekom hranjenja? Pokušajte s većom brzinom protoka. Zagrcava li se beba ili joj mlijeko curi iz usta? Pokušajte smanjiti brzinu protoka.

I dalje dostupno

I dalje dostupno

Poboljšali smo novi sisač Natural Response koji ne samo da ostavlja dojam kao dojka, već tako i funkcionira. Međutim, i dalje je dostupna originalna verzija našeg sisača Natural, ako vam je ona draža.

Brzina protoka

Kako odabrati odgovarajući sisač

Vaša se beba hrani u svom vlastitom, jedinstvenom ritmu. Pratite kako se ponaša i pronađite odgovarajuću brzinu protoka.

Oznaka aplikacije Pregnancy+

Podrška

Predstavljamo svoju aplikaciju Pregnancy+

Jeste li spremni istražiti interaktivne slike za svaki tjedan trudnoće? Pridružite se više od 50 milijuna korisnika i slijedite svoj napredak iz tjedna u tjedan.

Compare

Recenzije

Oznaka korisničke službe

Korisnička služba

Svi savjeti, trikovi i dodatna oprema na jednom mjestu​

Compare
Natural Response
Natural Response

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.