1

Kako pronaći najbolju metodu izbjeljivanja

Zanima li vas tretman Philips Zoom! za izbjeljivanje zuba?

Tko ne bi volio imati bijelji osmijeh? Naposljetku, on je odraz dobrog oralnog zdravlja. Kako najbolje izbijeliti zube?

 

Kompleti koji se prodaju u trgovinama popularni su, ali mogu izazvati iritaciju, napose desni. Kad tražite najbolji tretman za izbjeljivanje, obavezno se posavjetujte sa stomatologom kako biste postigli sjajne rezultate i odabrali onaj postupak koji će biti siguran i nježan prema vašim zubima.

 

Od praktičnih, propisanih kućnih tretmana do profesionalnog izbjeljivanja u ordinaciji, razmotrimo sigurne, učinkovite alternative o kojima možete razgovarati sa svojim stomatologom ili zubnim tehničarom.

 

Ako želite… brze i dramatične rezultate

 

Za najbijeliji mogući osmijeh javite se svom stomatologu i zatražite tretman u ordinaciji.  

 

Lampe za izbjeljivanje pružaju najintenzivnije rezultate, ubrzavaju reakcije sastojaka i uklanjaju mrlje. U sigurnim rukama stomatologa možete se opustiti.

Za najsvjetliji mogući osmijeh

Takvo je izbjeljivanje naročito učinkovito u slučaju dubinske promjene nijanse, možda uslijed višegodišnjeg pušenja, ispijanja vina i kave ili pak uzimanja određene vrste lijekova.

 

Philips Zoom! WhiteSpeed posvijetlit će vam osmijeh za do 8 nijansi u 45 minuta. Osim bijeljeg osmijeha, vaš će stomatolog izbjeljivanje upotpuniti gelom za naknadni tretman koji klinički dokazano smanjuje osjetljivost i štiti caklinu.

 

 

Uz izvanredno izbjeljivanje i izostanak iritacije, dobivate najbolje od oba svijeta. Pritisnite ovdje kako biste pronašli najbližeg stomatologa koji nudi WhiteSpeed.

Philips Zoom! WhiteSpeed

Philips Zoom! WhiteSpeed

Naš najbolji tretman izbjeljivanja zuba za sve one koji žele dramatične, trenutačne rezultate

Ako želite… zube izbijeliti kod kuće

 

Želite si podariti za nekoliko nijansi bijelji osmijeh? Naši kućni kompleti omogućavaju postupno i praktično izbjeljivanje osmijeha uz tretman koji se prilagođava vašem rasporedu.

Izbjeljivanje zuba kod kuće

Za postizanje najboljih rezultata izbjeljivanja zuba kod kuće, zatražite savjet stomatologa za tretman koji će ispuniti vaše potrebe. Prilagođeni stomatološki tretmani omogućit će vam mirno izbjeljivanje kod kuće. Kako ne biste odabrali prejaku formulu, stomatolozi preporučuju Philips Zoom! DayWhite i Philips Zoom! NiteWhite.

 

 

Dobit ćete prilagođene udlage za izbjeljivanje koje će pristajati obliku vaših zuba, za ravnomjerne rezultate, a u ovisnosti o preporučenoj jačini, zubi će vam biti bijelj za jedan do dva tjedna. I NiteWhite i DayWhite kompleti sadrže dodatan gel protiv osjetljivosti te na taj način pružaju vrhunsko izbjeljivanje uz smanjenu  osjetljivost i zaštitu cakline.

Philips Zoom! DayWhite

Philips Zoom! DayWhite

Naš najbolji tretman izbjeljivanja zuba: uklopit će se u vaš svakodnevni raspored

Philips Zoom! NiteWhite

Philips Zoom! NiteWhite

Naš najbolji tretman izbjeljivanja zuba za: praktično izbjeljivanje preko noći

Zanima li vas tretman Philips Zoom! za izbjeljivanje zuba?

Naš tretman u pet koraka za zdrav osmijeh

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Razumijem

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Razumijem

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.