1

Pokažite bijelji, zdraviji osmjeh

Profesionalno izbjeljivanje zuba uz Philips Zoom!

Na siguran i učinkovit način do bijeljeg osmijeha 

Pritisnite  za više

Klinički dokazano posvjetljuje zube za do osam nijansi

 

Philips Zoom! za izbjeljivanje može posvijetliti zube do 8 nijansi u svega 45 minuta*. Zahvaljujući tehnologiji koja se aktivira svjetlom, možete postići dramatične rezultate u vremenu kraćem od trajanja pauze za ručak. 

Profesionalni rezultati bez iritacije**

 

Korisnici tretmana Philips Zoom! ne žale se na osjetljivost zuba**. Stomatolog će vam osigurati maksimalnu udobnost tijekom tretmana, a jedinstveni gel za naknadni tretman pružit će vam dodatnu zaštitu po završetku.

Propisao stomatolog – za upotrebu kod kuće ili u ordinaciji. 

 

Svi tretmani izbjeljivanja započinju konzultacijama sa stomatologom. Naši tretmani u ordinaciji daju trenutačne rezultate, a naši tretmani kod kuće omogućavaju profesionalno izbjeljivanje u udobnosti vlastitog doma.

Philips Zoom! za izbjeljivanje

Birajte između naših tretmana u ordinaciji ili kod kuće

Odmah do bijeljeg osmijeha

Tretmani za profesionalno izbjeljivanje u ordinaciji

Za najdinamičnije rezultate izbjeljivanja
 

  • Do osam nijansi bijelji u samo 45 minuta*
  • Uključuju gel za naknadni tretman koji štiti osjetljive zube
  • Prilagođeni vašim potrebama

Bijelji osmijeh kod kuće

Tretmani za izbjeljivanje kod kuće 

  • Uočljivo bijelji osmijeh u samo sedam dana***
  • Sadrže gel koji smanjuje osjetljivost zuba
  • Prilagođena udlaga za izbjeljivanje koju će vam pripremiti stomatolog

Uočite razliku koju donosi Philips Zoom!1

Prije Poslije
Prije Poslije
1 Rezultati se mogu razlikovati; upitajte svog stomatologa ili zubnog tehničara preporučuje li vam Philips Zoom! za izbjeljivanje 
Najčešća pitanja – balončići

Najčešća pitanja:

Je li izbjeljivanje zubi sigurno?

Odgovor: Da, izbjeljivanje zuba sigurno je ako pažljivo slijedite smjernice proizvoda. Neki proizvodi za izbjeljivanje mogu iritirati desni ili uzrokovati osjetljivost zuba, zbog čega preporučujemo da se u vezi s posvjetljivanjem osmijeha posavjetujete sa svojim stomatologom.
Što uzrokuje žućenje zuba?
Zubi boju mijenjaju zbog brojnih razloga. Na svjetlinu osmijeha mogu utjecati genetika, okruženje, čak i određeni lijekovi.

Najčešći su uzrok površinske mrlje na caklini. Njih uzrokuju hrana, piće i životni odabiri. Tijekom vremena, te mrlje mogu prodrijeti ispod cakline, sve do dentina. Kad dođe do toga, cijeli zub zbog prozirnosti cakline izgleda tamnije. 
Kako mogu izbijeliti zube?
Za to postoji nekoliko mogućnosti, od profesionalnih tretmana do posebnih pasta za zube i trakica za izbjeljivanje. Propisani tretmani izbjeljivanja Philips Zoom! mogu vam osigurati do 8 nijansi svjetliji osmijeh, a možete im se podvrgnuti u ordinaciji ili kod kuće. Prvi su korak konzultacije sa stomatologom.
Kako ukloniti površinske mrlje?
Osim proizvoda za izbjeljivanje zuba Zoom!, svoju ulogu u izbjeljivanju vašeg osmjeha ima i vaša četkica za zube. Svaka četkica za zube Philips Sonicare donosi 31 000 pokreta u minuti te pomaže u uklanjanju mrlja i prirodnom izbjeljivanju zuba. 
Kako ukloniti dubinske mrlje?
Tretmani izbjeljivanja koji djeluju na dentin, sloj ispod površinske cakline, sadrže sastojke poput vodikovog ili karbamidnog peroksida. Kroz kemijsku reakciju s ugljikom koji uzrokuje žućenje dentina, zube ostavljaju bjeljima.
Koliko dugo traju rezultati?
Naši tretmani za izbjeljivanje jamče dugotrajne rezultate, ali se razlikuju s obzirom na odabranu vrstu izbjeljivanja. Životni odabiri, uključujući ispijanje pića koja potamnjuju zube vremenom će ih opet učiniti žutima.
Koji je najbolji Philips Zoom! tretman za mene?
Philips Zoom! pruža sigurno iskustvo izbjeljivanja uz malo ili nimalo iritacije. Bez obzira na to birate li tretman u ordinaciji ili kod kuće, sve započinje konzultacijama sa stomatologom. Može vam preporučiti najbolju opciju za vas s obzirom na vaš životni stil, proračun i rezultate koje želite postići. Više saznajte ovdje.
Kako održati bjelinu osmijeha nakon tretmana?
Vaš će vam stomatolog dati savjete o održavanju prije i nakon tretmana. Svjetliji osmijeh možete održavati pomoću neke od naših električnih četkica za izbjeljivanje zuba, npr. Philips Sonicare DiamondClean. Bjelinu osmijeha možete održavati i pomoću kompleta Philips Zoom! za izbjeljivanje kod kuće.
Koliko Philips Zoom! za izbjeljivanje košta?
Cijene se mogu razlikovati u ovisnosti o stomatologu. Cijene naših tretmana za izbjeljivanje kreću se od XX. Više pojedinosti potražite kod svog stručnjaka za Philips Zoom!.

Kako odabrati najbolji tretman izbjeljivanja za sebe

Možete odabrati profesionalno izbjeljivanje u stomatološkoj ordinaciji ili kod kuće. Donosimo vam prednosti obje metode i kome su namijenjene.

Održavanje najbijelijeg osmijeha

Održavajte bjelinu osmijeha odabirom odgovarajuće četkice za zube. Četkice za zube Philips Sonicare dizajnirane su tako da smanjuju pojavljivanje mrlja u budućnosti.

Naš tretman u pet koraka za zdrav osmijeh

Ikona Philips Zoom!

Philips Zoom!


Pokažite bijelji, sjajniji osmijeh u vremenu kraćem od trajanja pauze za ručak. Philips Zoom! omogućuje vam da odaberete ordinaciju ili pak kući ponesete tretmane za izbjeljivanje koje je stomatolog prilagodio vama. Bilo da je u pitanju posebna prigoda ili jednostavno želite posvijetliti zube i ukloniti mrlje, Philips Zoom! pruža profesionalne rezultate bez iritacije.*
* uz Zoom! WhiteSpeed 25 %, 45 minuta, bez vremena nanošenja
** ispitani pacijenti nakon tretmana Philips Zoom! s ACP-om u najgorem su slučaju doživjeli tek blagu iritaciju
*** Philips Zoom! DayWhite i NiteWhite pružaju primjeno bijelji osmijeh u svega 7 dana
Ikona najčešćih pitanja
Imate li pitanje?
Tu smo da pomognemo
Ikona ažurnosti
Želite li biti u toku?