Kućno kino

  Kućno kino

  Opsesija zvukom

  Uživajte u višekanalnom surround zvuku poput onoga u kinu, a da pritom niste okruženi zvučnicima i kabelima. Ovaj sustav SoundBar tvrtke Philips predstavlja sveobuhvatno kućno kino, uključujući DVD reprodukciju u samo jednoj jedinici. Neka vaša filmska noć bude posebna! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Opsesija zvukom

Izuzetno tanak SoundBar pruža odličan surround zvuk

 • Dolby Virtual Speaker za realističan surround zvuk

  Dolby Virtual Speaker za realističan surround zvuk

  Dolby Virtual Speaker je sofisticirana tehnologija virtualizacije zvuka koja proizvodi bogat, prožimajući surround zvuk iz sustava s dva zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno repliciraju značajke zvuka koje su prisutne u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. DVD reprodukcija poboljšana je proširenjem 2-kanalnog okruženja. Kada se obradi tehnologijom Dolby Pro Logic II, svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvorit će se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava sobu.

 • Izuzetno tanki zvučnici za realističan surround zvuk

  Izuzetno tanki zvučnici za realističan surround zvuk

  Izuzetno tanki zvučnici stvaraju iskustvo beskompromisnog surround zvuka u tankom i elegantnom dizajnu. Visokotonci sa svilenkastom mekanom kupolom u koje je ugrađen moćni sustav magneta s neodimijem savršeno zahvaćaju srednje i visoke frekvencije bez gubitaka detalja iz izvora filma ili glazbe. Rezultat je superiorno čist zvuk vjeran stvarnosti, upravo kako ga je umjetnik zamislio.

 • Jasnije slike visoke rezolucije uz HDMI 1080p

  Jasnije slike visoke rezolucije uz HDMI 1080p

  Nadogradnja na HDMI 1080p omogućava kristalno čistu sliku. U filmovima standardne rezolucije sada možete uživati u punoj visokoj rezoluciji, što znači više detalja i slika vjernija stvarnoj. Progresivno skeniranje (naznačeno slovom "p" u oznaci "1080p') uklanja strukturu linija koja prevladava na zaslonima televizora, osiguravajući beskompromisno oštru sliku. Na kraju, HDMI predstavlja izravnu digitalnu vezu kojom se može prenositi nekomprimirani digitalni video visoke rezolucije, kao i digitalni višekanalni audio bez konverzije na analogni format - to znači savršenu kvalitetu slike i zvuka, u potpunosti bez šuma.

 • Prilagodljivo smještanje na zid, stol ili postolje

  Prilagodljivo smještanje na zid, stol ili postolje

  Uživajte u svestranosti ovog sustava kućnog kina koje vam omogućava smještanje tamo gdje poželite. Bez obzira nalazi li se na postolju za televizor, stolu ili montiran na zidu, izgleda senzacionalno i radi bez kompromisa. Napokon ćete imati priliku odlučiti o izgledu svog doma uz nevjerojatan doživljaj kućnog kina.

 • Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Brzi USB uređaji imaju brzinu prijenosa do 480 Mb/s, u usporedbi s 12 Mb/s kod originalnih USB uređaja. Uz brzu USB 2.0 vezu trebate samo priključiti svoj USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • Dodatna priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Dodatna priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Pričvrstite ovu priključnu stanicu na svoj sustav kućnog kina i moći ćete uživati u glazbi, videozapisima i fotografijama s uređaja iPod i iPhone. Priključna stanica prodaje se kao zasebna dodatna oprema.

 • SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 81 cm (32") ili većem

  SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 81 cm (32") ili većem

  Zvučnik za kućno kino SoundBar unosi profinjenost i gracioznost u bilo koji dnevni boravak. Iako je dizajniran kao savršen dodatak televizoru ravnog zaslona dijagonale 81 cm (32") i većem, savršeno će izgledati i ispod svakog drugog televizora ravnog zaslona – odgovara svakom interijeru i životnom stilu.

 • Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Intuitivne kontrole ploče osjetljive na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

 • Snaga od 400 W RMS pruža odličan zvuk za filmove i glazbu

  Snaga od 400 W RMS pruža odličan zvuk za filmove i glazbu
 • Bežični niskotonac za nevjerojatan bas bez kabela

  Bežični niskotonac za nevjerojatan bas bez kabela
 • Izuzetno tanak dizajn sustava SoundBar s ravnim panel zvučnicima

  Izuzetno tanak dizajn sustava SoundBar s ravnim panel zvučnicima
 • Reprodukcija DVD i CD medija za uživanje u svim filmovima i glazbi

  Reprodukcija DVD i CD medija za uživanje u svim filmovima i glazbi
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: