LCD TV

  LCD TV

  Idealan za svaku prostoriju

  Bilo da se radi o filmovima, sportu ili igrama - iskusite odličnu LED sliku na ovom HD Ready televizoru. Zahvaljujući kvaliteti koju nudi Philips i svom profinjenom dizajnu, ovaj televizor pravi je odabir za svaku prostoriju u vašem domu Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD TV

56 cm (22"), HD Ready, digitalni televizor 22PFL3415H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Idealan za svaku prostoriju

Pruža vjernu LED sliku

 • HD Ready za najvišu kvalitetu prikaza signala visoke rezolucije

  HD Ready za najvišu kvalitetu prikaza signala visoke rezolucije

  Uživajte u iznimnoj kvaliteti slika visoke rezolucije i budite u potpunosti spremni za izvore visoke rezolucije poput HDTV settop box uređaja ili Blu-ray Disc medija. HD Ready je zaštićena oznaka koja donosi kvalitetu slike višu od one s progresivnim skeniranjem. U skladu je sa strogim standardima koje postavlja EICTA i nudi zaslon visoke rezolucije koji prikazuje sve prednosti rezolucije i kvalitete slike signala visoke rezolucije. Ima univerzalni priključak za analognu YPbPr i nekomprimiranu digitalnu DVI ili HDMI vezu, a podržava i HDCP. Može prikazati signale 720p i 1080i pri 50 i 60 Hz.

 • Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije

  Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije

  Najnaprednija tehnologija LED osvjetljenja kod ovog televizora kombinira privlačan minimalistički dizajn sa zapanjujućom kvalitetom slike, kao i najnižom potrošnjom energije u svojoj kategoriji. Povrh svega, tehnologija LED osvjetljenja ne uključuje nikakve opasne materijale. Dakle, LED pozadinsko osvjetljenje vam pruža uživanje u niskoj potrošnji energije, visokoj svjetlini, nevjerojatnom kontrastu, oštrini i živopisnim bojama.

 • 28,9 milijardi boja za briljantne prirodne slike

  28,9 milijardi boja za briljantne prirodne slike

  Živa i prirodna slika zahvaljujući najnaprednijoj obradi boja. 3 kanala boja (RGB) optimiziraju se za ukupnu snagu obrade od 28,9 milijardi boja. Napredni algoritmi prepoznaju suptilne nijanse boja i nijanse kože te ih obrađuju radi stvaranja najboljih mogućih boja.

 • Neprimjetno povezivanje uz 1 HDMI ulaz i Easylink

  Neprimjetno povezivanje uz 1 HDMI ulaz i Easylink

  HDMI je jedan kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor, što znači da ćete izbjeći gomilu neurednih kabela. Prenosi nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za TV, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sustav kućnog kina.

 • Uživajte u prikazu fotografija i reprodukciji glazbe putem USB veze

  Uživajte u prikazu fotografija i reprodukciji glazbe putem USB veze

  USB priključak omogućava pristup jpeg fotografijama i mp3 glazbi na većini USB memorijskih uređaja (USB uređaj za pohranu). Priključite USB uređaj u utor na bočnoj strani televizora i pristupajte multimedijskim sadržajima pomoću jednostavnog preglednika sadržaja na zaslonu. Sada možete pregledati i podijeliti svoje fotografije i glazbu.

 • Dinamički kontrast od 150 000:1 za nevjerojatno bogate detalje u crnoj boji

  Dinamički kontrast od 150 000:1 za nevjerojatno bogate detalje u crnoj boji

  Želite ravni LCD zaslon s najvišim kontrastom i najživotnije slike. Napredna tehnologija slike iz tvrtke Philips u kombinaciji s jedinstvenom tehnologijom ekstremnog zatamnjenja i pojačavanja pozadinskog osvjetljenja rezultira živim slikama. Dinamički kontrast povećava kontrast, uz iznimnu razinu crne boje i precizno prikazivanje tamnih nijansi i boja. Stvara jasnu, životnu sliku visokog kontrasta i živih boja.

 • Tehnologija Digital Crystal Clear za dubinu i jasnoću

  Digital Crystal Clear je paket inovacija za sliku koji digitalno podešava i optimizira kvalitetu slike radi postizanja optimalnih razina kontrasta, boje i oštrine. Rezultat je izuzetno čista slika iz bilo kojeg izvora.

 • Incredible Surround za snažan zvuk

  Osjetite snagu glazbenog ritma i atmosferu filmova. Incredible Surround omogućava vam doživljaj potpunog surround zvuka uz veću dubinu i širinu zvuka. Pruža jasan i prostoran zvuk koji će upotpuniti bogati doživljaj gledanja.

 • PC ulaz omogućava korištenje televizora kao računalnog monitora

  Pomoću PC ulaza svoj televizor možete povezati s računalom i koristiti ga kao računalni monitor.

 • Ugrađeni MPEG-4 prijemnik za HD prijem bez set top box uređaja

  Ugrađeni digitalni prijemnik omogućava prijem zemaljskih televizijskih signala bez dodatnog set top box uređaja. Uživajte u kvalitetnim televizijskim sadržajima bez neurednih kabela.

 • Energetska učinkovitost uz LED tehnologiju

  S obzirom na to da koriste najnoviju tehnologiju LED pozadinskog osvjetljenja, televizori s LED pozadinskim osvjetljenjem smatraju se ekološki prihvatljivijim izborom jer duže traju i troše mnogo manje energije od plazma televizora i konvencionalnih LCD televizora. Za razliku od televizora s CCFL pozadinskim osvjetljenjem, LED televizori ne koriste živu. Osim toga, dizajn televizora tvrtke Philips usavršavao se iz generacije u generaciju, što je dovelo do povećane učinkovitosti materijala i smanjenja potrošnje energije bez kompromisa po pitanju sigurnosti i dobrobiti. To je dobra vijest za vas danas - vašu djecu sutra.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • DVB-T, podržano samo u određenim državama
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Uobičajena potrošnja energije uključenog uređaja izmjerena u skladu s IEC62087, izdanje 2.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: