Izuzetno tanki Smart LED TV

  Izuzetno tanki Smart LED TV

  Savršen iz svakog kuta

  Predstavljamo Elevation – najuzbudljiviji doživljaj gledanja do sada. Ambilight XL s 4 strane i tehnologija Prism omogućavaju izuzetno tanak dizajn te stvaraju iluziju da televizor lebdi u krugu svjetlosti. Dizajniran da impresionira. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Elevation Izuzetno tanki Smart LED TV

151 cm (60"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 60PFL8708S/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Savršen iz svakog kuta

Izuzetno tanki televizor s tehnologijom Ambilight XL s 4 strane

 • Zamislite kako vaš televizor lebdi u krugu svjetlosti

  Zamislite kako vaš televizor lebdi u krugu svjetlosti. Naša dosad najbolja tehnologija osvjetljenja Ambilight omogućava emitiranje izuzetno širokog kruga svjetlosti sa sve 4 strane vašeg televizora na zid oko njega. Vaš zaslon izgleda mnogo šire, a doživljaj gledanja još je napredniji…televizor izgleda kao da lebdi u zraku. Boja kruga svjetlosti automatski se prilagođava slici na televizoru, a zahvaljujući funkciji prilagodbe zidu boja svjetlosti savršeno je usklađena sa slikom na televizoru, bez obzira na to koje vam je boje zid.

 • Smart TV – svijet zabave na mreži

  Smart TV – svijet zabave na mreži

  Istražujte izvan granica standardnih televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise, igre i mnoge druge sadržaje, izravno na televizor iz internetskih trgovina videosadržaja. Gledajte propuštene televizijske sadržaje (catch-up TV) s omiljenih kanala i uživajte u bogatom izboru internetskih aplikacija uz Smart TV. Povežite se s obitelji i prijateljima uz Skype™ ili neku od društvenih mreža. Ili... jednostavno pretražujte internet!

 • Daljinski upravljač s pokazivačem i tipkovnicom – najveća kontrola dosad

  Daljinski upravljač s pokazivačem i tipkovnicom – najveća kontrola dosad

  Naš potpuno intuitivni daljinski upravljač nudi sve uobičajene pogodnosti kao što su tipke pokazivača, kontrola glasnoće i tipke prečaca. Kako biste iskoristili dodatne značajke, jednostavno pritisnite i zadržite tipku OK za laku navigaciju. Pokazivač funkcionira kao miš, omogućujući jednostavno usmjeravanje, pritisak i pomicanje po zaslonu. Okrenite daljinski upravljač i na drugoj strani na raspolaganju vam je puna tipkovnica za jednostavan unos teksta! Najbolje od svega, naš inteligentni daljinski upravljač ima žiroskopske senzore, tako da prepoznaje položaje gore i dolje, što znači da tekst možete unositi bez brige da ćete promijeniti kanale.

 • Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Gledajte što želite, gdje i kada želite. Prenosite sadržaj s uređaja kako biste ga gledali na velikom zaslonu. Dijelite fotografije s pametnog telefona, zaslona prijenosnog računala i slično. Veze je lako postaviti, a tehnologija se može upotrebljavati na raznim uređajima.

 • 900Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  900Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – naš standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat naše jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

 • Izuzetno tanak televizor omogućava tehnologija Ambilight Prism

  Doživite emocije, boju i snagu Ambilight osvjetljenja na svom izuzetno tankom televizoru. Tehnologija Prism omogućava smještanje LED dioda Ambilight osvjetljenja u sredinu stražnje strane televizora. Napredni algoritmi usmjeravaju svjetlost koja se odbija između zida i televizora, šireći se prema van kako bi vam pružila najveći i najmekši krug Ambilight svjetla do sada.

 • Dizajn našeg prozirnog postolja podiže televizor, stvarajući dojam da on lebdi u zraku

  Naš prvi televizor s tehnologijom Ambilight XL s 4 strane zaslužuje postolje koje ga uzdiže iznad uobičajenoga. Iz tog razloga tvrtka Philips osmislila je prozirno postolje koje se neprimjetno stapa s namještajem na kojem stoji, dajući televizoru vizualni efekt zbog kojeg izgleda kao da lebdi u zraku.

 • Prilagođeni nosač za zidnu montažu dizajniran za Ambilight XL s 4 strane

  Tvrtka Philips posebno je dizajnirala nosač za zidnu montažu (isporučuje se u kompletu) koji se koristi s televizorom s tehnologijom Ambilight XL s 4 strane te pruža vrhunski efekt lebdenja u zraku.

 • Skype™ za jednostavno uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva na televizoru

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalazite. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka. Jednostavno priključite TV kameru tvrtke Philips (isporučuje se u kompletu) na televizor i uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti svog kauča.

 • Aplikacija MyRemote – upravljajte televizorom pomoću telefona ili tableta

  Upravljajte svojim televizorom i snimajte dok ste u pokretu bez daljinskog upravljača koristeći jednu jednostavnu aplikaciju. Pretvorite svoj tablet ili pametni telefon u univerzalni daljinski upravljač sa svim mogućnostima originalnog daljinskog upravljača i nekim dodatnim značajkama kao što je unos teksta. Funkcija SimplyShare omogućava prijenos sadržaja na televizor. Prenosite emitirane sadržaje digitalne televizije na svoje uređaje koristeći Wi-Fi smart screen. Budite u tijeku zahvaljujući mogućnosti snimanja omiljenih programa dok ste u pokretu koristeći MyRemote snimanje. Jednostavno pregledavajte sadržaj u TV vodiču kroz programe kako biste odabrali emisije koje želite snimiti i naknadno pogledati. Smart TV zaslužuje doista inteligentnu aplikaciju.

 • Perfect Pixel HD – naša nagrađivana tehnologija slike

  Cilj je pružanje najnaprednije slike bez titranja uz nenadmašnu oštrinu i jasnoću. Svaki piksel koji čini sliku unaprijeđen je kako bi bio bolje usklađen s okolnim pikselima. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živopisnih boja, vrhunskog kontrasta i glatkih prirodnih pokreta.

Prikaz svih specifikacija
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Kompatibilnost ovisi o wifi miracast certifikatu za Android 4.2 ili noviju verziju. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: