Rješenja za svaki oblik poslovanja
Korporacije

Korporacijska rješenja


Od prvih dojmova do uspješnih suradnji, profesionalni zasloni tvrtke Philips pružaju stvarnu jasnoću i upečatljivi su. Bilo da uspostavljate mrežu televizora za predvorje i dodirnih zaslona za sobe za sastanke ili montirate samostojeći videozid u uredu za sigurnosni nadzor.

Korporacijska rješenja
Zasloni za hotele

Rješenja za hotele


Neka gosti zapamte doživljaj koji ste im pružili. Od vrhunskih profesionalnih televizora u sobi do dodirnih zaslona prilikom prijave, profesionalni televizori i rješenja za digitalni prikaz tvrtke Philips pomažu vam da sve teče glatko. Jedinstvene značajke kao što su Ambilight i CMND pružaju veću interaktivnost, kontrolu i stil.

rješenja za hotele
Obrazovanje

Rješenja za obrazovanje


Kreirajte poticajno okruženje za učenje – bilo da djecu predškolske dobi učite oblicima ili istražujete kvantno sprezanje. Privucite njihovu pažnju dodirnim zaslonskim pločama ili prikažite sadržaj s četiri zasebna ulaza na jednom zaslonu.

rješenja za obrazovanje
Zabava

Rješenja za zabavu


Besprijekorni videozidovi bez okvira na sajmu računalnih igri. Sportski rezultati emitiraju se uživo na televizorima profesionalne klase. Bilo da se radi o privremenoj postavi ili trajnom mrežnom rješenju, profesionalni zasloni tvrtke Philips olakšavaju dijeljenje informacija i oduševljavaju publiku.

rješenja za zabavu
Zdravstvena skrb

Rješenja za zdravstvo


Bedside TV s antimikrobnim kućištem za postavljanje pokraj kreveta. Mjesta za dobivanje informacija putem dodirnog zaslona u bolnicama, kirurškim dvoranama ili ljekarnama. Od postavljanja do svakodnevnog rukovanja, zaslonima Philips Healthcare Display jednostavno se upravlja i jednostavno se upotrebljavaju.

rješenja za zdravstvo
Javni prostori

Rješenja za prikaz u javnim prostorima


Zasloni velike svjetline za prikaz u javnim prostorima. Informacijske stanice s dodirnim zaslonom. Profesionalni televizori za čijom se kvalitetom slike okreću glave. Profesionalni zasloni tvrtke Philips olakšavaju povezivanje s posjetiteljima. Od uputa za smjer kretanja do uvodnog govora – zadržite pažnju publike.

rješenja za prikaz u javnim prostorima
Maloprodaja

Rješenja za maloprodajni sektor


Budite viđeni. Uz nevjerojatnu rezoluciju i oštar kontrast, profesionalni zasloni tvrtke Philips  ostavljaju snažan dojam. Bilo da se radi o zaslonu izuzetno velike svjetline koji privlači pažnju ili pametnom dodirnom zaslonu koji može prikazivati ciljani sadržaj za određene gledatelje.

maloprodajni sektor
Transport

Rješenja za transportni sektor


Uvijek uključeni zasloni u čekaonici za odlaske. Izuzetno jasni videozidovi u nadzornim prostorijama. Profesionalni zaslon tvrtke Philips omogućuje kvalitetniji doživljaj putovanja danju i noću. Bilo da pomažete putnicima pronaći put ili donosite važne odluke u stvarnom vremenu.

rješenja za transportni sektor
Tržište hrane i pića

Rješenja za tržište hrane i pića


Robusni zasloni dizajnirani za neprekidan rad u kuhinji otvorenoj 24 sata. Jasni digitalni jelovnici. Stanice za naručivanje s dodirnim zaslonom. Živopisni televizori za barove. Profesionalnim zaslonima i tvrtke Philips jednostavno se upravlja, bilo da vodite bar, kafić ili hotelski restoran.

rješenja za tržište hrane i pića
Emitiranje

Rješenja za emitiranje


Omogućite vijesti uživo, interaktivne kontrole i povezivanje više izvora u svom studiju i redakciji uz najnoviju tehnologiju digitalnih zaslona. Dodirni zaslon vašim će voditeljima omogućiti interaktivno pričanje, a članovima šireg tima brže upravljanje sadržajem.

rješenja za emitiranje

Rješenja za digitalni prikaz

Profesionalni televizori

Profesionalni televizori

Javite nam se


Profesionalnim zaslonima tvrtke Philips danas možete pristupiti na više načina nego ikad prije. Treba li vam više informacija? Stojimo vam na usluzi. Otkrijte svoje mogućnosti i – popričajmo.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.