Sonicare

Philips Sonicare For Kids

Sonična električna četkica za zube

  Philips Sonicare For Kids

  Sonična električna četkica za zube

  Interaktivna sonična snaga. Zabavnije pranje zuba

  Zabavite djecu dok uče prati zube. Četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips s podrškom za Bluetooth omogućuje interakciju putem zabavne aplikacije koja će djeci pomoći da bolje i duže peru zube. Djeca će se zabaviti učeći tehnike koje će zadržati cijeli život. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Sonicare For Kids Sonična električna četkica za zube

Ugrađeni Bluetooth®, Demonstracijska aplikacija, 2 glave četkice, 2 načina rada HX6322/04 Pronađi slične proizvode

Interaktivna sonična snaga. Zabavnije pranje zuba

Uzbudljiv početak u usvajanju zdravih životnih navika

 • Interaktivna aplikacija djecu potiče na četkanje zuba

  Interaktivna aplikacija djecu potiče na četkanje zuba

  Aplikacija Sonicare For Kids tvrtke Philips uskladit će se sa soničnom četkicom za zube vašeg djeteta i pomoći mu da nauči više o oralnoj higijeni kroz igru. Demonstrator će vaše dijete potaknuti da četka dulje i kvalitetnije. Svaka sesija započinje jasnim vizualnim uputama o pravilnim tehnikama četkanja, a monitor napretka aplikacije prati ukupne rezultate. Djeca uče kroz zabavu, a roditelji mogu pratiti napredak djece.

 • 98 % ispitanih smatra kako je lakše djecu potaknuti na dulje i kvalitetnije četkanje*

  98 % ispitanih smatra kako je lakše djecu potaknuti na dulje i kvalitetnije četkanje*

  Uz četkicu i aplikaciju Sonicare For Kids tvrtke Philips, djeca mogu otkriti kako pravilno četkati zube. Aplikacija će se sinkronizirati sa soničnom četkicom vašeg djeteta putem Bluetooth veze i omogućiti prikaz pravilnih tehnika četkanja i praćenje rezultata. Djeca mogu vidjeti koliko kvalitetno četkaju, a za pravilno četkanje dobivaju nagrade. Aplikacija je obrazovna i učinkovita, a 98 % ispitanih roditelja smatra kako potiče na dulje i bolje četkanje. Tako djeca na zabavan način mogu razviti zdrave navike njege usne šupljine koje će zadržati cijeli život.

 • Uzbudljive nagrade za uspješno četkanje

  Uzbudljive nagrade za uspješno četkanje

  Četkica i aplikacija Sonicare For Kids tvrtke Philips četkanje zuba čini zabavnim. Glavni protagonist aplikacije ljupki je Sparkly, koji jako voli imati čiste zube. Djeca se brinu za Sparklija, a demonstrator iz aplikacije potiče ih na dulje i bolje četkanje. Sa svakim boljim četkanjem, Sparkly je sve sretniji i svako se uspješno četkanje nagrađuje. Djeca mogu otključati dodatke pomoću kojih mogu prilagoditi Sparklija ili pak mogu osvojiti hranu za Sparklija, koji je ljubitelj zdrave prehrane. Osim toga, roditelji mogu i sami birati nagrade koje će aplikacija dodjeljivati.

 • Pratite vrijeme četkanja čak i bez upotrebe aplikacije

  Pratite vrijeme četkanja čak i bez upotrebe aplikacije

  Uz četkicu Sonicare For Kids tvrtke Philips s podrškom za Bluetooth, značajka Quadpacer iz aplikacije prati četkanje u stvarnom vremenu. Prepoznaje početak četkanja, pauze i završetak. Zahvaljujući integriranoj memoriji i vremenskoj oznaci na drški četkice, možete spremiti pojedinosti do 20 četkanja ako ne koristite aplikacije. Kad sljedeći put uparite aplikaciju i dršku, detalji tih četkanja sinkronizirat će se s kalendarom aplikacije. Možete uživati u nagradama za uspješno četkanje, a vaše dijete može jednostavno pratiti svoj napredak.

 • KidTimer i KidPacer za cjeloživotno pravilno četkanje

  KidTimer i KidPacer za cjeloživotno pravilno četkanje

  Kako bi se potaknula ispravna rutina četkanja, električna četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips s podrškom za Bluetooth povezuje se s aplikacijom i pomaže djeci postupno produljiti vrijeme četkanja. Cilj je postići dvije minute, vrijeme koje stomatolozi preporučuju. Kada koristite aplikaciju, djeca mogu oponašati demonstratora za četkanje iz aplikacije dok pažljivo četka svaki dio svoje usne šupljine. Demonstrator za četkanje poticat će vaše dijete da provede više vremena u svakom kvadrantu usta. Dijete će za produljenje četkanja nagraditi Sparkly, koji je sretan zbog svojih uistinu čistih zuba. To je zabavna vježba s ciljem postizanja cjeloživotnog pravilnog četkanja.

 • Dinamičnim čišćenjem tekućina se usmjerava na područje između zuba

  Dinamičnim čišćenjem tekućina se usmjerava na područje između zuba

  Dok djeca uče četkati, naša sonična tehnologija brine se za ostalo. Jedinstvena dinamična električna četkica za zube Sonicare tvrtke Philips nježno i učinkovito doseže područje duboko između zuba i uzduž linije desni. Uz preko 500 poteza u sekundi, sonična snaga čišćenja kompenzira manjkavost tehnike djece koja se tek uče četkati. Zbog te tehnologije, četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips do 75 % je učinkovitija od ručnih četkica, što rezultira uspješnijim pregledima.

 • Zabavne naljepnice koje se mogu mijenjati radi lakše prilagodbe

  Zabavne naljepnice koje se mogu mijenjati radi lakše prilagodbe

  Zabavne naljepnice za dršku djeci omogućavaju odabir izgleda svoje četkice za zube. Uz osam izmjenjivih dizajna na svakoj kutiji sonične četkice za zube, djeca izgled svoje četkice mogu mijenjati kad god požele. U kombinaciji s mogućnošću prilagodbe izgleda lika iz aplikacije, iskustvo Sonicare For Kids tvrtke Philips svodi se na učinkovitu njegu usne šupljine i zabavno četkanje.

 • 2 načina rada za djecu omogućuju nježno i učinkovito čišćenje

  2 načina rada za djecu omogućuju nježno i učinkovito čišćenje

  Uz dva načina rada prilagođena djeci ova snažna četkica za zube osigurava ispravno čišćenje za djecu različitih dobi – način rada male brzine za mlađu djecu i način rada za stariju djecu.

 • Dostupne su 2 veličine glave četkice

  Dostupne su 2 veličine glave četkice

  Ova električna četkica za zube Sonicare tvrtke Philips ima 1 glavu četkice standardne veličine. Zasebno možete kupiti i glavu četkice kompaktnije veličine. Glave četkice Sonicare for Kids tvrtke Philips posebno su dizajnirane za nježno čišćenje i zaštitu zuba dok rastu.

 • Dizajn za dobre mogućnosti držanja za roditelje i djecu

  Dizajn za dobre mogućnosti držanja za roditelje i djecu

  Ergonomski dizajn omogućava djeci da četkaju zube sama ili sa svojim roditeljima. Svaka četkica za zube Sonicare For Kids tvrtke Philips ima pametno dizajniranu dršku koja roditeljima i djeci omogućava zajedničko četkanje. Čvrsta drška malim dlanovima omogućava jednostavno pomicanje četkice, a zbog dugačkog dizajna, roditelji prema potrebi mogu pomoći. Čvrsta drška djeci omogućava pohranu četkice u uspravnom položaju ili nanošenje paste za zube dok je četkica položena.

 • Gumirana glava četkice dizajnirana je za zaštitu mladih zuba

  Gumirana glava četkice dizajnirana je za zaštitu mladih zuba

  Gumirana glava četkice ove električne četkice za zube dizajnirana je da pomogne u zaštiti dječjih zuba

 • Četkica koju stomatolozi biraju za svoju djecu

  Četkica koju stomatolozi biraju za svoju djecu

  91 % stomatologa preferiraju Sonicare For Kids tvrtke Philips za svoju djecu****

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.
 • od ispitanih roditelja u odnosu na samostalnu upotrebu četkice za zube
 • * u odnosu na običnu četkicu za zube
 • ** na temelju dva razdoblja dvominutnog četkanja dnevno
 • *** anketa u kojoj su sudjelovali stomatolozi u SAD-u koji imaju djecu dobi između 4 i 10 godina

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: