1

5 razloga zašto vam treba uređaj za glačanje na paru


Budimo iskreni, nemate puno vremena, a trebate odjeću u vrhunskom izdanju. Bez obzira trebate li izglačati haljinu ili košulju za novi radni dan ili ne želite izvlačiti dasku za glačanje svaki put kad želite samo malo dotjerati odjeću, uređaji za glačanje na paru mogu biti sjajan dodatak za njegu odjeće.

 

U nastavku objašnjavamo zašto.

#1 – Uređaji za glačanje na paru ne zahtijevaju pripreme

 

Vjerojatno vam je poznata sljedeća situacija: ujutro se žurite, a morate izglačati košulju, bluzu, haljinu ili hlače. Grabite dasku za glačanje i postavljajte je, zatim ukopčavate glačalo, čekate da se ugrije, širite odjeću i bacate se na glačanje, komad po komad. To traje duže od očekivanog. 

 

Rabite li uređaj za glačanje na paru, trebate ga samo uključiti, pričekati da se zagrije (naši su uređaji za glačanje na paru spremni za uporabu za manje od 1 minute), objesiti odjevni predmet, raširiti ga i preći preko njega uređajem za glačanje. I spremni ste za polazak!

Veća kontrola uz manje truda

#2 – Uređajima za glačanje na paru možete glačati sve odjevne predmete, bez progorijevanja

 

Tu je i drugi scenarij: imate puno odjeće od raznih tkanina. U ormaru imate komade od pamuka, vune, trapera, lana i svile i želite ih vidjeti u punom sjaju, bez opasnosti od progorijevanja.

 

To je posao za naše uređaje za glačanje na paru koji mogu izglačati sve tkanine u trenu. Naši uređaji za glačanje na paru donose prilagodljive postavke pare i automatsku tehnologiju SmartFlow koja paru zagrijava na optimalnu temperaturu, sigurnu za širok asortiman tkanina. I stoga, voilá, bez obzira na materijal od kojega su vaši odjevni predmeti izrađeni, naši uređaji za glačanje na paru dovest će ih u vrhunsko stanje!

Uređajima za glačanje na paru možete glačati sve odjevne predmete

#3 – Zaboravite na neugodne mirise

 

Nema sumnje kako je jedan od glavnih razloga zbog kojega biste u razmatranje uzeli uređaj za glačanje na paru jednostavnost rukovanja: ne zahtijeva dasku za glačanje i brz je.

 

Međutim, postoji i drugi uistinu dobar razlog: bakterije.

 

Naši uređaji za glačanje na paru ispuštaju kontinuiranu paru koja uklanja bakterije i neugodne mirise. To podrazumijeva i manje izleta u kemisjku čistionicu manje pranja te produživanje životnog vijeka odjeće.

#4 – Uređaji za glačanje na paru dobri su suputnici

 

Ako ste netko tko često putuje i voli da mu odjeća izgleda uglađeno, imate nekoliko mogućnosti. Neki hoteli u sobama imaju daske za glačanje i glačala, možda čak i preše za hlače, a u nekima se nude usluge kemijskog čišćenja i prešanja.

 

Bolji način za glačanje predstavlja ručni uređaj za glačanje na paru. Prijenosni uređaj za glačanje na paru kompaktan je i jednostavno će se uklopiti u ostatak prtljage. Osim toga, naši ručni uređaji za glačanje na paru prilično su lagani, tako da se nećete osjećati kao da u torbi nosite kamenje.

Uređaji za glačanje na paru dobri su suputnici

#5 – Uređaji za glačanje na paru lako se nose s odjevnim predmetima koji se teško glačaju  

 

Važno je da izgledate dobro i dotjerano bez obzira nosite li zanosnu bluzu s volanima, novu plisiranu suknju ili hlače ili pak dopadljivi večernji top s ukrasima. Znamo kako glačanje odjevnih predmeta s volanima, ukrasima, naborima, izbočenjima i dodacima može biti naporno jer oduzima puno vremena i energije. 

S druge strane, uređaji za glačanje na paru predstavljaju brzo i jednostavno rješenje za glačanje tih odjevnih predmeta, jer olakšavaju glačanje svih zaobljenja i kontura vaše odjeće jednako prirodno kao što ona prati linije vašeg tijela.

Srodni proizvodi

Prikaz prijenosnih uređaja za glačanje na paru

Postoji li još razloga zbog kojih su uređaji za glačanje na paru sjajni?! Podijelite svoje mišljenje s nama na društvenim mrežama.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.