Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1-kanalno 3D Blu-ray kućno kino

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1-kanalno 3D Blu-ray kućno kino

  Jasnoća svih detalja zvuka koja oduzima dah

  Upoznajte Crystal Clear Sound kod novog sustava kućnog kina SoundHub HTB9225D tvrtke Philips. Visokotonci od titanija pružaju zapanjujuću jasnoću svakog detalja zvuka. Počnite uživati u omiljenim filmovima i glazbi onako kako je to zamišljeno. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio SoundHub 2.1-kanalno 3D Blu-ray kućno kino

Visokotonci od titanija, CinemaPerfect HD, Ugrađeni Wi-Fi i Bluetooth®, 500 W HTB9225D/12 Pronađi slične proizvode

Jasnoća svih detalja zvuka koja oduzima dah

Opsesija zvukom

 • CinemaPerfect HD za izuzetno visoku rezoluciju videozapisa

  CinemaPerfect HD za izuzetno visoku rezoluciju videozapisa

  Nova tehnologija CinemaPerfect HD engine tvrtke Philips pruža quad full HD za najbolju reprodukciju videozapisa do sada. Ova pametna tehnologija omogućava izoštravanje slike i smanjenje šuma koji se stvara prilikom kompresije videozapisa u MPEG format. U kombinaciji s poboljšanom nadogradnjom rezolucije, tehnologija omogućava oštru i duboku sliku na zaslonu.

 • Ugrađeno HDMI čvorište omogućava praktično povezivanje uređaja s televizorom

  Ugrađeno HDMI čvorište omogućava praktično povezivanje uređaja s televizorom

  HDMI čvorište omogućava lako povezivanje svih uređaja s televizorom bez previše kabela. Uz praktično povezivanje uživat ćete u najboljoj mogućoj kvaliteti zvuka prilikom gledanja raznih sadržaja na televizoru ravnog zaslona. Sve uređaje s HDMI priključkom možete izravno povezati s HDMI čvorištem sustava kućnog kina i koristiti jedan kabel za povezivanje s televizorom ravnog zaslona. Zahvaljujući ovoj mogućnosti povezivanja lako ćete uživati u filmovima ili televizijskim programima uz sliku i zvuk visoke rezolucije, a pritom se nećete morati opterećivati neurednim kabelima!

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je stabilna i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s drugim Bluetooth uređajima, tako da omiljenu glazbu možete jednostavno reproducirati na zvučniku s podrškom za Bluetooth s bilo kojeg pametnog telefona, tableta, čak i s prijenosnih računala, uključujući iPod ili iPhone.

 • Crystal Clear zvuk za vrhunski čist i jasan zvuk

  Crystal Clear zvuk za vrhunski čist i jasan zvuk

  Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

 • Visokotonci od titanija za izuzetno jasan zvuk bez izobličenja

  Visokotonci od titanija za izuzetno jasan zvuk bez izobličenja

  Visokotonci su izrađeni od titanija, vrlo su čvrsti i lagani te jamče zvuk bez izobličenja. Njihova nevjerojatna otpornost na izobličenje i rezonanciju kroz cijeli raspon čujnih frekvencija jamči vrhunsku jasnoću svih zvučnih detalja.

 • Vrhunska pojačala klase D čuvaju svaki detalj zvuka

  Vrhunska pojačala klase D čuvaju svaki detalj zvuka

  Vrhunska pojačala klase D koje je razvila tvrtka Philips dizajnirana su tako da čuvaju originalni izvor zvuka radi veće preciznosti zvučnog signala, što znači da će se akustički detalji u glazbi i filmovima reproducirati upravo onako kako je to zamislio izvođač ili redatelj.

 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi tehnologiji, jednostavnim povezivanjem kućnog kina izravno u kućnu mrežu moći ćete uživati u bogatom izboru popularnih internetskih usluga. Uživajte u nekima od najboljih web-mjesta koja nude filmove, slike, informativne i zabavne sadržaje te druge internetske sadržaje prilagođene zaslonu vašeg televizora.

 • Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound tvrtke Philips stvara bogat i prožimajući surround zvuk iz sustava s manje od pet zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno reproduciraju značajke zvuka koji je prisutan u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. Svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvara se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava prostoriju.

 • Jedinstveni zvučnici s izloženim visokotoncem za nesmetan zvuk

  Jedinstveni zvučnici s izloženim visokotoncem za nesmetan zvuk

  Jedinstveni zvučnici dizajnirani s izloženim visokotoncem pružaju maksimalno širenje i otvorenost zvuka.

 • Vrlo kvalitetan brušeni aluminij i staklo pružaju dizajn u skladu sa životnim stilom

  Vrlo kvalitetan brušeni aluminij i staklo pružaju dizajn u skladu sa životnim stilom
 • Reprodukcija glazbe s uređaja iPod/iPhone i punjenje

  Reprodukcija glazbe s uređaja iPod/iPhone i punjenje.

Prikaz svih specifikacija
 • DivX, DivX Certified i povezani logotipi trgovačke su marke tvrtke DivXNetworks, Inc. i koriste se u skladu s licencom.
 • Dolby i simbol dvostrukog slova D registrirane su trgovačke marke tvrtke Dolby Laboratories Inc.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: