Izuzetno tanki FHD televizor sa sustavom Android™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/49pfh5501_88/49pfh5501_88_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki FHD televizor sa sustavom Android™

  Izuzetno tanki FHD LED televizor sa sustavom Android

  Uživajte u snazi sustava Android na svom televizoru. Uređaji serije Philips 5500 donose vam vaše omiljene aplikacije sadržaj na veliki zaslon u full HD rezoluciji. Uživajte u filmskim hitovima, sportskim prijenosima i igrama za više igrača u svega nekoliko pritisaka tipke miša. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5500 series Izuzetno tanki FHD televizor sa sustavom Android™

123 cm (49"), Full HD LED TV, Dvojezgreni; 8 GB, mogućnost proširenja, DVB-T/C 49PFH5501/88 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki FHD LED televizor sa sustavom Android

s tehnologijom Pixel Plus HD

 • Dvojezgreni procesor i Android OS za snažne radne značajke

  Sustav Android na televizoru omogućava navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na izuzetno brz, intuitivan i zabavan način. Android oslobađa snagu našeg dvojezgrenog procesora, omogućavajući brzo i lako izvršavanje zadataka.

 • Igranje u računalnom oblaku: vrlo kvalitetne igre za svaku dob

  Igranje u računalnom oblaku nudi bogat online katalog kvalitetnih igara za sve uzraste, ukuse i razine umješnosti. Jednostavno odaberite igru i zaigrajte je na svom televizoru!

 • Izuzetno tanke linije za profinjen profil

  Izuzetno tanke linije za profinjen profil

  Elegantan. Moderan. Profinjen. Precizan. Izuzetno tanka silueta tvrtke Philips. Ne iznenađuje činjenica da nešto tako tanko može pobuditi veliki interes ako se uzme u obzir doza profinjenosti koju unosi u interijer.

 • Micro Dimming optimizira kontrast televizora

  Micro Dimming optimizira kontrast televizora

  Zahvaljujući našem posebnom softveru koji analizira sliku u 6400 različitih zona i prilagođava je sukladno tome, uživat ćete u nevjerojatnom kontrastu i kvaliteti slike koja pruža doista realističan vizualni doživljaj.

 • Tanka metalik srebrna postolja laganog dizajna

  Vaš dom odražava vaš stil. Naši su dizajneri odabrali suptilne kombinacije sofisticiranih boja i kvalitetnih materijala u boji srebra i aluminija kako bi izradili televizor koji će se uklopiti u vaš interijer. Naša tanka metalik srebrna uska postolja savršen su dodatak koji će vašem Philips televizoru dati svjež, moderan izgled koji zaslužuje.

 • Pixel Plus HD za predivne slike koje ćete obožavati

  Philips Pixel Plus HD Engine optimizira kvalitetu slike i omogućava reprodukciju čiste slike predivnog kontrasta. Bilo da usmjeravate sadržaj na mreži ili gledate videozapis s diska, moći ćete uživati u oštrijoj slici sa svjetlijim bijelim i tamnijim crnim nijansama.

 • Full HD LED TV – briljantna LED slika nevjerojatnog kontrasta

  Kvaliteta slike je važna. Obični HD televizori pružaju kvalitetu, ali očekujete više. Zamislite oštre detalje u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnom bojom koji daju vjernu sliku.

 • Google Play™: otvara vrata u svijet zabave

  Google Play™ nudi brojne kvalitetne igre za sve uzraste. Optimizirane za igranje na televizoru, izgledaju izvrsno i pravi ih je užitak igrati. Nema potrebe da životni prostor opteretite još jednom igraćom konzolom; univerzalno USB upravljanje igrama omogućava jednostavnu navigaciju i igranje.

 • Novi integrirani HEVC standard za uživanje u FHD kvaliteti

  Novi integrirani HEVC standard omogućuje vam uživanje u prijenosima u FHD rezoluciji

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ponuda igara u oblaku ovisi o dobavljačima igara.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Funkcionalnost usluge Google Cast ovisi o aplikacijama i uređajima koji podržavaju Google Cast. Više detalja potražite na stranici proizvoda za Google Cast.
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ponuda aplikacija za Smart TV razlikuje se ovisno o modelu televizora i državi. Više detalja potražite na stranici: www.philips.com/smarttv.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: