Budilica

TCJ330/12

Budilica

TCJ330/12

Vibracijski alarm s dvije razine

Budite se u predivna jutra uz ovu tanku budilicu tvrtke Philips. Ona ima funkciju vibracije i zujalice pa dan možete započeti na svoj način. Pričvrstite je za jastuk pomoću kopče ili upotrijebite postolje kako biste je postavili na noćni ormarić. Saznajte više

Ovaj proizvod više nije dostupan

Budilica

Vibracijski alarm s dvije razine

Budite se u predivna jutra uz ovu tanku budilicu tvrtke Philips. Ona ima funkciju vibracije i zujalice pa dan možete započeti na svoj način. Pričvrstite je za jastuk pomoću kopče ili upotrijebite postolje kako biste je postavili na noćni ormarić. Saznajte više

Vibracijski alarm s dvije razine

 • budilica s funkcijom vibracije
Indikator slabe baterije obavještava vas o razini napunjenosti baterije

Indikator slabe baterije obavještava vas o razini napunjenosti baterije

Indikator slabe baterije počinje svijetliti kada je razina napunjenosti baterije niska.

Ponavljanje alarma za dodatnu odgodu

Ponavljanje alarma za dodatnu odgodu

Kako ne biste prespavali, Philips radio sa satom ima značajku odgode alarma. Ako se alarm oglasi, a želite nastaviti spavati malo duže, jednostavno jednom pritisnite gumb za ponavljanje alarma i nastavite spavati. Devet minuta poslije alarm će se ponovo oglasiti. Možete nastaviti pritiskati gumb za ponavljanje alarma svakih devet minuta sve dok ga potpuno ne isključite.

Ugrađeni alarm s vibracijom koji nježno budi samo vas

Ova značajka omogućava vam ugodno buđenje uz blage vibracije. Jednostavno gumb za vrstu alarma postavite na način rada vibracije i probudit će vas vibracije u vrijeme koje postavite. Vibracija je lokalizirana tako da budi samo vas, a ne i vašeg partnera. Budući da se neke osobe bude teže, a neke lakše, dostupne su dvije razine vibracije. Međutim, čak i pri većoj razini, sat vibracije šalje samo vama, a ne i vašem partneru. Osobe koje čvrsto spavaju mogu odabrati rezervni alarm u obliku zujalice, kako bi bile sigurne da će dan započeti na vrijeme.

Praktična kopča za pričvršćivanje na jastuk

Pođite na počinak mirni. Ova budilica tvrtke Philips isporučuje se s dodatnom kopčom koja omogućava praktično pričvršćivanje za jastučnicu. Tako budilicu možete lakše pronaći, a bit ćete i sigurni da neće pasti s kreveta tijekom noći ili kada počne vibrirati. Ako želite, isporučenu kopču možete zamijeniti vlastitom vezicom. Jednostavno svoju vezicu provucite kroz rupu na satu.

Tanak i ravan dizajn osigurava udobnost za smještanje ispod jastuka

Dizajnirana za smještanje ispod jastuka, ova budilica ne samo da je tanka nego je izrađena tako da ne sadrži oštre rubove niti izbočine. Gumbi su u ravnini s površinom kućišta, a postolje se može uredno i sigurno sklopiti u stražnji dio kućišta. Ovaj sat nećete niti primijetiti ispod jastuka pa možete nastaviti uživati u udobnom krevetu.

Sklopivo postolje osigurava prilagodljivo smještanje na stol

Ovaj sat ima integrirano postolje koje pruža uporabu prilagođenu vašim potrebama. Kada se stavi na stol, sat je blago nagnut kako bi bio stabilniji i pružao najbolji kut gledanja. Postolje ima oslonac za prst koji omogućava jednostavno rasklapanje. Nogari obloženi gumom osiguravaju stabilnost postolja bez klizenja. Postolje se uredno sklapa u kućište sata te se stapa s njim, omogućavajući vam da sat odmah stavite ispod jastuka.

Upotrebljavajte zujalicu kao rezervni alarm

Osim načina rada vibracije, ovaj sat nudi i zujalicu, što vam omogućava da odaberete željeni način buđenja. Možete odlučiti upotrijebiti samo zujalicu, samo vibracije ili oboje. Osobe koje čvrsto spavaju imaju na raspolaganju i zujalicu i vibracije pa mogu biti mirne.

Nježne vibracije osiguravaju ugodno iskustvo buđenja

Philips vam omogućava prirodno buđenje. Ovaj sat šalje vibracije koje vas bude, počevši od najnježnijih, čiji se intenzitet postepeno pojačava. Male postepene promjene omogućavaju vam prirodno buđenje, bez glasnog zvuka alarma. Uz prirodno buđenje osjećat ćete se puni energije i spremni za početak predivnog novog dana.

Napajanje iz baterija olakšava smještanje i prijenos

Praktično napajanje na dvije AA baterije osigurava optimalne mogućnosti prijenosa i smještanja.

Tehničke specifikacije

 • Praktičnost

  Boja pozadinskog osvjetljenja
  Bijela
  Sat
  Digitalni
  Brojke na zaslonu
  4
  Vrsta zaslona
  LCD zaslon
 • Snaga

  Vrsta baterije
  AAA
  Broj baterija
  3 (nisu u kompletu)
 • Dodatna oprema

  Kratke upute za korisnike
  Da
  Jamstvo
  Jamstveni list
  Kopča za pričvršćivanje
  Da
 • Dimenzije

  Masa zajedno s ambalažom
  0,15  kg
  Dimenzije proizvoda (ŠxDxV)
  82 x 19 x 82  mm
  Dimenzije ambalaže (Š x D x V)
  88 x 29 x 92 mm
  Masa proizvoda
  0,05  kg
 • Budilica

  Izvor alarma
  • Zujalica
  • Vibracija (jaka, blaga)
  Broj alarma
  1

Preporučeni proizvodi

Nedavno pregledani proizvodi

Recenzije

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.