Bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus

Dizajniran za svaki kutak –
od poda do stropa
   

Bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus – usisava i briše

Bežični usisavač Aqua Plus serije 8000 tvrtke Philips koji usisava i briše, XC8349_01

Jedinstveni usisni Aqua nastavak za usisavanje i brisanje u jednom potezu

Usisni nastavak koji se automatski prilagođava i povećava učinkovitost

LED svjetla otkrivaju skrivenu prašinu ispred usisnog nastavka

Antibakterijska krpa od mikrovlakana štiti od razmnožavanja bakterija

Najduži način rada Turbo, više od 125 m2 s jednim punjenjem, te 80 min standardnog načina rada

Bežični usisavač Aqua Plus serije 8000 tvrtke Philips ima jedinstveni usisni nastavak Aqua za čišćenje različitih vrsta prljavštine u jednom potezu, od prašine do ljepljivih mrlja, uz dvostruko veću usisnu snagu. Osim toga, uklanja do 99 % bakterija.

XC8349/01

XC8347/01

Philips 8000 Aqua Plus

Istovremeno usisavanje i brisanje

Posebno dizajniran usisni nastavak Aqua usisava i briše u bilo kojem smjeru kako bi se uklonili prašina, prljavština i ljepljive mrlje.

Usisni nastavak koji se automatski prilagođava i povećava učinkovitost

 

Usisni nastavak savija se kako bi pametno automatski prilagodio usisnu snagu tamo gdje je potrebno, upotrebljavajući dva usisna kanala – jedan s prednje, drugi sa stražnje strane. Oba usisna kanala imaju cik-cak dizajn i jedinstvenu, patentiranu distribuciju vode kako bi se maksimalno povećala učinkovitost usisavanja i brisanja.

LED svjetla otkrivaju skrivenu prašinu ispred usisnog nastavka

 

Usisni nastavak ima LED svjetla za osvjetljavanje poda dok usisavate pa ćete moći vidjeti skrivenu prašinu. Sada možete lako uočiti prašinu, nakupine prašine, dlake i mrvice, čak i ispod namještaja.

Premaz Always Clean štiti tkaninu od razmnožavanja bakterija

 

Antibakterijska krpa od mikrovlakana ima premaz Always Clean koji štiti od razmnožavanja bakterija nakon svakog čišćenja. Usisavač dolazi s dvije krpice u pakiranju.

Najduži način rada Turbo, više od 125 m2 s jednim punjenjem

 

Litij-ionske baterije najnovije generacije pružaju najduže vrijeme rada za maksimalnu* učinkovitost u usporedbi s bilo kojim bežičnim usisavačem, tako da možete očistiti više od 125 m2 u načinu rada Turbo sa samo jednim punjenjem.

 

*Vrijeme rada i pokrivenost temelje se na Philipsovoj internoj metodi praćenja.

Pogledajte Philips 8000 Aqua Plus na djelu

Pogledajte Aqua Plus serije 8000 na djelu
Pogledajte Aqua Plus serije 8000 na djelu

Saznajte što drugi kažu o usisavaču Philips 8000 Aqua Plus

Znam da se mnogi groze pomisli da se po tepisima u dječjoj sobi šeta čupavi i linjavi pas, ali Rita se Bossovim posjetima veseli kao Božiću pa se ja radije primim usisavača i temeljito usišem cijelu sobu nego da budem partibrejker. I ne, ne primam se onih grdosija s kablovima i kantom. Ovaj @philipshomeliving_hr 8000 Aqua Plus štapni usisivač u turbo modu, koji traje 28 min, tako lijepo pročešlja tepih rotirajućom četkom da mi se čini da im je to najmoćniji štapni usisavač do sada. 
Još kad mi LED lampicama pokaže koji sam dio fulala, dođem mi da ga zagrlim.

#KadKucaPostaneDom #homestyleinspiration

Znaš da si odrastao kada te novi usisavač ovoliko veseli! Za sve one koji jednako cijene čist dom, ali i svoje vrijeme, ovaj uređaj jednostavno morate probati. Philips Aqua serije 8000 u isto vrijeme čisti podove i usisava, lagan je, ima LED svjetla koja otkrivaju svu skrivenu prašinu i nastavke za čišćenje stana od poda do stropa!

#odpodadostropa #KadKucaPostaneDom #homestyleinspiration

Održavanje doma uz malu djecu nije nemoguća misija kada imate pametne kućne aparate koji čitav proces olakšavaju.  Philips 8000 Aqua plus usisava i pere istodobno. Zavlači se ispod namještaja. Led rasvjetom ukazuje na ono što nije dovoljno detaljno očišćeno. Ima nastavke za auto, namještaj, dlake kućnih ljubimaca. 
Bežičan je.
Ima bateriju koja traje 80 minuta.
Čitavu recenziju možete pročitati na portalu.

@philipshomeliving_hr #jasamsupermama #supermamehr #mojnered #philips8000aquaplus

Jeste li spremni kupiti Philips 8000 Aqua Plus?

Bežični usisavač Aqua Plus serije 8000 tvrtke Philips koji usisava i briše

Bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus, XC8347, dolazi s usisnim nastavkom od 360° i nastavkom Aqua, nastavkom za uske površine, krpicom od mikrovlakana, ugrađenom četkom, malom turbo četkom za brzo čišćenje, četkom i nastavkom za uske površine 2 u 1 i zidnim nosačem za lako spremanje.

Aqua Plus serije 8000 tvrtke Philips, usisni nastavak Aqua

Usisni nastavak Aqua

Aqua Plus serije 8000 tvrtke Philips, usisni nastavak od 360 °

Usisni nastavak od 360 °

Aqua Plus serije 8000 tvrtke Philips, turbo četka

Turbo četka

Aqua Plus serije 8000 tvrtke Philips, zidni nosač

Montiranje na zid

Česta pitanja

Kako funkcionira bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus?

Bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus je usisavač s drškom pomoću kojega možete obrisati i osvježiti pod. Jedinstveni usisavač i čistač poda sastoji se od nastavka koji usisava prašinu i prljavštinu. Taj se nastavak može magnetski postaviti na sustav za brisanje, a spremnik za vodu možete napuniti vodom (ali i dodati joj sredstvo za čišćenje). Kombinacijom nastavka za usisavanje i brisanje možete jednostavno usisati i obrisati pod jednim potezom.

Je li bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus pogodan za usisavanje poda?

Sustav za usisavanje i brisanje pogodan je za sve vrste tvrdih podova, uključujući parkete, laminate, PVC podove i pločice.


Bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus ovisno o vrsti poda možete upotrebljavati s vodom i sredstvom za čišćenje. Ako namjeravate usisavati tepih, usisni nastavak možete jednostavno odvojiti od spremnika za vodu.

Je li bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus pretežak za mene?

Ako ste navikli na rad s tradicionalnim usisavačima, trebat će vam neko vrijeme da se naviknete na štapni usisavač. Štapne usisavače Philips 8000 Aqua Plus pomno smo dizajnirali kako bi im težina bila optimalno raspoređena, za što lakše prenošenje, tako da vam olakšamo posao čišćenja. Neka se uređaj oslanja na pod što je više moguće i neka radi svoj posao.

Hoće li bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus izdržati dovoljno dugo da počistim kuću?

Bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus ima snažnu litij-ionsku bateriju od 25,2 V koja je predviđena za dugotrajan i snažan rad.


Odaberite postavku brzine koja odgovara predviđenom zadatku čišćenja. Philips 8000 Aqua Plus s nastavkom Aqua traje do 28 minuta u radu turbo brzinom, 35 minuta u normalnom načinu rada, ali i do 80 minuta u ECO načinu rada. U slučaju upotrebe usisnog nastavka od 360 stupnjeva, Aqua serije 8000 izdržat će do 28 minuta u radu turbo brzinom, 35 minuta u normalnom načinu rada, odnosno 80 minuta u ECO načinu rada. Nijedan drugi štapni usisavač ne pruža toliko vremena za čišćenje čitave kuće u kombinaciji s takvim radnim značajkama.

Je li bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus vodeni usisavač?

Philips 8000 Aqua Plus nije vodeni usisavač i stoga nije pogodan za usisavanje tekućina. Savjetujemo da usisavačem Philips 8000 Aqua Plus ne usisavate prolivena pića. Za najbolje rezultate, prvo obrišite ostatke tekućine krpom, a zatim pod usišite usisavačem Philips 8000 Aqua Plus.

Mogu li bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus upotrebljavati ako ne želim brisati?

Osim usisavanja i brisanja, bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus ima brojne druge korisne primjene. Priložena mlaznica od 360° s LED osvjetljenjem omogućava jednostavno i brzo usisavanje. Osim toga, mlaznicu od 360° možete upotrebljavati i bez drške, što je idealno pri usisavanju stepenica, primjerice. Uz Philips 8000 Aqua Plus dolazi nekoliko praktičnih dodataka, npr. ugrađena četka na drški i ugrađena tanka mlaznica. Neki modeli isporučuju se i s malom motoriziranom turbo četkom, idealno za čišćenje mekih površina poput fotelja ili stolica.

Tražite li drugi bežični usisavač?

Usporedite i pronađite svoj bežični usisavač

Prijavite se na naš newsletter

* Polje je obavezno

Ekskluzivne promocije i kuponi

Predstavljanja proizvoda

Savjeti i trikovi

*

Želio bih primati promotivne komunikacije o Philips proizvodima, uslugama, događajima i promocijama, na temelju svojih preferencija i ponašanja. Mogu se jednostavno odjaviti u bilo kojem trenutku!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.