Full HD LED TV

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfk5209_12/55pfk5209_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Full HD LED TV

  Full HD LED TV

  Svi članovi kućanstva uživat će u čistoj, jasnoj slici koju pruža Full HD LED televizor serije 5200 tvrtke Philips. Spojili smo moderni dizajn bez okvira s osvjetljenjem Ambilight kako biste proširili i obogatili vaš doživljaj gledanja. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5000 series Full HD LED TV

140 cm (55"), Full HD LED TV, DVB-T/C/S/S2 55PFK5209/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Full HD LED TV

S tehnologijom Ambilight s 2 strane

 • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Jedinstvena tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini vaš zaslon mnogo širim, a doživljaj gledanja uzbudljivijim projicirajući izuzetno širok sjaj s dvije strane zaslona televizora na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, unoseći uzbudljiviji, intenzivniji i prožimajući doživljaj gledanja.

 • 100 Hz PMR za glatke pokretne slike

  100 Hz PMR za glatke pokretne slike

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina koju pruža igranje, brza sportska akcija ili akcijski filmovi. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima tehnologiju 100Hz Perfect Motion Rate koja omogućava uživanje u glatkom prikazu pokreta. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • Dizajn bez okvira: bez okvira ćete imati više televizijskog sadržaja u kojem ćete uživati

  Elegantan. Minimalistički. Diskretan. Naša prednja ploča bez okvira predivno je izrađena od vrlo kvalitetnog stakla i obrubljena izuzetno tankim aluminijem, maksimalno smanjujući okvir i povećavajući zaslon.

 • Moderan dizajn upotpunjuje suvremene interijere

  Dizajniran sa suvremenim izgledom koji se uklapa u interijer. Vaš televizor trebao bi jednako lijepo izgledati isključen kao što izgleda uključen.

 • Otvoreni dizajn postolja pruža dojam da televizor lagano lebdi u zraku

  Televizor modernih, profinjenih linija zaslužuje postolje koje ga uzdiže iznad običnih. To je razlog zašto su dizajneri televizora tvrtke Philips osmislili ovo jedinstveno postolje otvorenog dizajna koje se predivno uklapa u interijer.

 • Digital Crystal Clear: preciznost koju ćete željeti podijeliti

  Za prirodnu sliku iz bilo kojeg izvora tvrtka Philips osmislila je tehnologiju Digital Crystal Clear. Bilo da uživate u omiljenoj sapunici, vijestima ili ste pozvali prijatelje da gledate film, uživat ćete u svim sadržajima uz optimalan kontrast, boju i oštrinu.

 • Full HD LED TV – briljantna LED slika nevjerojatnog kontrasta

  Kvaliteta slike je važna. Obični HD televizori pružaju kvalitetu, ali očekujete više. Zamislite oštre detalje u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnom bojom koji daju vjernu sliku.

Prikaz svih specifikacija
 • Nadogradnja softvera potrebna je za Pause TV i USB snimanje. Kako biste pronašli više pojedinosti o ažuriranju softvera, posjetite www.philips.com/TV i odaberite podršku.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: