Izuzetno tanki Smart LED TV

  Izuzetno tanki Smart LED TV

  Uzbudljiva zabava

  Nenadmašne radne značajke vide se u detaljima: televizori odličnih radnih značajki serije 8000 tvrtke Philips zadovoljit će vaše potrebe i želje potpunom integracijom vrhunske tehnologije u elegantan uređaj. Vaš televizor. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

8000 series Izuzetno tanki Smart LED TV

117 cm (46"), 3D Max, DVB-T/T2/C/S/S2 46PFL8008S/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Uzbudljiva zabava

Vrhunski izuzetno tanki LED televizor s tehnologijom Ambilight

 • Ambilight XL s 3 strane obogaćuje doživljaj gledanja

  Zahvaljujući ovoj patentiranoj tehnologiji tvrtke Philips vaš zaslon izgleda mnogo šire, još više vas uvlačeći u radnju, jer se izuzetno široko osvjetljenje projicira s tri strane televizora na zid oko njega. Boja se automatski prilagođava slici na televizoru. Zahvaljujući funkciji prilagodbe zidu boja svjetlosti bit će savršeno usklađena sa slikom na televizoru, bez obzira na to koje je boje zid. Doživljaj možete prilagoditi koristeći razne postavke sukladne vašim željama.

 • 1400Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  1400Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – naš standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat naše jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

 • 3D Max – snažan 3D doživljaj u Full HD rezoluciji

  3D Max – snažan 3D doživljaj u Full HD rezoluciji

  Koristeći tehnologiju aktivnog 3D prikaza i izuzetno brzi prikaz za nevjerojatnu dubinu, kontrast i realističnost radi pružanja nenadmašnog 3D doživljaja. Prilagodba 3D dubine omogućava jednostavan odabir razine 3D efekta koji vam najbolje odgovara. Pretvorite 2D sadržaj u živopisni i besprijekorni 3D sadržaj. Vrhunski 3D doživljaj.

 • Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi na Smart TV televizoru tvrtke Philips povezivanje s kućnom mrežom čini brzim i jednostavnim, omogućavajući vam bežični pristup svijetu sadržaja ili dijeljenje kod kuće.

 • Smart TV – svijet zabave na mreži

  Smart TV – svijet zabave na mreži

  Istražujte izvan granica standardnih televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise, igre i mnoge druge sadržaje, izravno na televizor iz internetskih trgovina videosadržaja. Gledajte propuštene televizijske sadržaje (catch-up TV) s omiljenih kanala i uživajte u bogatom izboru internetskih aplikacija uz Smart TV. Povežite se s obitelji i prijateljima uz Skype™ ili neku od društvenih mreža. Ili... jednostavno pretražujte internet!

 • Daljinski upravljač s pokazivačem i tipkovnicom – najveća kontrola dosad

  Daljinski upravljač s pokazivačem i tipkovnicom – najveća kontrola dosad

  Naš potpuno intuitivni daljinski upravljač nudi sve uobičajene pogodnosti kao što su tipke pokazivača, kontrola glasnoće i tipke prečaca. Kako biste iskoristili dodatne značajke, jednostavno pritisnite i zadržite tipku OK za laku navigaciju. Pokazivač funkcionira kao miš, omogućujući jednostavno usmjeravanje, pritisak i pomicanje po zaslonu. Okrenite daljinski upravljač i na drugoj strani na raspolaganju vam je puna tipkovnica za jednostavan unos teksta! Najbolje od svega, naš inteligentni daljinski upravljač ima žiroskopske senzore, tako da prepoznaje položaje gore i dolje, što znači da tekst možete unositi bez brige da ćete promijeniti kanale.

 • Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Gledajte što želite, gdje i kada želite. Prenosite sadržaj s uređaja kako biste ga gledali na velikom zaslonu. Dijelite fotografije s pametnog telefona, zaslona prijenosnog računala i slično. Veze je lako postaviti, a tehnologija se može upotrebljavati na raznim uređajima.

 • Perfect Pixel HD – naša nagrađivana tehnologija slike

  Cilj je pružanje najnaprednije slike bez titranja uz nenadmašnu oštrinu i jasnoću. Svaki piksel koji čini sliku unaprijeđen je kako bi bio bolje usklađen s okolnim pikselima. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živopisnih boja, vrhunskog kontrasta i glatkih prirodnih pokreta.

 • Integrirana TV kamera za jednostavno uspostavljanje videopoziva na televizoru putem usluge Skype™

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalaze. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka uz integriranu kameru na televizoru. Uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti kauča.

 • Aplikacija MyRemote – upravljajte televizorom pomoću telefona ili tableta

  Upravljajte svojim televizorom i snimajte dok ste u pokretu bez daljinskog upravljača koristeći jednu jednostavnu aplikaciju. Pretvorite svoj tablet ili pametni telefon u univerzalni daljinski upravljač sa svim mogućnostima originalnog daljinskog upravljača i nekim dodatnim značajkama kao što je unos teksta. Funkcija SimplyShare omogućava prijenos sadržaja na televizor. Prenosite emitirane sadržaje digitalne televizije na svoje uređaje koristeći Wi-Fi smart screen. Budite u tijeku zahvaljujući mogućnosti snimanja omiljenih programa dok ste u pokretu koristeći MyRemote snimanje. Jednostavno pregledavajte sadržaj u TV vodiču kroz programe kako biste odabrali emisije koje želite snimiti i naknadno pogledati. Smart TV zaslužuje doista inteligentnu aplikaciju.

 • Izuzetno tanka ploča od nehrđajućeg čelika odražava kvalitetu izrade

  Dobar dizajn priča priču. Uzmite za primjer precizno izrađenu prednju ploču napravljenu od jednog dijela glatkog nehrđajućeg čelika visokog sjaja crne boje. Ili izuzetno tanku ploču osmišljenu za pružanje elegantnijeg profila. Te dvije dizajnerske značajke mnogo govore o odličnim radnim značajkama i preciznosti koju nudimo – iznutra i izvana.

Prikaz svih specifikacija

Eco passport

Tvrtka Philips brine o okolišu i društvu u cjelini te pruža veliku podršku ekološkom dizajnu proizvoda.

 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kompatibilnost ovisi o wifi miracast certifikatu za Android 4.2 ili noviju verziju. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • HbbTV, Multiroom klijent i poslužitelj, Netflix i aplikacija myRemote zahtijevaju nadogradnju softvera.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: