1
Monitori za bebe i toplomjeri

Avent

Philips Avent

Pametni monitor za bebe

  Philips Avent

  Pametni monitor za bebe

  Povezuje vas s vašom bebom, bez obzira na to gdje ste

  Pametni monitor za bebe omogućuje vama i vašim voljenima da pazite na svoje mališane, gdje god se nalazili. Aplikacija se automatski prebacuje između mreža i optimizira kvalitetu zvuka i slike za najbolju vezu s vašom bebom. Saznajte više

  Unfortunately this product is no longer available

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Povezuje vas s vašom bebom, bez obzira na to gdje ste

Pametni monitor za bebe omogućuje vama i vašim voljenima da pazite na svoje mališane, gdje god se nalazili. Aplikacija se automatski prebacuje između mreža i optimizira kvalitetu zvuka i slike za najbolju vezu s vašom bebom. Saznajte više

Unfortunately this product is no longer available

Avent Pametni monitor za bebe

S tehnologijom With SafeConnect, Za pametne telefone i tablete, Kompatibilnost: iOS i Android, Isprobajte besplatnu aplikaciju odmah SCD860/52 Pronađi slične proizvode

Povezuje vas s vašom bebom, bez obzira na to gdje ste

S tehnologijom With SafeConnect

 • Radi na svim mrežama za optimalnu vezu

  Radi na svim mrežama za optimalnu vezu

  Aplikacija Philips Avent pametnog monitora za bebe koristi SafeConnect Technology za upotrebu putem dostupnih mreža (3G/4G/Wi-Fi). Aplikacija automatski podešava propusnost i osigurava vam optimalnu vezu s vašom bebom. Ako se kvaliteta vaše internetske veze smanji, aplikacija će automatski podesiti kvalitetu zvuka i slike kako biste mogli nastaviti pratiti svog mališana. U slučaju prekida internetske veze, monitor će se neprestano pokušavati spojiti i obavještavati vas u slučaju nemogućnosti uspostave veze.

 • Podrška za više kamera/gledatelja; pozovite svoje voljene

  Podrška za više kamera/gledatelja; pozovite svoje voljene

  Veza je potpuno sigurna i privatna. Možete pozvati svoje voljene da se priključe nadzoru, bez obzira na to gdje se nalazili. Koristite do 10 računa i način rada privatnosti koji vam omogućava da se odlučite mogu li se drugi uključiti i kada. Aplikacija podržava do 10 kamera i 3 istovremena gledatelja po kameri.

 • Radne značajke nadzora ovise o Wi-Fi vezi

  Radne značajke nadzora ovise o Wi-Fi vezi

  I monitor i aplikacija moraju biti povezani na internet. Monitor se na internet povezuje putem Wi-Fi veze, uslijed čega radne značajke monitora ovise izravno o kvaliteti Wi-Fi veze. Provjerite nalazi li se Philips Avent pametni monitor za bebe u dometu Wi-Fi usmjerivača ili upotrijebite Wi-Fi repetitor / mrežni strujni adapter s integriranom funkcijom Wi-Fi za pojačanje Wi-Fi signala u blizini monitora. Svoj pametni uređaj na internet možete povezati putem 3G, 4G ili Wi-Fi veze, kako biste svog mališana mogli nadgledati gdje god se nalazili.

 • Prilagodite postavke za praćenje na željeni način

  Prilagodite postavke za praćenje na željeni način

  Sve postavke i obavijesti pametnog monitora za bebe i aplikacije potpuno su prilagodljive, a ažuriranja i vrstu ažuriranja možete birati i primati u skladu sa svojim željama. Osim toga, značajke uređaja možete postavljati na željeni način i u željeno vrijeme, bez obzira radi li se o boji noćnog osvjetljenja ili specifičnoj uspavanki.

 • 720p HD rezolucija za kvalitetan dnevni i noćni prikaz

  720p HD rezolucija za kvalitetan dnevni i noćni prikaz

  Nadzirite bebu danju i noću. Kamera nudi vrhunsku kvalitetu slike i zvuka te 720p HD rezoluciju za dnevni i noćni prikaz. Puna boja danju i infracrveni crno-bijeli prikaz noću.

 • Pozadinski način rada sa smanjenom potrošnjom energije

  Pozadinski način rada sa smanjenom potrošnjom energije

  Aplikaciju možete koristiti u aktivnom načinu rada ili pak u pozadinskom načinu rada, ako telefon ili tablet koristite za druge stvari. U pozadinskom načinu rada, aplikacija će trošiti manje energije, ali obavijestit će vas ako beba počne plakati. Tako ćete znati ako vam beba zaplače, čak i ako aktivno koristite drugu aplikaciju.

 • Umirujuće uspavanke za zadovoljan san

  Umirujuće uspavanke za zadovoljan san

  Uspavajte svoju bebu uz pomoć jedne od 10 umirujućih uspavanki. Uspavanke možete pokrenuti izravno s kamere u sobi u kojoj se beba nalazi ili pak daljinski, putem aplikacije. Možete postaviti mjerač vremena i odabrati koje pjesme pokrenuti u kojem trenutku.

 • Višebojno noćno svjetlo za uspavljivanje bebe

  Višebojno noćno svjetlo za uspavljivanje bebe

  Višebojnim noćnim svjetlom možete stvoriti umirujuće okruženje koje će uspavati vašu bebu. Noćno svjetlo možete pokrenuti izravno s kamere u sobi u kojoj se beba nalazi ili pak daljinski, putem aplikacije. Možete odabrati boju svjetla i postaviti mjerač vremena koji će ga aktivirati u određeno vrijeme.

 • Funkcija povratne komunikacije

  Funkcija povratne komunikacije

  Bez obzira gdje se nalazili, umirite svoju bebu zvukom vlastitog glasa putem aplikacije.

 • Praćenje i snimanje vlažnosti i temperature u prostoriji

  Praćenje i snimanje vlažnosti i temperature u prostoriji

  Philips Avent pametni monitor za bebe ima ugrađeni senzor za praćenje i snimanje vlažnosti, temperature i zvukova u bebinoj sobi. Možete postaviti pragove tih očitanja te uspostaviti i održavati najbolje i najzdravije okruženje za spavanje. To je jedna od metoda pomoću kojih pametni monitor za bebe uGrow pruža više podataka i daje bolji uvid u zdrav razvoj vaše bebe.

 • Snimke posebnih pokreta vaše bebe

  Snimke posebnih pokreta vaše bebe

  Nemojte propustiti niti jedan trenutak dok vaš mališan spava. Pomoću namjenske opcije možete snimiti sve posebne trenutke.

 • Aplikaciju možete jednostavno postaviti i preuzeti pomoću QR koda

  Philips Avent pametni monitor za bebe izuzetno je jednostavno postaviti. Jednostavno preuzmite aplikacije i pomoću QR koda iz aplikacije povežite kameru sa svojom lokalnom Wi-Fi mrežom. Aplikacija sadrži i korisnički priručnik za nove korisnike koji će vam pomoći i objasniti gumbe i značajke aplikacije.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: