LCD monitor sa zaslonom SmoothTouch

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/231c5tjkfu_00/231c5tjkfu_00_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  LCD monitor sa zaslonom SmoothTouch

  Sjajan interaktivni zaslon

  Uživajte u radu sa zaslonu Philips SmoothTouch. Koristite kontrole na dodir – dodirnite, uhvatite, uštipnite, rotirajte, zumirajte, pomaknite – neka vaše aplikacije ožive. Interaktivne dodirne igre još su uzbudljivije. Istražite svijet koristeći 10 jagodica! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor sa zaslonom SmoothTouch

58, 4 cm (23") 231C5TJKFU/00 Pronađi slične proizvode

Sjajan interaktivni zaslon

sa zaslonom SmoothTouch

 • SmoothTouch zaslon za prirodan, gladak dodir s brzim odzivom

  SmoothTouch zaslon za prirodan, gladak dodir s brzim odzivom

  Ovaj zaslon tvrtke Philips koristi najnoviju tehnologiju Projected Capacitive Touch u 10 točaka, uz staklo od ruba do ruba koje osigurava brz odziv. Kada se koristi s operacijskim sustavom namijenjenim dodirnom upravljanju kao što je Windows 8, pruža zanimljive dodirne kontrole: dodir, hvatanje, spajanje prstima, rotiranje, zumiranje, brzo pomicanje itd. Sada možete iskoristiti sve prednosti aplikacija utemeljenih na dodiru te oživjeti starije aplikacije. Dodirujte i tipkajte s 10 prstiju ili igrajte uzbudljive interaktivne igre s prijateljima, Interaktivno surađujte s kolegama na poslu ili u školi te povećajte produktivnost i učinkovitost.

 • SmartStand dizajn s maksimalnim nagibom za ugodnu uporabu

  SmartStand dizajn s maksimalnim nagibom za ugodnu uporabu

  Ovaj zaslon tvrtke Philips koristi SmartStand s maksimalnim nagibom koji vam omogućava da ga koristite u raznim ergonomskim položajima, kao nikada prije. Uz nagib nešto manji od 60 stupnjeva sada možete prirodno dodirivati i tipkati prilikom interakcije sa zaslonom. Možete ga koristiti i u uspravnom položaju dok radite. Zahvaljujući ugrađenom mehanizmu automatskog vraćanja SmartStand pruža veliku prilagodljivost.

 • IPS LED tehnologija za širokokutno gledanje osigurava precizan prikaz slika i boja

  IPS LED tehnologija za širokokutno gledanje osigurava precizan prikaz slika i boja

  IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta. Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

 • SmartConnect s DisplayPort, HDMI i VGA priključcima

  Ovi zasloni tvrtke Philips imaju pregršt mogućnosti za povezivanje pa su opremljeni raznim priključcima, kao što su VGA, Display Port, univerzalni HDMI priključak, koji vam omogućavaju uživanje u nekomprimiranim video i audio sadržajima visoke rezolucije. USB priključci osiguravaju prijenos podataka velike brzine i mogućnosti globalnog povezivanja. Bez obzira na izvor koji koristite, možete biti sigurni da će ovaj zaslon tvrtke Philips vaše ulaganje učiniti spremnim za budućnost!

 • Web-kamera i mikrofon povezuju vas s obitelji i prijateljima

  Ugrađena web-kamera koja pruža vrhunsku, svijetlu i čistu sliku omogućava druženje s obitelji i prijateljima. Osjetljivi mikrofon osigurava jasan prijenos glasa. Možete čuti jasan zvuk iz ugrađenih stereo zvučnika ili povezati slušalice radi sudjelovanja u privatnom razgovoru. Uz ovo jednostavno ugrađeno rješenje više nećete morati montirati kameru i prilagođavati položaj mikrofona.

 • USB 3.0 omogućava brz prijenos podataka i punjenje pametnog telefona

  Izuzetno brzi USB 3.0 koristi brzinu prijenosa od 5,0 Gb/s, što je oko 10 puta brže u odnosu na standardni USB 2.0, čime se znatno smanjuje vrijeme prijenosa podataka, a time štede vaše vrijeme i novac. Zahvaljujući većoj širini pojasa, izuzetno velikim brzinama prijenosa, boljem upravljanju napajanjem i vrhunskim radnim značajkama, USB 3.0 postavlja najnoviji globalni standard i omogućava upotrebu uređaja za pohranu velikog kapaciteta. Zahvaljujući tehnologiji Sync-N-Go više ne morate čekati da se oslobodi širokopojasna veza. Vaše ulaganje u uređaje koji koriste standard USB 2.0 zaštićeno je jer su starije verzije podržane.

 • Snažan zvuk uz dva RMS zvučnika (2 x 2 W)

  Sada možete uživati u svim svojim multimedijskim sadržajima i društvenim aplikacijama sa stereo zvukom. Ovi ugrađeni zvučnici ne samo da odlično zvuče, nego vam i pomažu da se riješite neurednih kabela i oslobodite dragocjeni prostor na stolu.

Prikaz svih specifikacija
 • Za funkciju dodira potrebna je veza s računalom pomoću USB kabela. Radi samo s aplikacijama i operacijskim sustavom koji podržava upravljanje dodirom kao što je Windows 8 ili 7.
 • Ovaj monitor tvrtke Philips ima MHL certifikat. Međutim, u slučaju da se vaš MHL uređaj ispravno ne poveže ili ne radi, provjerite odjeljak s čestim pitanjima za MHL uređaj ili se obratite izravno dobavljaču. Pravila proizvođača uređaja možda nalažu kupnju posebnog MHL kabela ili adaptera njihove robne marke kako bi se osigurao odgovarajući rad
 • Zahtijeva opcionalni MHL certificiran mobilni uređaj i MHL kabel (nije u kompletu). Kompatibilnost provjerite kod dobavljača MHL uređaja.
 • Riječ/zaštitni znak "IPS" i srodni tehnološki patenti pripadaju svojim odgovarajućim vlasnicima.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: