Izuzetno tanki FHD TV sa sustavom Android™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfs8159_12/55pfs8159_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki FHD TV sa sustavom Android™

  Izuzetno tanki FHD TV sa sustavom Android

  Vežite se: Smart TV tvrtke Philips iz serije 8100 vodi vas na brzu vožnju. Sustav Android omogućava izuzetno brzo kretanje kroz korisničko sučelje. Dizajn televizora vizualno je usklađen s brzinom koja ga odlikuje Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

8100 series Izuzetno tanki FHD TV sa sustavom Android™

139 cm (55"), Full HD LED TV, Četverojezgreni procesor, Dvostruki tuner DVB-T/T2/C/S/S2 55PFS8159/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki FHD TV sa sustavom Android

S tehnologijom Ambilight s 4 strane

 • Ambilight s 4 strane: zamislite svoj televizor u krugu svjetlosti

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Naša dosad najbolja tehnologija osvjetljenja Ambilight omogućava emitiranje izuzetno širokog kruga svjetlosti sa sve četiri strane vašeg televizora na zid oko njega. Vaš zaslon izgleda mnogo šire, a doživljaj gledanja još je napredniji… televizor izgleda kao da lebdi u zraku. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, unoseći uzbudljiviji, intenzivniji i prožimajući doživljaj gledanja.

 • Izuzetno tanak profil: vrhunski moderni dizajn

  Izuzetno tanak profil: vrhunski moderni dizajn

  Manje je ponekad više. Naročito kad pričamo o debljini televizora. Izuzetno tanke televizore tvrtke Philips odlikuju najtanji, najoštriji, najuglađeniji rubovi. Iz određenih su kutova gotovo neprimjetni… a upravo će se njima ljudi diviti nakon što uđu u prostoriju.

 • 800Hz PMR za vrhunski uglađene slike pokreta

  800Hz PMR za vrhunski uglađene slike pokreta

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina koju pruža igranje, brza sportska akcija ili akcijski filmovi. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima tehnologiju 800Hz Perfect Motion Rate koja omogućava uživanje u vrhunskom glatkom prikazu pokreta. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • Trgovina Google Play™ – svijet nadohvat ruke

  Trgovina Google Play™ – svijet nadohvat ruke

  Uživajte poput djeteta u trgovini slatkišima. Uživajte u slasnom asortimanu aplikacija, igara i ostalih pogodnosti koje možete preuzeti iz trgovine Google Play™ kao što su preglednik Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, aplikacije za društveno umrežavanje i ostali sadržaji… sve to na vašem televizoru sa sustavom Android™.

 • Pomoću funkcije Twin Tuner gledajte ili snimajte više od jednog programa

  Pomoću funkcije Twin Tuner gledajte ili snimajte više od jednog programa

  Više se nikada nećete morati svađati oko toga što ćete gledati. Zahvaljujući dvostrukom tuneru, na televizoru sada možete istovremeno gledati svoju omiljenu seriju i nogometnu utakmicu. Značajka za dvostruko snimanje omogućava gledanje jednog programa dok snimate drugi, tako da si možete pripremiti nešto zanimljivo za kasnije gledanje.

 • Integrirana Smart Camera pojavljuje se kad vam je potrebna

  Integrirana Smart Camera pojavljuje se kad vam je potrebna

  Sad je vidiš, sada ne! Inteligentna kamera tvrtke Philips ostaje diskretno skrivena na dnu okvira i ne narušava jasne linije televizora. Nakon što uspostavite Skype™ poziv ili napravite pokret za komunikaciju s televizorom, izvući će se nakon jednog jednostavnog pritiska tipke daljinskog upravljača.

 • Wi-Fi Miracast™ – zrcalno prikažite zaslon s pametnog telefona na televizoru

  Wi-Fi Miracast™ – zrcalno prikažite zaslon s pametnog telefona na televizoru

  Zrcalno prikažite sadržaj koji vidite na pametnom uređaju te ga podijelite s prijateljima i obitelji na televizoru. Od fotografija do videozapisa, igara i drugih sadržaja, zrcalno prikažite bilo što s pametnog telefona i tableta na velikom zaslonu koristeći jednostavnu naredbu.

 • Završna obrada: televizor koji izgleda jednako dobro kao što i radi

  Vaš dom predstavlja vaš stil. Naši su dizajneri odabrali suptilne, sofisticirane boje i završne obrade, kombinirajući ih s autentičnim, kvalitetnim materijalima kao što je aluminij, što je rezultiralo dizajnom televizora koji će se savršeno uklopiti u vaš interijer.

 • Perfect Pixel HD – naša nagrađivana tehnologija slike

  Nastavljajući starim stazama popločanima nagradama, podigli smo kvalitetu slike visoke rezolucije na potpuno novu razinu. Bez obzira na to uživate li u uzbuđenjima igara ili u večerima uz omiljene filmove, procesor Perfect Pixel HD tvrtke Philips jamči nenadmašnu jasnoću. Od bogatijih, življih boja, do dubljih crnih i svjetlijih bijelih nijansi, svaki će detalj biti užitak za vaše oči.

 • Usmjerite, pišite, razgovarajte ili upravljajte pokretima – istinski pametna interakcija

  Komunikacija s televizorom nikad nije bila jednostavnija niti zabavnija. Naš potpuno intuitivni daljinski upravljač nudi sve uobičajene pogodnosti kao što su tipke prečaca, funkcija miša s usmjeravanjem i pritiskom te tipkovnica na strani za preklapanje… toga ima još. Želite li smanjiti glasnoću? Jednostavno povucite rukom (nije vam potreban daljinski upravljač!) i ugrađena kamera prepoznat će pokret te izvršiti povezanu radnju. Ne da vam se koristiti tipkovnicu? Izgovorite riječi u daljinski upravljač i rezultati će se prikazati na zaslonu televizora! Uistinu napredniji doživljaj za vas.

 • Aplikacije i Cloud TV: više mrežne zabave nego ikad dosad

  Zamislite rastući portfelj pametnih aplikacija na svom televizoru. Tu su YouTube, glazba, video na zahtjev i brojne druge opcije – možete birati aplikacije koje želite dodati na upravljačku ploču. Želite li više? Istražite Cloud TV. Nudi stotine vrhunskih međunarodnih kanala i predstavlja sjajan način za gledanje omiljenih emisija i otkrivanje sadržaja popularnih na drugom kraju svijeta. Cloud Explorer omogućuje Dropbox™ pristup kako biste mogli pregledati (i dijeliti) svoje omiljene fotografije i videozapise na velikom zaslonu.

Prikaz svih specifikacija
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • Cloud TV ponuda ovisi o dostupnosti i propisima u državi
 • Kompatibilnost ovisi o Wifi Miracast certifikatu i sustavu Android 4.2 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Android, Google Play i drugi znakovi zaštićeni su znakovi tvrtke Google Inc.
 • Televizor je kompatibilan s bilo kojim VESA nosačem za montažu na zid od 200 mm x 200 mm. Kako biste postigli optimalan Ambilight doživljaj, preporučujemo da koristite nosač THIN 225 ili THIN 245 tvrtke Vogel's. Više informacija potražite na web-mjestu www.vogels.com
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: