2.1-kanalno kućno kino

  2.1-kanalno kućno kino

  Snažan surround zvuk s dubokim basom, poput onoga u kinu

  Maksimalno poboljšajte doživljaj zvuka kućnog kina dinamičnim 3-smjernim kutnim zvučnicima! Reproducirajte omiljeni zabavni sadržaj, uključujući onaj na 3D Blu-ray disku, na inovativnom sustavu kućnog kina HTB6251D tvrtke Philips. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

2.1-kanalno kućno kino

Crystal Clear zvuk, 3D Blu-ray HTB6251D/12 Pronađi slične proizvode

Snažan surround zvuk s dubokim basom, poput onoga u kinu

Opsesija zvukom

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi tehnologiji, jednostavnim povezivanjem kućnog kina izravno u kućnu mrežu moći ćete uživati u bogatom izboru popularnih internetskih usluga. Uživajte u nekima od najboljih web-mjesta koja nude filmove, slike, informativne i zabavne sadržaje te druge internetske sadržaje prilagođene zaslonu vašeg televizora.

 • Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem dvaju audio HDMI izlaza na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

 • Internetski radio za uživanje u mrežnim radiopostajama sa svih strana svijeta

  Internetski radio za uživanje u mrežnim radiopostajama sa svih strana svijeta

  Internetski radio je usluga emitiranja radiosignala koji se prenosi putem Interneta. Neke internetske postaje povezane su s tradicionalnim (zemaljskim) radiopostajama, dok druge rade samo putem Interneta, neovisne su i usmjerene isključivo na emitiranje sadržaja putem weba. Uz internetski radio možete pristupati mrežnim radiopostajama iz bilo kojeg dijela svijeta i slušati širok raspon žanrova, vijesti, sportova i novosti iz svijeta zabave, a možete poslušati i svoje omiljene ili specijalizirane stanice.

 • Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Intuitivne kontrole ploče osjetljive na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

 • RMS snaga od 500 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu

  RMS snaga od 500 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu
 • Crystal Clear Sound za vrhunsku jasnoću i realističnost

  Crystal Clear Sound za vrhunsku jasnoću i realističnost
 • Bluetooth bežično usmjeravanje glazbe s glazbenih uređaja

  Bluetooth bežično usmjeravanje glazbe s glazbenih uređaja
 • Slušajte i punite svoj iPod/iPhone putem USB ulaza

  Uživajte u omiljenoj glazbi dok punite svoj iPod/iPhone! Jednostavno povežite iPod/iPhone pomoću USB kabela s USB priključnicom na sustavu kućnog kina. Puni vaš iPod/iPhone tijekom reprodukcije tako da možete uživati u glazbi bez brige da će uređaj tvrtke Apple ostati bez baterije.

 • Dolby TrueHD digital plus za izuzetno vjeran surround zvuk

  Dolby TrueHD Digital Plus pruža najbolji zvuk s kućnog kina. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, što znači da ćete čuti upravo ono što trebate. Dolby TrueHD upotpunjuje vaš doživljaj zabave visoke rezolucije.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: